Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keske sperm ornegi vermek icin 1 hafta bekleseydiniz kuzum yumurtlama gününü değerlerndirirdiniz...
Ilk kez oyle bisey yasiyoruz abla acemiyiz gecen haftada adettim bitti ozmn iliski oldu bide cuma ile pazar anliyican 3 kere oldu ama yumurtlama gununu degerlendiremedik normalde bugun verecekti pazar gunu iliski oldu oyuzden persembe gunune ertelendi

Uzulme sağlıklı sperm varsa eşinde o seni bulur 1 iliskiyle hamile kalanlar var önemli olan spermin yumurtayla buluşması

Kardelen060492 canim merhaba sende ne var ne yok
Canım bende dün sabah iğnemi yaptım, dünü değerlendirdik bugünde değerlendircem. Sağ tarafta 1adet yumurtam vardı. Ve Dün akşam inanılmaz bi sağ kasığımda ağrı oluştu. Tuvalete gittiğimde krem kıvamında oldukça koyu beyaz akıntı geldi. Sanırım çatladı ya? Sizce?

dar
rica ederim amin canım darısı sana olsun Insallahh ama bu testler cok hassas ve guzel tavsiye ederim sen 30 tanede alabilirsin canım en azından o ay takip edersin

Afedersi ggecen iliskiden sonra banyoya gittigimde benimde oyle olmustu ama benim yumurtalama daha yeni basladi bu ay niye oyle oldu bilmiyorum insallah hayirli haberi aliriz bu ay

Yaa hiç ölçmedim ordan bilmiyodum kulaktan ölçerim hep ☺ bidahakine öyle yapayım
Kesinlikle doğru sonuç için yap canım, misa bugün için örnek vereyim koltuk altından ölçütüm 35.8 dil altında ölçtüm 36.8 normalde daha düşük olması lazım aralarındaki fark

Hayır ben çok sık kullanmıyprum ama yumurta oluşum günlerinde gerçekten ölçünce insan anlıyor burda bir abla da yardım ediyordu bu konuda bayağı ciddi bir iş
Her sabah ölcersen anlıyor insan farkı regli olacağın günü falan benim bugün 37 cıktı bir kaç gündür böyle devam ediyor bakalım

Bebetime, laboquıck ve oncomed... Hepsınde cızgı cıktı kımısınde İlk 5 dk da kımın de 1 saat sonra.. Bu markaları da almayın.. Birisi mıratech tavsıye ettı.. Bidaha ondan alıcam ben de
Yaa peki ben de yarın alayım diyorum cumaya kadar en azından evde kendim yapayım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…