Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben senin üstüne iki kere regli olmuşum canım baya geç oluyorsun surelab var bende kullandım hiç çizgi çıkmadı sizin ozaman gebelik var kesin hayırlısı olsun inş
Evet ne yazık ki yumurtlamayı 27. Gün de gördüm tahminimce,Ya öyle mi dersin bilmiyorum ki kimyasal olmaktan korkuyorum şimdide

Yok adetin 27. Günü gördüm şuan üzerinden 11. Gün geçti ovülasyon testiyle takip ettim, ama grç döllenme olduysa eğer şuan tahminimce daha 9.Gündeyim yani karışık işler anlayacağın :)

Al bi gebelik testi yaptım gene silik kızlar bir daha bu testi almayacagım hep yanlış pozitif veriyor tavsiye etmem

Yok adetin 27. Günü gördüm şuan üzerinden 11. Gün geçti ovülasyon testiyle takip ettim, ama grç döllenme olduysa eğer şuan tahminimce daha 9.Gündeyim yani karışık işler anlayacağın :)
Aaa ozaman kesin gebesin canım niye kimyasal diyorsun kötüyü çağırma iyi olacak

Aaa ozaman kesin gebesin canım niye kimyasal diyorsun kötüyü çağırma iyi olacak
İnsan kan da görmeden keseyi görmeden hamileyim diyemiyor burdan onu öğrendim canım :)eakiden çizgiyi görünce hamile diyordu herkes ama artık öyle değil filmlerde kaldı o

İnsan kan da görmeden keseyi görmeden hamileyim diyemiyor burdan onu öğrendim canım :)eakiden çizgiyi görünce hamile diyordu herkes ama artık öyle değil filmlerde kaldı o
Kalben inan sen herşey görüp oluyoruz ama kendine yakıştırma ozaman insanın başına geliyor iyi düşün

Evet ben de okudum öyle çok var kuzum.. senin testler nasil ikiside baya koyu mu

Üzülmüyorum canım hayırlısı olsun vardır zamanı elbet sağlıklı olsun da senin var bence kanla taçlandır hiç şüpeye düşme
Negatif görmekten korkuyorum bekleyim diyorum, eğer geç döllenme olduysa bile cumaya kadar gidersem çıkar diye hesapladım hesabı yapan allah tabi bizim hesaplar tutmuyor ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…