Bende burda yeniyim kuzum Adanada çalışıyorumdum da malum buraya gelinceAahh haklısın bende burda arıyorum bulamadım. O konuda bişey diyemicem:
Yaa kuzum çok yormamaya çalış kendini sen çalışıyodun dimi öyle hatrlıyorum umarım çok yormuyorlardr seni ☹ o sana tutundu annesi Allaha emanet saglıkla kucağına alacaksın inşallahValla canım hiç bulantım falan yok sadece biraz çabuk yoruluyorum. Açıkçası gün içinde koşturmadan anlayamıyorumda ve hiç dinlenemiyorum. Allah’a emanet artık
Aaa biz senle aynı yaştayız kuzumSelam ablalar ovulasyon kullanlara bi sorum var hangi markayi kullaniyorsunuz bide fiyat nedir?
Innovita marka kullandım 60 ovulasyon 4 gebelik 90 tl almıstımSelam ablalar ovulasyon kullanlara bi sorum var hangi markayi kullaniyorsunuz bide fiyat nedir?
Ben netten almadım hiç eczaneden miratech yada artımed alıyorum internete göre daha pahalı 5 lisi 35 40 lira civarinda canımSelam ablalar ovulasyon kullanlara bi sorum var hangi markayi kullaniyorsunuz bide fiyat nedir?
Sanirim internetten siparis verdin abla ben ezcaneden almak istiyorum sadece bi kactane yumurtalama olup olmadigindan emin olmak icin.Innovita marka kullandım 60 ovulasyon 4 gebelik 90 tl almıstım
Evet canım ne yazık ki çok çalışıyorum hem de bütün gün ayakta ordan oraya koşturuyorum ve güç harcadığım yerler oluyor. Hayırlısı olsun artıkKk inşallah sizler böyle olmazsınızYaa kuzum çok yormamaya çalış kendini sen çalışıyodun dimi öyle hatrlıyorum umarım çok yormuyorlardr seni ☹ o sana tutundu annesi Allaha emanet saglıkla kucağına alacaksın inşallah
Himm anladim abla ben sadece bi kactane alacam yumurtalama olup olmadigindan emin olmak icin bu arada cevp icin tesekkur ederimBen netten almadım hiç eczaneden miratech yada artımed alıyorum internete göre daha pahalı 5 lisi 35 40 lira civarinda canım
He bide nasil kullaniliyor ve ne zmanBen netten almadım hiç eczaneden miratech yada artımed alıyorum internete göre daha pahalı 5 lisi 35 40 lira civarinda canım
İlk 6 ay şans yuksek oluyor, inşallahh bebeişine kavusursun cnm bnmen yakın zamandaHayır malesef tek tüple de hamile kalabilirsin dedi ama eğer istersen sonra laparoskopi ile açabiliriz dedi. Bir kaç ay böyle deneyeceğim
Kuzum o sana sımsıkı tutundu merak etme sen korkma lütfenEvet canım ne yazık ki çok çalışıyorum hem de bütün gün ayakta ordan oraya koşturuyorum ve güç harcadığım yerler oluyor. Hayırlısı olsun artıkKk inşallah sizler böyle olmazsınız
Üzmemeye çalışıyorum kuzum zaten kalbini duyayım bi böyle giderse söyleyeceğim daha çok dinlenmem gerektiğini vs. İnşallah bu süreçte bir şey olmazKuzum o sana sımsıkı tutundu merak etme sen korkma lütfenara ara kaçamak yapmaya çalış ... üzme kendini lütfen ❤
Rica ederim canımHimm anladim abla ben sadece bi kactane alacam yumurtalama olup olmadigindan emin olmak icin bu arada cevp icin tesekkur ederim
Senin devlet mi çalıştgn kurum..devlette gebelere izin veriyorlar mi şu koronadan dolayı belki onu kullanrdınÜzmemeye çalışıyorum kuzum zaten kalbini duyayım bi böyle giderse söyleyeceğim daha çok dinlenmem gerektiğini vs. İnşallah bu süreçte bir şey olmaz
Abla benim 18-24 haziran arasinda yumurtalama olacakti ama akintima bakarsam 21 22 23 hazirlanda oldu oyuzden alip yapmak istiyorum eşim doktora gitti afedersin sperm testi istedi oyuzden bugunleri degerlendiremiyoruz bi yandan gec yumurtlama olsun istiyorum bi yandan istemiyorum ozamnda bat gunu erteleniyor bu aydan hic umidim yokRica ederim canımzaten ben de öyle yapiyorum 1 kutu alıyorum icinden 5 adet çıkıyor regli bittigi günden 5 gün sonrasında testi 2 saat sıvı alımını kesip sabah 10 ile 18 arası bir saatte yapıyorum aynı saatte yapmaya çalış testleri atarsin buraya yorumlariz
canım bildiğim kadarıyla ovülasyon içinde özellikle hamilelik için dil altından bakmak gerekiyorBen de kulaktan ölçüyorum ama öyle aklıma geldgnde belli bir saati yoko zaman ölçumlerim anlamsz oluyor
Keske sperm ornegi vermek icin 1 hafta bekleseydiniz kuzum yumurtlama gününü değerlerndirirdiniz...Abla benim 18-24 haziran arasinda yumurtalama olacakti ama akintima bakarsam 21 22 23 hazirlanda oldu oyuzden alip yapmak istiyorum eşim doktora gitti afedersin sperm testi istedi oyuzden bugunleri degerlendiremiyoruz bi yandan gec yumurtlama olsun istiyorum bi yandan istemiyorum ozamnda bat gunu erteleniyor bu aydan hic umidim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?