Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok adetin 27. Günü gördüm şuan üzerinden 11. Gün geçti ovülasyon testiyle takip ettim, ama grç döllenme olduysa eğer şuan tahminimce daha 9.Gündeyim yani karışık işler anlayacağın :)
Aa benim de öyle.. geç oldu bu ay reglimin 27. Günu gordüm 9 dayım ben de.. ovulasyon yaptn mi tekrar peki canm

Negatif görmekten korkuyorum bekleyim diyorum, eğer geç döllenme olduysa bile cumaya kadar gidersem çıkar diye hesapladım hesabı yapan allah tabi bizim hesaplar tutmuyor ,
Betan bence yüksek bi arkadaş yapmış surelab silik cıkmış ertesi gün betası 277 mi ne çıkmıştı

Yarın daha koyu çikarsa gebelik olma ihtimali yuksek canım hadi insallah

Ciddimisin ay hadi inş ya. Çünkü yumurtlamadan sonra yaptım ikinci çizgi çok silikti. Böyle koyu çıkınca hayırdır inş dedim yani. Yaa tüp bebeğe gerek kalmaz İnş :)

Aa benim de öyle.. geç oldu bu ay reglimin 27. Günu gordüm 9 dayım ben de.. ovulasyon yaptn mi tekrar peki canm
Onu kim söyledi ya öyle sey mi olur silik olup gayet normal hamileligi olanlar oldu kimyasal falan diyip çagırma hic negatifi canım
Ya insan artık niye inanacağını şaşırıyor ilk olduğu için ovülasyonda bile bir sürü bilmediğim şey varmış, inşallah senin de hamilelik çıkar

Ciddimisin ay hadi inş ya. Çünkü yumurtlamadan sonra yaptım ikinci çizgi çok silikti. Böyle koyu çıkınca hayırdır inş dedim yani. Yaa tüp bebeğe gerek kalmaz İnş :)
Tabi 2. Kez yumurtlama olmuyosan o da olabilir sen ovulasyonu bu 2 gün yap daha koyulasırsa gebelik koyulasıp sonra silik cıkarsa yumrtlamadır benim öyle oldu bu ay adetime 3 gün kala yumurtlama yakaladım

Ya insan artık niye inanacağını şaşırıyor ilk olduğu için ovülasyonda bile bir sürü bilmediğim şey varmış, inşallah senin de hamilelik çıkar
Valal bugun zor tuttum.kendimi ovulasyon testi alcaktım dedim takip yaparım koyulasma olursa gebeliktr diye ama sen silik diyosun almayayım o zaman...

Tabi 2. Kez yumurtlama olmuyosan o da olabilir sen ovulasyonu bu 2 gün yap daha koyulasırsa gebelik koyulasıp sonra silik cıkarsa yumrtlamadır benim öyle oldu bu ay adetime 3 gün kala yumurtlama yakaladım

Hadi yaa. Bak anında bütün ümidim gitti:) yarın ilk idrarla yapayım koyu çıkarsa erken gebelik testi vardı onu yaparım artık

Hmm olabilir mi acaba bende okumuştum 200 e kadar ki kısmı ölçüyormuş diye, ama erken gebelik testi yaptım öğlen onda hiç bir şey çıkmadı
Erken gebelik testi bilmiyorum canım ilk beş dk çıkarsa var demektir iki gün sonra tekrarla kulursa kesinleşir

Hadi yaa. Bak anında bütün ümidim gitti:) yarın ilk idrarla yapayım koyu çıkarsa erken gebelik testi vardı onu yaparım artık
Umudun gitmesin değerlendirisiniz benim esim kaçtı gerçi sen hasta olmayacak mıydınne yumurtlaması diye diye kosarak kaçtı

Valal bugun zor tuttum.kendimi ovulasyon testi alcaktım dedim takip yaparım koyulasma olursa gebeliktr diye ama sen silik diyosun almayayım o zaman...
AMA Kuzum benim hamilelik kesin değil ki benim zaten lh hormonumun vücudumda devamlı olduğunu sanmam yumurtlamayı bile zor gördüm pko dan şüphelendi doktor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…