Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben pek biliyorum ovu testi ama bildigim kadariyla kontor cikizgisi gibi oluyor 2.cizgi yani ayni koyulukta olunca pik oluyor bence yumurtalama olmadi degerlendirmeye devam etsin.
Ya bana gün gün atmıştı resmen patlayacak şekilde koyuydu dur bulursam atayım bunlar günler sonra olunca kurumuş,

Eklentiler

• 9035E522-15E7-4648-A0E8-8C9BF2F36A32.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 44
20 epey koyulasmıs ama tam pik deil...teste devam et.. Aynı koyuluk veya daha koyu olcak.. Pko yok deil mi cnm sen de
Bu benim değil arkadaşımın valla pko var mı bilmiyoruz ama çok erken erken adet oluyor hep hastanelik olacak şekilde ağrılı geçiyor kaç yıllık evli ama geçmedi,

Bu benim değil arkadaşımın valla pko var mı bilmiyoruz ama çok erken erken adet oluyor hep hastanelik olacak şekilde ağrılı geçiyor kaç yıllık evli ama geçmedi,
Hadi yaa aynı sorun benım arkadsım da da var doktor senın Yunurtalıklar cok calısıypr demıs ona.. Bence erkn de oluyorsa yumurta takıbı yaptırsın mutlaka.. Yumurtayı kacırmamak adına.. Ama gonderdıgınız testler de tamm pik olmamaıs

@Hirasarem Regen_ Sohrab A Aleyna0825 kızlar bu arkadaşımın ovülasyon testleri sizce varmı pik, bir türlü silikleşmedi kaç gündür,
Arkadaşın niye 2 kere yapıyor ki gun icinde bir saat belirlesin ertesi gün yine aynı saatte yapsın 24 saatte bir olması yeterli kuzum.. 20 sinde yaklaşmış gibi olmuş ama testlerin hicbiri pik degil t daha koyu olmalı sıvı alımına falan da dikkat etsin henuz yumurtlama olmamış bence

En son attığımda sanki var gibi geldi bize de ama silikleşmeye tam başlamadı belki de dediğin gibi bir durum vardır artık gider hamile kalmazsa inşallah olur ya kendimden çok onun için istiyorum,

En son attığımda sanki var gibi geldi bize de ama silikleşmeye tam başlamadı belki de dediğin gibi bir durum vardır artık gider hamile kalmazsa inşallah olur ya kendimden çok onun için istiyorum,
Allahım aratmasın cok, inşallah tez zamanda butun ısteyen ler kavusur bebsılerıne dur tekrar bakayım sonuncuya

Bende çok bilgili değlim ne yazık ki bana pik gibi geldi ama dedik zatem devam et yapmaya diye yapıyor, ya şey çünkü eşi her zaman evde olmuyor kesin anlamak adına iki kere yapsın dedik çünkü 6-24 saat içinde yumurtlama oluyormuş, normalde adetleri düzenli hep 27 günlerde geliyormuş yani adetten sonraki 13. Gün 20 si,

Yok cnm sonuncuda, dedğim gibi bence en koyu olan 20..,bi de şöyle bi durum var bazı kişilerin testi hiç bir zaman tam koyu olmuyor.. Gün asırı degerlendırdiysen sıkıntı olmaz..
Evet benimde hiç bir zaman çatlayacak koylukta olmadı çünkü troitlerim çalışmıyor hormon ilacı alıyorum onun etkilediğini düşünüyorum,hiç bir zaman dediğim de şurda 3.aydır Yapışım düzenli ovülasyoneşim hastalandıktan beri istiyoruz bizde arkadaşımı da teşvikledim oda aldı test aslında onun sorunu yok ama emin olalım dedim nokta atışı olsun:)

Tamam şimdi ilk halini gordüm testin dedigim gibi 20 si daha belirgindi ki son fotoda koyuluk görüluyor 20 sinde yumurtlama olmuş 21 de çatlamış değerlendirdiyse sorum yok canım... pko oldugu icin bikac kez de yumurtlama görecektir

Kuzum ben 1 yıldır yapıyorum ovulasyon.. Adetlerin de duzenlı.. Ovulasyon la piki görüyorum. 14 gün sonra pat adet oluyorum, öyle zaman gecsin diye yapıyorum işte, nokta atıs ıcın bırebır bu testler ama ben de tutmuyor yine

ERKen erken olmakta pkodan sayılıyor demi ? Ay inşallah tutmuştur bebişi asu kuzumun, beraber aynı yıl evlendik aynı yılda bebişimiz olur inşallah 10 yıllık arkadaşız üniversiteden berivar bi hayalimz mi diyorlardı

Ya acaba böyle yumurtayı spermi güçlendirecek bir şeyler mi yapsan avakado bile yesen olur çok duyuyorum kür falan yapamıyorsan eşine de keçiboynuzu içiriyormuş kadınlar

İnşallah canım ona da nasip olur sende var diye hissediyorum

Tabi kuzum senin artı 2 pozitif test farkın var inşallah bana da nasip eder heyecanla bekliyorum hadi bakalım❤❤
Ay şu markaların güvendizliğinden sonra hiş pozitif bakamıyorum farklı şeyler var gözlemlediğim bakalım eğer çıkarsa yazarım bayağı özel olacak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…