Silikte kimyasal olmaz canım öyle kimyasal farklı silik beta henüz yeni yükseliyor koyu çıkıp sonradan silikleşirse kimyasal olabilirAma silik ya kimyasal oluyormuş bu durumda genelde , geç döllenme ihtimali haricinde
Aa benim de öyle.. geç oldu bu ay reglimin 27. Günu gordüm 9 dayım ben de.. ovulasyon yaptn mi tekrar peki canmYok adetin 27. Günü gördüm şuan üzerinden 11. Gün geçti ovülasyon testiyle takip ettim, ama grç döllenme olduysa eğer şuan tahminimce daha 9.Gündeyim yani karışık işler anlayacağın :)
Hmm anladım yok benim öyle olmadıSilikte kimyasal olmaz canım öyle kimyasal farklı silik beta henüz yeni yükseliyor koyu çıkıp sonradan silikleşirse kimyasal olabilir
Betan bence yüksek bi arkadaş yapmış surelab silik cıkmış ertesi gün betası 277 mi ne çıkmıştıNegatif görmekten korkuyorum bekleyim diyorum, eğer geç döllenme olduysa bile cumaya kadar gidersem çıkar diye hesapladım hesabı yapan allah tabi bizim hesaplar tutmuyor ,
EVet yaptım silik oda ikinci çizgi hiç yok nerdeyse,Aa benim de öyle.. geç oldu bu ay reglimin 27. Günu gordüm 9 dayım ben de.. ovulasyon yaptn mi tekrar peki canm
Cok sukur canım evetSen de hamilesin galiba
Yarın daha koyu çikarsa gebelik olma ihtimali yuksek canım hadi insallah
Onu kim söyledi ya öyle sey mi olur silik olup gayet normal hamileligi olanlar oldu kimyasal falan diyip çagırma hic negatifi canımAma silik ya kimyasal oluyormuş bu durumda genelde , geç döllenme ihtimali haricinde
Hmm olabilir mi acaba bende okumuştum 200 e kadar ki kısmı ölçüyormuş diye, ama erken gebelik testi yaptım öğlen onda hiç bir şey çıkmadıBetan bence yüksek bi arkadaş yapmış surelab silik cıkmış ertesi gün betası 277 mi ne çıkmıştı
Gebelikte var ama ovulasynda yok mu yani onda daha koyu çıkmasnı bekliyodumEVet yaptım silik oda ikinci çizgi hiç yok nerdeyse,
Amin insallah gümbür gümbür duyarsınSaol canım evet bugün gördüm haftaya kalp atışı için gideceğiM inşallahh
Aa benim de öyle.. geç oldu bu ay reglimin 27. Günu gordüm 9 dayım ben de.. ovulasyon yaptn mi tekrar peki canm
Ya insan artık niye inanacağını şaşırıyor ilk olduğu için ovülasyonda bile bir sürü bilmediğim şey varmış, inşallah senin de hamilelik çıkarOnu kim söyledi ya öyle sey mi olur silik olup gayet normal hamileligi olanlar oldu kimyasal falan diyip çagırma hic negatifi canım
15 mayısta oldum, en sonGebelikte var ama ovulasynda yok mu yani onda daha koyu çıkmasnı bekliyodumhmm kafam karstı.. snin regli ne zamandı
Tabi 2. Kez yumurtlama olmuyosan o da olabilir sen ovulasyonu bu 2 gün yap daha koyulasırsa gebelik koyulasıp sonra silik cıkarsa yumrtlamadır benim öyle oldu bu ay adetime 3 gün kala yumurtlama yakaladımCiddimisinay hadi inş ya. Çünkü yumurtlamadan sonra yaptım ikinci çizgi çok silikti. Böyle koyu çıkınca hayırdır inş dedim yani. Yaa tüp bebeğe gerek kalmaz İnş :)
Valal bugun zor tuttum.kendimi ovulasyon testi alcaktım dedim takip yaparım koyulasma olursa gebeliktr diye ama sen silik diyosun almayayım o zaman...Ya insan artık niye inanacağını şaşırıyor ilk olduğu için ovülasyonda bile bir sürü bilmediğim şey varmış, inşallah senin de hamilelik çıkar
Tabi 2. Kez yumurtlama olmuyosan o da olabilir sen ovulasyonu bu 2 gün yap daha koyulasırsa gebelik koyulasıp sonra silik cıkarsa yumrtlamadır benim öyle oldu bu ay adetime 3 gün kala yumurtlama yakaladım
Ovulasyon takibiyle yumurtlaman hangi gün oldu peki canım15 mayısta oldum, en son
Erken gebelik testi bilmiyorum canım ilk beş dk çıkarsa var demektir iki gün sonra tekrarla kulursa kesinleşirHmm olabilir mi acaba bende okumuştum 200 e kadar ki kısmı ölçüyormuş diye, ama erken gebelik testi yaptım öğlen onda hiç bir şey çıkmadı
Umudun gitmesin değerlendirisinizHadi yaa. Bak anında bütün ümidim gitti:) yarın ilk idrarla yapayım koyu çıkarsa erken gebelik testi vardı onu yaparım artık
AMA Kuzum benim hamilelik kesin değil ki benim zaten lh hormonumun vücudumda devamlı olduğunu sanmam yumurtlamayı bile zor gördüm pko dan şüphelendi doktor,Valal bugun zor tuttum.kendimi ovulasyon testi alcaktım dedim takip yaparım koyulasma olursa gebeliktr diye ama sen silik diyosun almayayım o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?