Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar, bu ay hic umidli degilim esim persembe gunu doktora gitti netten bakmis sperm testi icin 3 ile 5 gun iliskiye girilmemesi gerekir diye yaziyormus bizde ister diye iliski olmadi 3 4 gun. doktorda sali (bugun icin) gel demisti bizde pazar gunu oldu diye persembe gunune ertelendi, bide bu hafta yumurtalama haftam ama degerlendiremiyoz toplasam 3 kere iliski oldu 4 aydir aşiri iliski oldu tutmadi 3 kerede tutucagini hic sanmiyorum oyuzden artik onumuzdeki ay insallah

ben adetim bittkten sonra başlamıştım canım ve adetten sonra gün aşırı birlikte oluyorduk yumurtlama dönemi içinse uzmanlar adet bittikten sonra 10.günden itibaren birliktelik yaşayın diyorlar sabah akşam içiyordum birer bardak taze taze yapıyordum eşimde keçi boynuzu içiyor özünü bakalım bu ay neler olacak adetim ben 35 günde bir oluyorum daha zamanı var

Kaç gündür kıyafet alıyorum int den. Başka dertlere düşmüşüz Alışveriş yapmayı unutmuşuz yaa aldığımı beğenmeyip geri gönderiyorum :)) sen napıyosun :)
Ahahah ben de ben de en azından regliyi degil de kargoyu beklerim zaman geçer dedim simdi ona bakıyorum

yaaa benden ondan korkuyorum ama ocaktan beri sürekli kontrole gittim bu ay gitmedim bi çünkü tamam dedi bitmiş dedi bidaha ilaç vermedi hatta ilaçların etkisiyle adetim gecikti sanırım dedim kasıklarım ağrıyo ama adetim gelmiyo dedim ilaç vermicem ağrın varsa gelir dedi bekle dedi herşeyin doğalı güzel dedi öyle ayrıldık eşimede sperm testi yaptırdı eşimin spermleri çok yüksek çıktı sonuçları banada hormon testlerine baktı herşey normaldi

canım 58dim 56yım simdi ben 2 3 sene önce toplam 20 kilo verdim isteynce oluyo :) sadece boğazımı tuttum

Slm canlar bugün rahim filmi (hsg) çekildi. Hiç tıkanıklık yokmuş tüpler gayet açıkmış ama 7 gün ilişki olmayacak bide bol bol yumurta tavuk ve su tüketecekmişim. Dün regl bitti soğan kürüne başlasam olur mu filmden sonra

Bence bu ay uapma sogani cnm doktoru dinle

Umarım en kısa zamanda olur. Benim yaş 36,aşılama yaptım ilk defa,tutmszsa tüp bebek yapacağım.bizde de hiç bir sorun yok. Sebepsiz infertilite

Ben de anestezılı cektırdım cnm, gün içerisinde haif bi sancı oluyor, az bi kanama ile o da verdık lerı sıvı İle karısık acık renkte geliyor.. Şuan cok hassas orası sancı olması normal.. Peki kapalı olan tüp acılmamıs mı işlem sırasında

Umarım en kısa zamanda olur. Benim yaş 36,aşılama yaptım ilk defa,tutmszsa tüp bebek yapacağım.bizde de hiç bir sorun yok. Sebepsiz infertilite
ben 29 yaşındayım bizde araştıralım dedik doktor çok erken dedi 1 yıldan sonra dedi zaten corona var dedi ama ne bileyim neden beklemeye itiyor insan üzülüyor folik asit içiyorum aylardır kasımdan beri deniyoruz ha bu ay ha gelecek ay insan yıpranıyor

Hayır canm, şuan hiçbir kür uygulama.. Tupler ın cok hassas suan.. Acık ve temız heryer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…