Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım. Ben de çok yıprandım artık. 2 senelik evliyim,olmuyordu. Rahim filmi çekildim. Sol tüp tıkalı rahim ağzı dar ve tıkalı çıktı ama açıldı.rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor. Umutlanmıştım ama olmadı yine. Sonra doktor değiştirdim enfeksiyondan olmuştur dedi. Zaten kendimi bildim bileli hep akıntım vardır. İşte 1 ay enfeksiyon tedavisi oldum,tutmadı,diğer ay ilk defa klomen çatlatma iğnesi oldum tutmadı,bu ay da ilk defa aşılama oldum,kesin o da tutmadı. Tüp bebek yapacağım artık. En azından vücut hamilelik yaşadıktan sonra alışıyor ve ikinci çocuğa kendiliğimden hamile kalırım,,sonuçta sorun yok

hayırlısı olsun inşallah Allah gönlünüze göre versin ban yumurtaların sağlıklı gözüküyor dedi film falan önermedi normal yolla deneyin dedi inşallah olur istayan herkesin

KIZlar ben yine garip bir soru soracağım hamilelerin daha iyi bileceği bir soru galiba, hamilyken göbek deliğinde bir sıcaklık olur mu sadece oraya özel,

56 kiloya düştüm sonunda hedef 53 köyde dikkat edemedim ama geri geldim yine devamm :)

Vaaayy helal. Boyun kaç peki. Ben kilomu söylemim 3.5 kilo vermiştim 2 kilosunu geri aldım :)

KIZlar ben yine garip bir soru soracağım hamilelerin daha iyi bileceği bir soru galiba, hamilyken göbek deliğinde bir sıcaklık olur mu sadece oraya özel,
hiç öyle bişiy duymaıdm ama belki vardır ilginç bir belirtiymiş eğer doğruysa :)

hiç öyle bişiy duymaıdm ama belki vardır ilginç bir belirtiymiş eğer doğruysa :)
Ya bilmiyorum benim olursa zaten tıp tarihine geçerim her şeyim garip, erken gebelik testi yaptım tek çizgi, 2 farklı marka 5 tl lik test yaptım hayali çizgiler çıktı, geç döllenme olma olasılığılıyla kendimi avutuyorum bakalım,

inşallah öyledir de testlerini atsaydın belki de atmışsındır buraya kızlar kuruma çizgisini falan ayırd edebiliyo çünkü,

inşallah öyledir de testlerini atsaydın belki de atmışsındır buraya kızlar kuruma çizgisini falan ayırd edebiliyo çünkü,
Evet doğru sormuştum burda kızlara sağolsunlar ama fotoda çıkacak bir çizgi değil su döktü duruyor 26 haziranda yapmam lazımmış onu bekliyorum, ama bu sıcaklık beni şüphelendiriyor ateşimde yüksek devamlı kendimi takipteyim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…