- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 33
- 40
Aynen öyle canım. Ben de çok yıprandım artık. 2 senelik evliyim,olmuyordu. Rahim filmi çekildim. Sol tüp tıkalı rahim ağzı dar ve tıkalı çıktı ama açıldı.rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor. Umutlanmıştım ama olmadı yine. Sonra doktor değiştirdim enfeksiyondan olmuştur dedi. Zaten kendimi bildim bileli hep akıntım vardır. İşte 1 ay enfeksiyon tedavisi oldum,tutmadı,diğer ay ilk defa klomen çatlatma iğnesi oldum tutmadı,bu ay da ilk defa aşılama oldum,kesin o da tutmadı. Tüp bebek yapacağım artık. En azından vücut hamilelik yaşadıktan sonra alışıyor ve ikinci çocuğa kendiliğimden hamile kalırım,,sonuçta sorun yokben 29 yaşındayım bizde araştıralım dedik doktor çok erken dedi 1 yıldan sonra dedi zaten corona var dedi ama ne bileyim neden beklemeye itiyor insan üzülüyor folik asit içiyorum aylardır kasımdan beri deniyoruz ha bu ay ha gelecek ay insan yıpranıyor
hayırlısı olsun inşallah Allah gönlünüze göre versin ban yumurtaların sağlıklı gözüküyor dedi film falan önermedi normal yolla deneyin dedi inşallah olur istayan herkesinAynen öyle canım. Ben de çok yıprandım artık. 2 senelik evliyim,olmuyordu. Rahim filmi çekildim. Sol tüp tıkalı rahim ağzı dar ve tıkalı çıktı ama açıldı.rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor. Umutlanmıştım ama olmadı yine. Sonra doktor değiştirdim enfeksiyondan olmuştur dedi. Zaten kendimi bildim bileli hep akıntım vardır. İşte 1 ay enfeksiyon tedavisi oldum,tutmadı,diğer ay ilk defa klomen çatlatma iğnesi oldum tutmadı,bu ay da ilk defa aşılama oldum,kesin o da tutmadı. Tüp bebek yapacağım artık. En azından vücut hamilelik yaşadıktan sonra alışıyor ve ikinci çocuğa kendiliğimden hamile kalırım,,sonuçta sorun yok
Aminhayırlısı olsun inşallah Allah gönlünüze göre versin ban yumurtaların sağlıklı gözüküyor dedi film falan önermedi normal yolla deneyin dedi inşallah olur istayan herkesin
56 kiloya düştüm sonunda hedef 53köyde dikkat edemedim ama geri geldim yine devamm :)
ben yapamadım bi kaç gündür yaaBen de bugun leslie ye basladım tekrar
boyum kısa o yüzden bu gayretVaaayy helal. Boyun kaç peki. Ben kilomu söylemim3.5 kilo vermiştim 2 kilosunu geri aldım :)
Arkadaşlar özel hastanenin acilinde kan versem çıkar mı acaba
hiç öyle bişiy duymaıdm ama belki vardır ilginç bir belirtiymiş eğer doğruysa :)KIZlar ben yine garip bir soru soracağım hamilelerin daha iyi bileceği bir soru galiba, hamilyken göbek deliğinde bir sıcaklık olur mu sadece oraya özel,
İdare ediyoruz işte yaa :)Anladım. Çokta kısa değil yaw:)
ne zamandır normalde
Ya bilmiyorum benim olursa zaten tıp tarihine geçerim her şeyim garip, erken gebelik testi yaptım tek çizgi, 2 farklı marka 5 tl lik test yaptım hayali çizgiler çıktı, geç döllenme olma olasılığılıyla kendimi avutuyorum bakalım,hiç öyle bişiy duymaıdm ama belki vardır ilginç bir belirtiymiş eğer doğruysa :)
26 sı olmam lazımdı ama bu ay zaten ilaçne zamandır normalde
Anladımm canım güncelliyorum o zamann tarihini26 sı olmam lazımdı ama bu ay zaten ilaç
kullandım çok fazla sanırım ondan erken geldi
inşallah öyledir de testlerini atsaydın belki de atmışsındır buraya kızlar kuruma çizgisini falan ayırd edebiliyo çünkü,Ya bilmiyorum benim olursa zaten tıp tarihine geçerim her şeyim garip, erken gebelik testi yaptım tek çizgi, 2 farklı marka 5 tl lik test yaptım hayali çizgiler çıktı, geç döllenme olma olasılığılıyla kendimi avutuyorum bakalım,
Evet doğru sormuştum burda kızlara sağolsunlar ama fotoda çıkacak bir çizgi değil su döktü duruyor 26 haziranda yapmam lazımmış onu bekliyorum, ama bu sıcaklık beni şüphelendiriyor ateşimde yüksek devamlı kendimi takipteyim,inşallah öyledir de testlerini atsaydın belki de atmışsındır buraya kızlar kuruma çizgisini falan ayırd edebiliyo çünkü,
Çok silik baksana gözükmüyor bile zorla çektiminşallah öyledir de testlerini atsaydın belki de atmışsındır buraya kızlar kuruma çizgisini falan ayırd edebiliyo çünkü,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?