Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugün benim 22. günüm 25.-26. gün regl olucam sizde erken gebelik testi yapsam cikarmi beklimmi ? Kacinci gün en garanti ?

hamile kalmak için uyguladığınız bir kür yada tavsiyeleriniz var mı olumlu sonuçlanan ?

bence yapma bekle arkadaşım insan kendini kötü hissediyor şahsen ben öyle oldum her denediğimde

Haklisin canimm bende öyle bekliyorum yaparsam cikmazsa önümde 3 günüm var morelim bozulur diye korkuyorum en iyisi adeti beklemek bakalim Rabbim nasip etsin cümlemize

Benim doktorumda enfeksiyon tüplerde tıkanıklık yapışıklık yapar eğer uzun süre tedavi edilmezse dedi. Bana da iğne ilaç fitil tedavisi uyguladı 2 ay önce ama yine hamile kalamadım. Bu ay ilk defa aşılama oldum,sonucunu bekliyorum

Merhaba öncelikle soğan kürü yapman iyi olmuş enfeksiyon filan varsa da yok eder yada engeller inşallah hamile kalırken bu kurden dolay inş faydası olur bende yapicam ilkkez bekliyorum 7.günü sen nezaman başlamıştın birde bat nezmaan..

Senin bat nezaman ki canim
28 haziran canım. Doktor bana adetinin geçmesini bekleme,birkaç gün önce yap demişti. İğnenin etkisi geçmiştir bence. Geçen ay çat iğnesinin 12. Günü geçmişti. Önce kan testi vereyim dedim,sonra yoksa boşuna kanımı azaltmayayım en iyisi erken gebelik testi alayım dedim. Evimin karşısında 2 tane eczane var

aaaa ozaman kooooooşşşş bekleme ne olcakki çıkmassa da en azından hala umudun var bat geçmeden umut gitmez

Sağol inşallah olur bu ay. Dikişi rahim şeklinden dolayı düşük olma riskini kaldırmak için yapıyorlarmış.

Salı günü kontrole çağırdı.Gidince soracağım herşeyi canım bugün anestezinin etkisiyle o an çok birşey gelmedi aklıma.

inşallah canım kilo almak istemiyorum suan inşallah Allah nasip ederde hamilelik olursa alcam zaten :)
Kac kilodan dustun cnm bende iyice saldim kendimi 1 yilda 10 12 kili aldim ya 68 kiloyum bunyem cok zayif diyet spor yapmiyorum yapmam gerek aslinda ama her defasinda belki bebek vardir belki bi zarar gelir dusuncesi aklimdan gitmiyor bu ay bebis yoksa hemen diyete baslayacagm

Kafaya takmamak lazım diyorlar ama insanın elinde olmuyor malesef. Sende bütün herşeyine baktırdınmı eşin sperm testi baktırdımı hepsi normalde akışına bırakmak tabiki en güzeli

Salı günü kontrole çağırdı.Gidince soracağım herşeyi canım bugün anestezinin etkisiyle o an çok birşey gelmedi aklıma.

Hayırlısı olsun hakkında sonucu yazarsın bize

Napıyorsunuz kızlaaar

Kaç gündür kıyafet alıyorum int den. Başka dertlere düşmüşüz Alışveriş yapmayı unutmuşuz yaa aldığımı beğenmeyip geri gönderiyorum :)) sen napıyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…