Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım hiç bulantım falan yok sadece biraz çabuk yoruluyorum. Açıkçası gün içinde koşturmadan anlayamıyorumda ve hiç dinlenemiyorum. Allah’a emanet artık
Yaa kuzum çok yormamaya çalış kendini sen çalışıyodun dimi öyle hatrlıyorum umarım çok yormuyorlardr seni ☹ o sana tutundu annesi Allaha emanet saglıkla kucağına alacaksın inşallah

Selam ablalar ovulasyon kullanlara bi sorum var hangi markayi kullaniyorsunuz bide fiyat nedir?
Ben netten almadım hiç eczaneden miratech yada artımed alıyorum internete göre daha pahalı 5 lisi 35 40 lira civarinda canım

Innovita marka kullandım 60 ovulasyon 4 gebelik 90 tl almıstım
Sanirim internetten siparis verdin abla ben ezcaneden almak istiyorum sadece bi kactane yumurtalama olup olmadigindan emin olmak icin.
Bu arada tesekkur ederim o kadar soru sordum bu soruma da ilk sen cevap verdin
Gozun aydin allah anali babali buyutsun insallah abla

Yaa kuzum çok yormamaya çalış kendini sen çalışıyodun dimi öyle hatrlıyorum umarım çok yormuyorlardr seni ☹ o sana tutundu annesi Allaha emanet saglıkla kucağına alacaksın inşallah
Evet canım ne yazık ki çok çalışıyorum hem de bütün gün ayakta ordan oraya koşturuyorum ve güç harcadığım yerler oluyor. Hayırlısı olsun artıkKk inşallah sizler böyle olmazsınız

Ben netten almadım hiç eczaneden miratech yada artımed alıyorum internete göre daha pahalı 5 lisi 35 40 lira civarinda canım
Himm anladim abla ben sadece bi kactane alacam yumurtalama olup olmadigindan emin olmak icin bu arada cevp icin tesekkur ederim

Evet canım ne yazık ki çok çalışıyorum hem de bütün gün ayakta ordan oraya koşturuyorum ve güç harcadığım yerler oluyor. Hayırlısı olsun artıkKk inşallah sizler böyle olmazsınız
Kuzum o sana sımsıkı tutundu merak etme sen korkma lütfen ara ara kaçamak yapmaya çalış ... üzme kendini lütfen

Kuzum o sana sımsıkı tutundu merak etme sen korkma lütfen ara ara kaçamak yapmaya çalış ... üzme kendini lütfen
Üzmemeye çalışıyorum kuzum zaten kalbini duyayım bi böyle giderse söyleyeceğim daha çok dinlenmem gerektiğini vs. İnşallah bu süreçte bir şey olmaz

Himm anladim abla ben sadece bi kactane alacam yumurtalama olup olmadigindan emin olmak icin bu arada cevp icin tesekkur ederim
Rica ederim canım zaten ben de öyle yapiyorum 1 kutu alıyorum icinden 5 adet çıkıyor regli bittigi günden 5 gün sonrasında testi 2 saat sıvı alımını kesip sabah 10 ile 18 arası bir saatte yapıyorum aynı saatte yapmaya çalış testleri atarsin buraya yorumlariz

Üzmemeye çalışıyorum kuzum zaten kalbini duyayım bi böyle giderse söyleyeceğim daha çok dinlenmem gerektiğini vs. İnşallah bu süreçte bir şey olmaz
Senin devlet mi çalıştgn kurum..devlette gebelere izin veriyorlar mi şu koronadan dolayı belki onu kullanrdın

Abla benim 18-24 haziran arasinda yumurtalama olacakti ama akintima bakarsam 21 22 23 hazirlanda oldu oyuzden alip yapmak istiyorum eşim doktora gitti afedersin sperm testi istedi oyuzden bugunleri degerlendiremiyoruz bi yandan gec yumurtlama olsun istiyorum bi yandan istemiyorum ozamnda bat gunu erteleniyor bu aydan hic umidim yok

Kizlar ayıptır söylemesi kek yaptim herzaman ki gibi ama bugun yumurta kokusu pek bi fena etti beni bebisim mi benimle ki

Keske sperm ornegi vermek icin 1 hafta bekleseydiniz kuzum yumurtlama gününü değerlerndirirdiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…