bence yapma bekle arkadaşım insan kendini kötü hissediyor şahsen ben öyle oldum her denediğimdeKizlar bugün benim 22. günüm 25.-26. gün regl olucam sizde erken gebelik testi yapsam cikarmi beklimmi ? Kacinci gün en garanti ?
bence yapma bekle arkadaşım insan kendini kötü hissediyor şahsen ben öyle oldum her denediğimde
Benim doktorumda enfeksiyon tüplerde tıkanıklık yapışıklık yapar eğer uzun süre tedavi edilmezse dedi. Bana da iğne ilaç fitil tedavisi uyguladı 2 ay önce ama yine hamile kalamadım. Bu ay ilk defa aşılama oldum,sonucunu bekliyorumMerhaba 10 aylık evliyiz kasım ayından beridir korunmuyoruz eşimle sürekli enfeksiyon iltihap sorunu yaşıyorum en son geçen ay gittiğimde doktor geçmiş dedi (ocak ayından beri sürekli fitil ve ilaçlar kullanıyorum) iilaç vermedi geçmiş dediği için adetim bittikten sonra soğan kürünü yaptım 15 gün şuan adetime daha var merak içerisindeyim acaba bu sefer oldumu diye :) ama korkuyorum içinizde sürekli bu enfeksiyon sorununu yaşayan varmı doktor bana böyle hamile kalamazsın demişti
hamile kalmak için uyguladığınız bir kür yada tavsiyeleriniz var mı olumlu sonuçlanan ?
inşallah canım kilo almak istemiyorum suan inşallah Allah nasip ederde hamilelik olursa alcam zaten :)Vayy tebrik ederimdüşersin daha sen de bu azim varken
Aynen hamilelikte zaten alınacak gerek yokinşallah canım kilo almak istemiyorum suan inşallah Allah nasip ederde hamilelik olursa alcam zaten :)
Merhaba 10 aylık evliyiz kasım ayından beridir korunmuyoruz eşimle sürekli enfeksiyon iltihap sorunu yaşıyorum en son geçen ay gittiğimde doktor geçmiş dedi (ocak ayından beri sürekli fitil ve ilaçlar kullanıyorum) iilaç vermedi geçmiş dediği için adetim bittikten sonra soğan kürünü yaptım 15 gün şuan adetime daha var merak içerisindeyim acaba bu sefer oldumu diye :) ama korkuyorum içinizde sürekli bu enfeksiyon sorununu yaşayan varmı doktor bana böyle hamile kalamazsın demişti
Senin bat nezaman ki canimKızlar şeytan dürtüyor test yapmam içinçat 12 aşılamanın 11. Günü. Yapsam mı acaba
28 haziran canım. Doktor bana adetinin geçmesini bekleme,birkaç gün önce yap demişti. İğnenin etkisi geçmiştir bence. Geçen ay çat iğnesinin 12. Günü geçmişti. Önce kan testi vereyim dedim,sonra yoksa boşuna kanımı azaltmayayım en iyisi erken gebelik testi alayım dedim. Evimin karşısında 2 tane eczane varSenin bat nezaman ki canim
28 haziran canım. Doktor bana adetinin geçmesini bekleme,birkaç gün önce yap demişti. İğnenin etkisi geçmiştir bence. Geçen ay çat iğnesinin 12. Günü geçmişti. Önce kan testi vereyim dedim,sonra yoksa boşuna kanımı azaltmayayım en iyisi erken gebelik testi alayım dedim. Evimin karşısında 2 tane eczane var
Sağol inşallah olur bu ay. Dikişi rahim şeklinden dolayı düşük olma riskini kaldırmak için yapıyorlarmış.ben çektirmiştim.ama sadece reglı sancısı gibi oldu. öyle cok ağrı sizi olmadı.benim tüpler açıktı.dikişe ne gerek var ki hiç böyle bişey duymadım.aama fılm cekım sonrası hemen hamıle kalınıyormus acık oldugu ıcın daha hızlı ılerlme oluyırmus :)
Salı günü kontrole çağırdı.Gidince soracağım herşeyi canım bugün anestezinin etkisiyle o an çok birşey gelmedi aklıma.Canım geçmiş olsun. Benimde çok ağrım olmuştu. Acillik olmuştum hatta. 2 gün kendime gelememiştim. Benim rahimde Y şeklindeydi. Bana bişey olmaz düşük olursa ozaman alınır o perde denilmişti. Bende düşük olmasını mı bekleyeceğim onuda halledeyim dedim. Histeroskopiyle perdem alındı.
Kac kilodan dustun cnm bende iyice saldim kendimi 1 yilda 10 12 kili aldim yainşallah canım kilo almak istemiyorum suan inşallah Allah nasip ederde hamilelik olursa alcam zaten :)
teşekkür ederim inşallah sürekli varmı yokmu diye düşünmeden yapamıyor insan çok heveslendim 3-4 ay önce sürekli testler bilmem neler artık akışına bıraktım ama insan illa takıyor kafaya neden olmuyor diye korkuyorum yine olucam diye inşallah olmam
Salı günü kontrole çağırdı.Gidince soracağım herşeyi canım bugün anestezinin etkisiyle o an çok birşey gelmedi aklıma.
Napıyorsunuz kızlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?