O zaman tamamIns cnm test yapacagm o gunde o yuzden :) degisik ruyalar gormeyede basladim bakalim
Kuzum emin misin idrar rengine benim yakın arkadsm hamileydi idrar testi falanda istiyorlar 2. Ayıdı sanırım test verdik cok açık sarıydı yani onun kesinligi yok benceSadece beklemedebelirtisiz şekilde.. idrar rengime bakim dedim sabah koyu gelmedi olmadı galiba bu ayda ya
Ben de anestezili cektirdim canım anestezinin etkisni bikaç saat daha hissetmistim o geçince regli ağrısı gibi ağrı oldu bide hafif kanamam olmustu geciyor sonraSlm kızlar. Bugün rahim filmi çektirdim. Çekilirken hiç hissetmedim anesteziliydi fakat şuan çok ağrım var. Sizde de öyle olmuş muydu? Tüplerimden biri kapalıymış ve rahim Y şeklinde gibi birşey dedi sanırım anestezi etkisiyle tam anlayamadım. Bu hamile kalmaya engel değil tek tüple hamile kalan çok insan var dedi ve şekli içinde hamile kaldıktan birkaç ay sonra düşük olmasın diye dikiş atarız dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
gercek mii yaa inşallah öyledirr demekki oda kesin değilKuzum emin misin idrar rengine benim yakın arkadsm hamileydi idrar testi falanda istiyorlar 2. Ayıdı sanırım test verdik cok açık sarıydı yani onun kesinligi yok bence
Var kuzum gül suyu elma sirkesi ile her gece yüzünü bir pamuk yardımı ile sil cildin bebek poposu gibi olur her yerede bebeği sokmadan olmuyor tabi
Evet kuzum yani bizzat kendim gördümgercek mii yaa inşallah öyledirr demekki oda kesin değil
ya ne bilimmm neyse umutlarımızı kaybetmiyrız o zamanEvet kuzum yani bizzat kendim gördümayrica benim de idrarım hep koyu olur az su ictiğim için ve biliyosun hamile degilim yani bunlar kisiden kisiye degisiyor bence
Dogrusunu yapıyosun kuzumya ne bilimmm neyse umutlarımızı kaybetmiyrız o zamanben cok su icerim ya :)
Bekleyelim bakalımDogrusunu yapıyosun kuzumaçık renk olması normal o zamam
ben çektirmiştim.ama sadece reglı sancısı gibi oldu. öyle cok ağrı sizi olmadı.benim tüpler açıktı.dikişe ne gerek var ki hiç böyle bişey duymadım.aama fılm cekım sonrası hemen hamıle kalınıyormus acık oldugu ıcın daha hızlı ılerlme oluyırmus :)Slm kızlar. Bugün rahim filmi çektirdim. Çekilirken hiç hissetmedim anesteziliydi fakat şuan çok ağrım var. Sizde de öyle olmuş muydu? Tüplerimden biri kapalıymış ve rahim Y şeklinde gibi birşey dedi sanırım anestezi etkisiyle tam anlayamadım. Bu hamile kalmaya engel değil tek tüple hamile kalan çok insan var dedi ve şekli içinde hamile kaldıktan birkaç ay sonra düşük olmasın diye dikiş atarız dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
İnşaallah canım rabbim nasip etsinayy keşke kuzumminşallah nasip olur canımın içi
Canım geçmiş olsun. Benimde çok ağrım olmuştu. Acillik olmuştum hatta. 2 gün kendime gelememiştim. Benim rahimde Y şeklindeydi. Bana bişey olmaz düşük olursa ozaman alınır o perde denilmişti. Bende düşük olmasını mı bekleyeceğim onuda halledeyim dedim. Histeroskopiyle perdem alındı.Slm kızlar. Bugün rahim filmi çektirdim. Çekilirken hiç hissetmedim anesteziliydi fakat şuan çok ağrım var. Sizde de öyle olmuş muydu? Tüplerimden biri kapalıymış ve rahim Y şeklinde gibi birşey dedi sanırım anestezi etkisiyle tam anlayamadım. Bu hamile kalmaya engel değil tek tüple hamile kalan çok insan var dedi ve şekli içinde hamile kaldıktan birkaç ay sonra düşük olmasın diye dikiş atarız dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
Merhaba 10 aylık evliyiz kasım ayından beridir korunmuyoruz eşimle sürekli enfeksiyon iltihap sorunu yaşıyorum en son geçen ay gittiğimde doktor geçmiş dedi (ocak ayından beri sürekli fitil ve ilaçlar kullanıyorum) iilaç vermedi geçmiş dediği için adetim bittikten sonra soğan kürünü yaptım 15 gün şuan adetime daha var merak içerisindeyim acaba bu sefer oldumu diye :) ama korkuyorum içinizde sürekli bu enfeksiyon sorununu yaşayan varmı doktor bana böyle hamile kalamazsın demişti
teşekkür ederim inşallah sürekli varmı yokmu diye düşünmeden yapamıyor insan çok heveslendim 3-4 ay önce sürekli testler bilmem neler artık akışına bıraktım ama insan illa takıyor kafaya neden olmuyor diye korkuyorum yine olucam diye inşallah olmamEvlendiğim ilk zamanlar olmuştu bendede. Hatta balayı sistiti olmuştum. Bir doktor da ilişkiden sonra hemen lavaboya gitmemiz gerektiğini söylemişti. Oda enfeksiyon yapıyormuş. Soğan kürü iyi geliyor enfeksiyona onu yapmakla iyi yapmışsınız. Korkmayın Allahın izniyle kalırsınız hamile. Bol su için. Suyunuzu aksatmayın
56 kiloya düştüm sonunda hedef 53Azze çim bu arada sen diyet spor yapiyordun nasıl gidiyor
Vayy tebrik ederim56 kiloya düştüm sonunda hedef 53köyde dikkat edemedim ama geri geldim yine devamm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?