Forumda bir arkadaş var gonulmeyvesi rumuzlu seninki gibiydi sonra daha da koyu oldu t si simdi hamile yeni ögrendi sen bana bakma benim herseyim enteresanHadi yaa. Bak anında bütün ümidim gitti:) yarın ilk idrarla yapayım koyu çıkarsa erken gebelik testi vardı onu yaparım artık
ÇIkmadı işte o yüzden bence değilim kandırıyor bu test beniErken gebelik testi bilmiyorum canım ilk beş dk çıkarsa var demektir iki gün sonra tekrarla kulursa kesinleşir
Canım senin o testlerle kesin degilse baska da bisi demiyorum istersen 3. Bi test daha yap biz burada daha siliklerimi gördükde hamile çıktı arakadaşlar ben kafadan sana hamilesin gözuyle bakiyorum hayırlisyla insallahAMA Kuzum benim hamilelik kesin değil ki benim zaten lh hormonumun vücudumda devamlı olduğunu sanmam yumurtlamayı bile zor gördüm pko dan şüphelendi doktor,
27. Gün de gördüm 12. Haziran cuma canım yani geçen hafta cuma, ama döllenme işinin pazar olduğunu tahmin ediyorum o gün silikleşti testim 36 saat sürüyormuş,Ovulasyon takibiyle yumurtlaman hangi gün oldu peki canım
Umudun gitmesin değerlendirisinizbenim esim kaçtı gerçi sen hasta olmayacak mıydınne yumurtlaması diye diye kosarak kaçtı
Kuruma olamsı icin bir kac saat gecmesi lazım o zmn o kuruma cıkiyor ve rengi grimsi oluyor seninkinde pembelik varÇIkmadı işte o yüzden bence değilim kandırıyor bu test beni
AHaha çok tatlısın hayırlısı olsun inşallah bakalım bekleyip görecez eşimi ikna edersem akşam belki kan veririmCanım senin o testlerle kesin degilse baska da bisi demiyorum istersen 3. Bi test daha yap biz burada daha siliklerimi gördükde hamile çıktı arakadaşlar ben kafadan sana hamilesin gözuyle bakiyorum hayırlisyla insallah
Yok hayır gri değil incrcik bir pembeKuruma olamsı icin bir kac saat gecmesi lazım o zmn o kuruma cıkiyor ve rengi grimsi oluyor seninkinde pembelik var
He iste t nin silik olma neden o 5 gün sonra gayet koyulasacaktr benimde 13 haziranda oldu 27 28 gibi regli tarihim olur diye hesaplıyorum hamilelikle ilgili bi belirtim yok çünkü27. Gün de gördüm 12. Haziran cuma canım yani geçen hafta cuma, ama döllenme işinin pazar olduğunu tahmin ediyorum o gün silikleşti testim 36 saat sürüyormuş,
BEllirti var mı yok mu emin değilim senin de yaklaşmış bazen hiç belirti olmuyor benim kuzenim öyle oldu,He iste t nin silik olma neden o 5 gün sonra gayet koyulasacaktr benimde 13 haziranda oldu 27 28 gibi regli tarihim olur diye hesaplıyorum hamilelikle ilgili bi belirtim yok çünkü
Ayy keşke öyle olsa canım yani mucize olmuş olur bekliyorum ben de ilk defa gec yumurtlama oldu yoksa bekledgm adet tarihim 17 hazirandı uzerine 10 gun falan koydum gec oldu diye insallah vardır benim deBEllirti var mı yok mu emin değilim senin de yaklaşmış bazen hiç belirti olmuyor benim kuzenim öyle oldu,
Ayyy hadi insallahCumaya kadar hepimiz hamile çıkarız inşallah çok sevinirim sizin adınıza
Sen gördünmü keseyi? Son adet 20mayıs benim, seninki ne zamndı?Cok sukur canım evet
Ates degerin daha önceden kaçtı canım 36.8 çıkmıs ya daha düsük müydüCumaya kadar hepimiz hamile çıkarız inşallah çok sevinirim sizin adınıza
Kaçtasın canım sen?Sen gördünmü keseyi? Son adet 20mayıs benim, seninki ne zamndı?
Ahahah diyorsun ki ben teşhisi koydumAyyy hadi insallahsen biraz daha et dua bize hamilesin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?