Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ates degerin daha önceden kaçtı canım 36.8 çıkmıs ya daha düsük müydü
Hayır hiç böyle çıkmazdı en son yumurtlama zamanı ölçmüştüm o zaman bile bu kadar yüksel değildi 36.3 falandı not etmiştim, her geçen gün artıyor bide 2 gün önce 36.5 ti bugün böyle çıktı, e desem ki yine yumurtlama dönemi ama ovülasyon silik çıkıyor

2 gun aralıklarla 3 kez test yaptım negatif çikiyor sonucum silik bile yok. zaten belirtim de yok bata da 4-5 günüm var aslında ama ben ümidimi kestim daha anca adetim 1 hafta gecikirse yaparım. Takıntı oldu ve kendi kendime kizmaya basladim artik... zaten yeni deniyoruz daha ama ben hemen stres yaptim. Mantıken kendime kiziyorum ama kesin 1 hafta sonra da bu yazdiklarimi unutup tekrar takıntıya bağlayacam...

Aynı ben

Hamilelikten olabilir o sabah erken kalktiginda mi ölçüyosun yoksa gün icersinde de ölçüyor musun.. ben sabahtan unutuyorum sonra bi ateşleniyor gbi oluyorum öyle ölçüyorum benim de 37 di dün biraz önce baktım 37.1 olmuş ama düzenli ölcüm degil benimkisi tabi

İş arıyorum da kuzum enazından evde dura dura bebek düşünmem onu soracaktım

Aahh haklısın bende burda arıyorum bulamadım. O konuda bişey diyemicem:

Yaa evet sabah ilk uyanır uyanmaz dil altından ölçüyorum koltuk altıyla alakasız değerler çıkıyor biliyor musun aklında olsun,

Yaa evet sabah ilk uyanır uyanmaz dil altından ölçüyorum koltuk altıyla alakasız değerler çıkıyor biliyor musun aklında olsun,
Ben de kulaktan ölçüyorum ama öyle aklıma geldgnde belli bir saati yok o zaman ölçumlerim anlamsz oluyor

Kızlar esim varikoselden ameliyat oldu grcen hafta 1 haftada toparladı sukur. Bugun dr a kontrole gittik vitamin olarsk proxeed plus verdi. Kullsnip faydasini goren bilen duyan varmi aa dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…