Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece beklemede belirtisiz şekilde.. idrar rengime bakim dedim sabah koyu gelmedi olmadı galiba bu ayda ya
Kuzum emin misin idrar rengine benim yakın arkadsm hamileydi idrar testi falanda istiyorlar 2. Ayıdı sanırım test verdik cok açık sarıydı yani onun kesinligi yok bence

Ben de anestezili cektirdim canım anestezinin etkisni bikaç saat daha hissetmistim o geçince regli ağrısı gibi ağrı oldu bide hafif kanamam olmustu geciyor sonra

Kuzum emin misin idrar rengine benim yakın arkadsm hamileydi idrar testi falanda istiyorlar 2. Ayıdı sanırım test verdik cok açık sarıydı yani onun kesinligi yok bence
gercek mii yaa inşallah öyledirr demekki oda kesin değil

gercek mii yaa inşallah öyledirr demekki oda kesin değil
Evet kuzum yani bizzat kendim gördüm ayrica benim de idrarım hep koyu olur az su ictiğim için ve biliyosun hamile degilim yani bunlar kisiden kisiye degisiyor bence

Yaaa kızlar dün gece sacma sapan youtblrrde geziniyordum ay birtane video dnek geldi yabancıların kadinin 6 sene çocuğu olmamış yanılmıyorsam çocuğu olmadığı içinde önceden evlatlık almış birtane kiz veya iki.. neyse 6 sene içinde sürekli negatif testler ve negatif haberi verilen kan tahlil sonuçları telefondan arka arkaya eklemişler her seferine cekmmişler videoya tuo bebek filan herşeyi deniyorlar neyse sonuncu tutmuş haberi aldiklardindaki sevinci gormeniz lazimdi yok böyle birşey karı koca ağladılar sevinçten bende aglaidm vallaha yazık yaa

Evet kuzum yani bizzat kendim gördüm ayrica benim de idrarım hep koyu olur az su ictiğim için ve biliyosun hamile degilim yani bunlar kisiden kisiye degisiyor bence
ya ne bilimmm neyse umutlarımızı kaybetmiyrız o zaman ben cok su icerim ya :)

Merhaba 10 aylık evliyiz kasım ayından beridir korunmuyoruz eşimle sürekli enfeksiyon iltihap sorunu yaşıyorum en son geçen ay gittiğimde doktor geçmiş dedi (ocak ayından beri sürekli fitil ve ilaçlar kullanıyorum) iilaç vermedi geçmiş dediği için adetim bittikten sonra soğan kürünü yaptım 15 gün şuan adetime daha var merak içerisindeyim acaba bu sefer oldumu diye :) ama korkuyorum içinizde sürekli bu enfeksiyon sorununu yaşayan varmı doktor bana böyle hamile kalamazsın demişti

ben çektirmiştim.ama sadece reglı sancısı gibi oldu. öyle cok ağrı sizi olmadı.benim tüpler açıktı.dikişe ne gerek var ki hiç böyle bişey duymadım.aama fılm cekım sonrası hemen hamıle kalınıyormus acık oldugu ıcın daha hızlı ılerlme oluyırmus :)

Canım geçmiş olsun. Benimde çok ağrım olmuştu. Acillik olmuştum hatta. 2 gün kendime gelememiştim. Benim rahimde Y şeklindeydi. Bana bişey olmaz düşük olursa ozaman alınır o perde denilmişti. Bende düşük olmasını mı bekleyeceğim onuda halledeyim dedim. Histeroskopiyle perdem alındı.

Evlendiğim ilk zamanlar olmuştu bendede. Hatta balayı sistiti olmuştum. Bir doktor da ilişkiden sonra hemen lavaboya gitmemiz gerektiğini söylemişti. Oda enfeksiyon yapıyormuş. Soğan kürü iyi geliyor enfeksiyona onu yapmakla iyi yapmışsınız. Korkmayın Allahın izniyle kalırsınız hamile. Bol su için. Suyunuzu aksatmayın

Vay arkadaş ya her soruna cevap verip bende yaşadım diyorum. Ne çok şey yaşamışım

teşekkür ederim inşallah sürekli varmı yokmu diye düşünmeden yapamıyor insan çok heveslendim 3-4 ay önce sürekli testler bilmem neler artık akışına bıraktım ama insan illa takıyor kafaya neden olmuyor diye korkuyorum yine olucam diye inşallah olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…