- 1 Haziran 2010
- 5.026
- 2.168
- 698
- 36
inşallah beklediğin gibi sonuç al canım, ama beklenti olmadığı zaman sıfır belirti teorisi kesnlikle doğruymuş ama eğer diğer aylara göre ateşinde değişiklik var ise dönemsel olarak çıkma olasılığı yüksek. bu yöntemle gebelik öğrenenler de varEvet doğru sormuştum burda kızlara sağolsunlar ama fotoda çıkacak bir çizgi değil su döktü duruyor 26 haziranda yapmam lazımmış onu bekliyorum, ama bu sıcaklık beni şüphelendiriyor ateşimde yüksek devamlı kendimi takipteyim,
bence o kadar da silik değil, daha hayalet çizgiyle gebe olanlar vardı . kaç dak içinde belirdiÇok silik baksana gözükmüyor bile zorla çektim
merhaba hanımlar
ilk kez KK'nın bu bölümüne yorum yazıyorum
1 tane kızım var (eylülde 5 yaşına girecek) sürekli ertelediğim de 2.çocuk fikri
bir de araya koronavirüs girince iş iyice uzadı
temmuz ayı için artık düşünmeye başladım içimde korku var haliyle tekrar aynı konular,korkular
umarım her şey olması gerektiği gibi gider
10 dakikadan sonra oldu ama tam emin değilim testi bıraktım kenarı çıkmayınca ilk 10 dakika dabence o kadar da silik değil, daha hayalet çizgiyle gebe olanlar vardı . kaç dak içinde belirdi
Evet vazgeçtiğimğz anda oluyor her şey belirti belirti diye kendimi ümitlendiriyorum işte, bilinmezlik çok can sıkıcı ama ya bilsem ki değilim üzülmem :)i
inşallah beklediğin gibi sonuç al canım, ama beklenti olmadığı zaman sıfır belirti teorisi kesnlikle doğruymuş ama eğer diğer aylara göre ateşinde değişiklik var ise dönemsel olarak çıkma olasılığı yüksek. bu yöntemle gebelik öğrenenler de var
Ben de yumurtlama olduktan sonra yapmıyorum walla korkuyorum... Simdi yumurtlamaya kadar yaparım hergun 15 günben yapamadım bi kaç gündür yaa
Hayır malesef tek tüple de hamile kalabilirsin dedi ama eğer istersen sonra laparoskopi ile açabiliriz dedi. Bir kaç ay böyle deneyeceğimBen de anestezılı cektırdım cnm, gün içerisinde haif bi sancı oluyor, az bi kanama ile o da verdık lerı sıvı İle karısık acık renkte geliyor.. Şuan cok hassas orası sancı olması normal.. Peki kapalı olan tüp acılmamıs mı işlem sırasında
Hayrlı olsun canım hamileligin son adet tarihin ne keseyi gordunmu acabaKızlar soğan kürü başlığını okudum da baya olumlu sonuçlar alanlar var, regl olursam (ki inşallah olmam) bitişinde başlamayı düşünüyorum, i.saraçoğlu da öneriyormuş hamilelik içinİsterseniz siz de bi bakın
Gebelık testini buAteşim normalde hiç böyle olmaz bu testi de az önce yaptım diğer test dündendi, yine silik çıktı, kimyasal gebeliik mi yaşıyorum acaba
Erken gebelik testi yaptım.10 dakika sonra testin içini açtım,telefonun ışığını tuttum,zar zor çizgi gördüm gibi oldu. Ama çatlatma iğnesinin 12. Günündeyim. Aşılamanında 11. Günü. Sinirlerim bozuldu kan verdim bende. 1 saat sonra sonuçlar çıkacak. Ne olacaksa olsun bir an önce yoluma bakmak istiyorum. Tüp bebek yapacağım.çıkar tabi idrar testi yaptın mı ?
Tamam cnm çok teşekkür ederimBence bu ay uapma sogani cnm doktoru dinle
Evet gebelik testiGebelık testini bu
Çizgi baya baya belli oluyor çok silik sayılmaz canım ne silik çizgiler gördük burdaAteşim normalde hiç böyle olmaz bu testi de az önce yaptım diğer test dündendi, yine silik çıktı, kimyasal gebeliik mi yaşıyorum acaba
Evet çok riskli şeyler yapmamak gerekiyo yinedeBen de yumurtlama olduktan sonra yapmıyorum walla korkuyorum... Simdi yumurtlamaya kadar yaparım hergun 15 gün
Öyle mi dersin açıkcası kimyasal gebelik ekmek su gibi olağan normal bir hal almışken silik çizgi ümitvar etmiyor beni şöyle patlıcan moru renkte çift çizgi görmedikçe emin olamıcamÇizgi baya baya belli oluyor çok silik sayılmaz canım ne silik çizgiler gördük burda
Malesef benim de şubatta kimyasal olduÖyle mi dersin açıkcası kimyasal gebelik ekmek su gibi olağan normal bir hal almışken silik çizgi ümitvar etmiyor beni şöyle patlıcan moru renkte çift çizgi görmedikçe emin olamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?