evet olanları cok okudumm :) ama cıkmayanlarda olabiliyomuş sanırıö bi değer yükseldiği için öyle koyu cıkıyomyşAy sırf erken gebelik testini harcamamak adına ovülasyon testiyle hamileliği öğrenenleri araştırıyorum deli gibi biri beni durdurabilir mi :)) yumurtlamadan sonra ovülasyona baktığımda ikinci çizgi çok silikti. Şimdi dürttü beni yine bişeyler ovülasyon yaptım 2 çizgi baya koyu çıktı günden güne koyulaşınca hamilelik diyorlar doğrumudur ya:))
Kan testi en güzeli sonrasında da iyi bir doktora gitmek,yoksa diğer türlü her şey olabilir aklıma bin çeşit ihtimal geliyorMalesef benim de şubatta kimyasal oldu
Valla onu ben de araştırdım hcg hormonu alfa ve beta olmak üzere 2 ye ayrılıyormuş bu alfa hcg de Lh hormonu ile çok benzer bir hormonmuş sanırım Ovülasyon testleri o hormonu Lh gibi algılıyor o yüzden koyu çıkıyor testler hamilelik durumundaAy sırf erken gebelik testini harcamamak adına ovülasyon testiyle hamileliği öğrenenleri araştırıyorum deli gibi biri beni durdurabilir mi :)) yumurtlamadan sonra ovülasyona baktığımda ikinci çizgi çok silikti. Şimdi dürttü beni yine bişeyler ovülasyon yaptım 2 çizgi baya koyu çıktı günden güne koyulaşınca hamilelik diyorlar doğrumudur ya:))
Aynen canım zaten kimyasalsa önüne geçemezsin ama içini ferah tut inşallah güzel artarKan testi en güzeli sonrasında da iyi bir doktora gitmek,yoksa diğer türlü her şey olabilir aklıma bin çeşit ihtimal geliyor
İnşallah bakalım beklicem sabırla, birde bir arkadaşımın 4 gündür ovulasyon testi decamlı çift çizgi çıkıyor bana sordu,silikleşmiyorsa yumurta çatlamıyor demektir doğru muAynen canım zaten kimyasalsa önüne geçemezsin ama içini ferah tut inşallah güzel artar
Evet canım mutlaka silikleşmeyi görmesi lazım yumurta çatlamadan gebelik oluşmaz çatlamayı görene kadar teste devam etsin göremezse de doktora gitsin mutlakaİnşallah bakalım beklicem sabırla, birde bir arkadaşımın 4 gündür ovulasyon testi decamlı çift çizgi çıkıyor bana sordu,silikleşmiyorsa yumurta çatlamıyor demektir doğru mu
Dogru cnm gecen ay ovu ile anladim ben az once hatta yaptim koyu degil yaAy sırf erken gebelik testini harcamamak adına ovülasyon testiyle hamileliği öğrenenleri araştırıyorum deli gibi biri beni durdurabilir mi :)) yumurtlamadan sonra ovülasyona baktığımda ikinci çizgi çok silikti. Şimdi dürttü beni yine bişeyler ovülasyon yaptım 2 çizgi baya koyu çıktı günden güne koyulaşınca hamilelik diyorlar doğrumudur ya:))
Yaa bizde sevinmiştik kop koyu çıkınca hep dedik galiba yumurtlaman uzun sürüyor ama 4 gün oldu hiç incelmedi çizgilerEvet canım mutlaka silikleşmeyi görmesi lazım yumurta çatlamadan gebelik oluşmaz çatlamayı görene kadar teste devam etsin göremezse de doktora gitsin mutlaka
Dogru cnm gecen ay ovu ile anladim ben az once hatta yaptim koyu degil ya
Belki çatlar canım kimisinin uzun sürüyor inşallah çatlar bakalım yarın da yapsın biYaa bizde sevinmiştik kop koyu çıkınca hep dedik galiba yumurtlaman uzun sürüyor ama 4 gün oldu hiç incelmedi çizgilerbende burdan öğrendim paylaştım onunla çok üzüldüm onun adına da
Yumurtlamayla ayni cnm 2 cizgide kiyu hatta t daha koyu oluyor ama bakalim benim suan yumurtlamanin 9. Gunu silik ciktiAa hadi ya nasıldı peki ozaman koyuluk
Baya net bir çizgi var canım markası nedir bat gectimiEvet gebelik testi
Adetin ne zamanBöyle çıktı benim ki:))
Adetin ne zaman
9. Gun benimde bu sekilde cnmEki Görüntüle 2653462
Cnm hesaba gore benimde ya pazar yada pazartesi gecen ay kimyasal gecirdim duzen bozuldu normalde bugun olmam gerekti ama 14 u yumurtladimSenin daha var ama ondanda çıkabilir bakalım:)
Adetlerim düzensiz 40. Gün bugün en son 15 mayısta adet oldum, testimin markası birisi freely di bu en son yaptığım surelab çok hassas geldi bana hemen oldu o çizgi ,ama diğer freely marka bir gün sonra tam öyle belli oldu bence, hayırlısı olsun,Baya net bir çizgi var canım markası nedir bat gectimi
Ben senin üstüne iki kere regli olmuşum canım baya geç oluyorsun surelab var bende kullandım hiç çizgi çıkmadı sizin ozaman gebelik var kesin hayırlısı olsun inşAdetlerim düzensiz 40. Gün bugün en son 15 mayısta adet oldum, testimin markası birisi freely di bu en son yaptığım surelab çok hassas geldi bana hemen oldu o çizgi ,ama diğer freely marka bir gün sonra tam öyle belli oldu bence, hayırlısı olsun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?