Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet olanları cok okudumm :) ama cıkmayanlarda olabiliyomuş sanırıö bi değer yükseldiği için öyle koyu cıkıyomyş

Valla onu ben de araştırdım hcg hormonu alfa ve beta olmak üzere 2 ye ayrılıyormuş bu alfa hcg de Lh hormonu ile çok benzer bir hormonmuş sanırım Ovülasyon testleri o hormonu Lh gibi algılıyor o yüzden koyu çıkıyor testler hamilelik durumunda

Aynen canım zaten kimyasalsa önüne geçemezsin ama içini ferah tut inşallah güzel artar
İnşallah bakalım beklicem sabırla, birde bir arkadaşımın 4 gündür ovulasyon testi decamlı çift çizgi çıkıyor bana sordu,silikleşmiyorsa yumurta çatlamıyor demektir doğru mu

İnşallah bakalım beklicem sabırla, birde bir arkadaşımın 4 gündür ovulasyon testi decamlı çift çizgi çıkıyor bana sordu,silikleşmiyorsa yumurta çatlamıyor demektir doğru mu
Evet canım mutlaka silikleşmeyi görmesi lazım yumurta çatlamadan gebelik oluşmaz çatlamayı görene kadar teste devam etsin göremezse de doktora gitsin mutlaka

Dogru cnm gecen ay ovu ile anladim ben az once hatta yaptim koyu degil ya

Evet canım mutlaka silikleşmeyi görmesi lazım yumurta çatlamadan gebelik oluşmaz çatlamayı görene kadar teste devam etsin göremezse de doktora gitsin mutlaka
Yaa bizde sevinmiştik kop koyu çıkınca hep dedik galiba yumurtlaman uzun sürüyor ama 4 gün oldu hiç incelmedi çizgiler bende burdan öğrendim paylaştım onunla çok üzüldüm onun adına da

Yaa bizde sevinmiştik kop koyu çıkınca hep dedik galiba yumurtlaman uzun sürüyor ama 4 gün oldu hiç incelmedi çizgiler bende burdan öğrendim paylaştım onunla çok üzüldüm onun adına da
Belki çatlar canım kimisinin uzun sürüyor inşallah çatlar bakalım yarın da yapsın bi

Baya net bir çizgi var canım markası nedir bat gectimi
Adetlerim düzensiz 40. Gün bugün en son 15 mayısta adet oldum, testimin markası birisi freely di bu en son yaptığım surelab çok hassas geldi bana hemen oldu o çizgi ,ama diğer freely marka bir gün sonra tam öyle belli oldu bence, hayırlısı olsun,

Ben senin üstüne iki kere regli olmuşum canım baya geç oluyorsun surelab var bende kullandım hiç çizgi çıkmadı sizin ozaman gebelik var kesin hayırlısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…