- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
ben adetim bittkten sonra başlamıştım canım ve adetten sonra gün aşırı birlikte oluyorduk yumurtlama dönemi içinse uzmanlar adet bittikten sonra 10.günden itibaren birliktelik yaşayın diyorlar sabah akşam içiyordum birer bardak taze taze yapıyordum eşimde keçi boynuzu içiyor özünü bakalım bu ay neler olacak adetim ben 35 günde bir oluyorum daha zamanı varMerhaba öncelikle soğan kürü yapman iyi olmuş enfeksiyon filan varsa da yok eder yada engeller inşallah hamile kalırken bu kurden dolay inş faydası olur bende yapicam ilkkez bekliyorum 7.günü sen nezaman başlamıştın birde bat nezmaan..
Ahahah ben de ben de en azından regliyi degil de kargoyu beklerimKaç gündür kıyafet alıyorum int den. Başka dertlere düşmüşüz Alışveriş yapmayı unutmuşuz yaa aldığımı beğenmeyip geri gönderiyorum :)) sen napıyosun :)
yaaa benden ondan korkuyorum ama ocaktan beri sürekli kontrole gittim bu ay gitmedim bi çünkü tamam dedi bitmiş dedi bidaha ilaç vermedi hatta ilaçların etkisiyle adetim gecikti sanırım dedim kasıklarım ağrıyo ama adetim gelmiyo dedim ilaç vermicem ağrın varsa gelir dedi bekle dedi herşeyin doğalı güzel dedi öyle ayrıldık eşimede sperm testi yaptırdı eşimin spermleri çok yüksek çıktı sonuçları banada hormon testlerine baktı herşey normaldiBenim doktorumda enfeksiyon tüplerde tıkanıklık yapışıklık yapar eğer uzun süre tedavi edilmezse dedi. Bana da iğne ilaç fitil tedavisi uyguladı 2 ay önce ama yine hamile kalamadım. Bu ay ilk defa aşılama oldum,sonucunu bekliyorum
Ahahah ben de ben de en azından regliyi degil de kargoyu beklerimzaman geçer dedim simdi ona bakıyorum
Bende evi temizledim canımm misss gibi olduuu birazdan da yemek yapacamKaç gündür kıyafet alıyorum int den. Başka dertlere düşmüşüz Alışveriş yapmayı unutmuşuz yaa aldığımı beğenmeyip geri gönderiyorum :)) sen napıyosun :)
Karıncalara noldu bakayımBende evi temizledim canımm misss gibi olduuu birazdan da yemek yapacam
Başım belaları onlar sabah eşim ilaç aldı gelirken birde dün akşam markete gittim aldım şuanlık yoklar bide sarı karınca iyice eğilip bakınca görebiliyorumKarıncalara noldu bakayım
canım 58dim 56yım simdi ben 2 3 sene önce toplam 20 kilo verdim isteynce oluyo :) sadece boğazımı tuttumKac kilodan dustun cnm bende iyice saldim kendimi 1 yilda 10 12 kili aldim ya68 kiloyum bunyem cok zayif diyet spor yapmiyorum yapmam gerek aslinda ama her defasinda belki bebek vardir belki bi zarar gelir dusuncesi aklimdan gitmiyor bu ay bebis yoksa hemen diyete baslayacagm
Ahh keske bende tutsam birazcik boy uzun benim belli olmuyor da iste yinede vermem gerekcanım 58dim 56yım simdi ben 2 3 sene önce toplam 20 kilo verdim isteynce oluyo :) sadece boğazımı tuttum
tutmak zorr vallaAhh keske bende tutsam birazcik boy uzun benim belli olmuyor da iste yinede vermem gerek
Sağol kuzumOhhh kolay gelsin :)
Bence bu ay uapma sogani cnm doktoru dinleSlm canlar bugün rahim filmi (hsg) çekildi. Hiç tıkanıklık yokmuş tüpler gayet açıkmış ama 7 gün ilişki olmayacak bide bol bol yumurta tavuk ve su tüketecekmişim. Dün regl bitti soğan kürüne başlasam olur mu filmden sonra
Umarım en kısa zamanda olur. Benim yaş 36,aşılama yaptım ilk defa,tutmszsa tüp bebek yapacağım.bizde de hiç bir sorun yok. Sebepsiz infertiliteyaaa benden ondan korkuyorum ama ocaktan beri sürekli kontrole gittim bu ay gitmedim bi çünkü tamam dedi bitmiş dedi bidaha ilaç vermedi hatta ilaçların etkisiyle adetim gecikti sanırım dedim kasıklarım ağrıyo ama adetim gelmiyo dedim ilaç vermicem ağrın varsa gelir dedi bekle dedi herşeyin doğalı güzel dedi öyle ayrıldık eşimede sperm testi yaptırdı eşimin spermleri çok yüksek çıktı sonuçları banada hormon testlerine baktı herşey normaldi
Ben de anestezılı cektırdım cnm, gün içerisinde haif bi sancı oluyor, az bi kanama ile o da verdık lerı sıvı İle karısık acık renkte geliyor.. Şuan cok hassas orası sancı olması normal.. Peki kapalı olan tüp acılmamıs mı işlem sırasındaSlm kızlar. Bugün rahim filmi çektirdim. Çekilirken hiç hissetmedim anesteziliydi fakat şuan çok ağrım var. Sizde de öyle olmuş muydu? Tüplerimden biri kapalıymış ve rahim Y şeklinde gibi birşey dedi sanırım anestezi etkisiyle tam anlayamadım. Bu hamile kalmaya engel değil tek tüple hamile kalan çok insan var dedi ve şekli içinde hamile kaldıktan birkaç ay sonra düşük olmasın diye dikiş atarız dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
ben 29 yaşındayım bizde araştıralım dedik doktor çok erken dedi 1 yıldan sonra dedi zaten corona var dedi ama ne bileyim neden beklemeye itiyor insan üzülüyor folik asit içiyorum aylardır kasımdan beri deniyoruz ha bu ay ha gelecek ay insan yıpranıyorUmarım en kısa zamanda olur. Benim yaş 36,aşılama yaptım ilk defa,tutmszsa tüp bebek yapacağım.bizde de hiç bir sorun yok. Sebepsiz infertilite
Ben de bugun leslie ye basladım tekrar56 kiloya düştüm sonunda hedef 53köyde dikkat edemedim ama geri geldim yine devamm :)
Hayır canm, şuan hiçbir kür uygulama.. Tupler ın cok hassas suan.. Acık ve temız heryer..Slm canlar bugün rahim filmi (hsg) çekildi. Hiç tıkanıklık yokmuş tüpler gayet açıkmış ama 7 gün ilişki olmayacak bide bol bol yumurta tavuk ve su tüketecekmişim. Dün regl bitti soğan kürüne başlasam olur mu filmden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?