Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba hanımlar
ilk kez KK'nın bu bölümüne yorum yazıyorum
1 tane kızım var (eylülde 5 yaşına girecek) sürekli ertelediğim de 2.çocuk fikri
bir de araya koronavirüs girince iş iyice uzadı
temmuz ayı için artık düşünmeye başladım içimde korku var haliyle tekrar aynı konular,korkular
umarım her şey olması gerektiği gibi gider

i
inşallah beklediğin gibi sonuç al canım, ama beklenti olmadığı zaman sıfır belirti teorisi kesnlikle doğruymuş ama eğer diğer aylara göre ateşinde değişiklik var ise dönemsel olarak çıkma olasılığı yüksek. bu yöntemle gebelik öğrenenler de var

inşallah hepimizin dileği bu, hg

Evet vazgeçtiğimğz anda oluyor her şey belirti belirti diye kendimi ümitlendiriyorum işte, bilinmezlik çok can sıkıcı ama ya bilsem ki değilim üzülmem :)

Ateşim normalde hiç böyle olmaz bu testi de az önce yaptım diğer test dündendi, yine silik çıktı, kimyasal gebeliik mi yaşıyorum acaba

Eklentiler

• image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 47
  • image.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 61
Hayır malesef tek tüple de hamile kalabilirsin dedi ama eğer istersen sonra laparoskopi ile açabiliriz dedi. Bir kaç ay böyle deneyeceğim

Test gene bana oyun oyunuyorkızlar galiba

Hayrlı olsun canım hamileligin son adet tarihin ne keseyi gordunmu acaba

çıkar tabi idrar testi yaptın mı ?
Erken gebelik testi yaptım.10 dakika sonra testin içini açtım,telefonun ışığını tuttum,zar zor çizgi gördüm gibi oldu. Ama çatlatma iğnesinin 12. Günündeyim. Aşılamanında 11. Günü. Sinirlerim bozuldu kan verdim bende. 1 saat sonra sonuçlar çıkacak. Ne olacaksa olsun bir an önce yoluma bakmak istiyorum. Tüp bebek yapacağım.

Çizgi baya baya belli oluyor çok silik sayılmaz canım ne silik çizgiler gördük burda
Öyle mi dersin açıkcası kimyasal gebelik ekmek su gibi olağan normal bir hal almışken silik çizgi ümitvar etmiyor beni şöyle patlıcan moru renkte çift çizgi görmedikçe emin olamıcam

Ay sırf erken gebelik testini harcamamak adına ovülasyon testiyle hamileliği öğrenenleri araştırıyorum deli gibi biri beni durdurabilir mi :)) yumurtlamadan sonra ovülasyona baktığımda ikinci çizgi çok silikti. Şimdi dürttü beni yine bişeyler ovülasyon yaptım 2 çizgi baya koyu çıktı günden güne koyulaşınca hamilelik diyorlar doğrumudur ya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…