20 epey koyulasmıs ama tam pik deil...teste devam et.. Aynı koyuluk veya daha koyu olcak.. Pko yok deil mi cnm sen de@HirasaremRegen_ Sohrab A Aleyna0825 kızlar bu arkadaşımın ovülasyon testleri sizce varmı pik, bir türlü silikleşmedi kaç gündür,
Ya bana gün gün atmıştı resmen patlayacak şekilde koyuydu dur bulursam atayım bunlar günler sonra olunca kurumuş,Canim ben pek biliyorum ovu testi ama bildigim kadariyla kontor cikizgisi gibi oluyor 2.cizgi yani ayni koyulukta olunca pik oluyor bence yumurtalama olmadi degerlendirmeye devam etsin.
Bu benim değil arkadaşımın valla pko var mı bilmiyoruz ama çok erken erken adet oluyor hep hastanelik olacak şekilde ağrılı geçiyor kaç yıllık evli ama geçmedi,20 epey koyulasmıs ama tam pik deil...teste devam et.. Aynı koyuluk veya daha koyu olcak.. Pko yok deil mi cnm sen de
Hadi yaa aynı sorun benım arkadsım da da var doktor senın Yunurtalıklar cok calısıypr demıs ona.. Bence erkn de oluyorsa yumurta takıbı yaptırsın mutlaka.. Yumurtayı kacırmamak adına.. Ama gonderdıgınız testler de tamm pik olmamaısBu benim değil arkadaşımın valla pko var mı bilmiyoruz ama çok erken erken adet oluyor hep hastanelik olacak şekilde ağrılı geçiyor kaç yıllık evli ama geçmedi,
Himm evet burda daha koyu ozman pik var abla ama yapmaya devam etsn bakalim silik olacak mi☺Ya bana gün gün atmıştı resmen patlayacak şekilde koyuydu dur bulursam atayım bunlar günler sonra olunca kurumuş,
Arkadaşın niye 2 kere yapıyor ki gun icinde bir saat belirlesin ertesi gün yine aynı saatte yapsın 24 saatte bir olması yeterli kuzum.. 20 sinde yaklaşmış gibi olmuş ama testlerin hicbiri pik degil t daha koyu olmalı sıvı alımına falan da dikkat etsin henuz yumurtlama olmamış bence@HirasaremRegen_ Sohrab A Aleyna0825 kızlar bu arkadaşımın ovülasyon testleri sizce varmı pik, bir türlü silikleşmedi kaç gündür,
En son attığımda sanki var gibi geldi bize de ama silikleşmeye tam başlamadı belki de dediğin gibi bir durum vardır artık gider hamile kalmazsa inşallah olur ya kendimden çok onun için istiyorum,Hadi yaa aynı sorun benım arkadsım da da var doktor senın Yunurtalıklar cok calısıypr demıs ona.. Bence erkn de oluyorsa yumurta takıbı yaptırsın mutlaka.. Yumurtayı kacırmamak adına.. Ama gonderdıgınız testler de tamm pik olmamaıs
Allahım aratmasın cok, inşallah tez zamanda butun ısteyen ler kavusur bebsılerıneEn son attığımda sanki var gibi geldi bize de ama silikleşmeye tam başlamadı belki de dediğin gibi bir durum vardır artık gider hamile kalmazsa inşallah olur ya kendimden çok onun için istiyorum,
Bende çok bilgili değlim ne yazık ki bana pik gibi geldi ama dedik zatem devam et yapmaya diye yapıyor, ya şey çünkü eşi her zaman evde olmuyor kesin anlamak adına iki kere yapsın dedik çünkü 6-24 saat içinde yumurtlama oluyormuş, normalde adetleri düzenli hep 27 günlerde geliyormuş yani adetten sonraki 13. Gün 20 si,Arkadaşın niye 2 kere yapıyor ki gun icinde bir saat belirlesin ertesi gün yine aynı saatte yapsın 24 saatte bir olması yeterli kuzum.. 20 sinde yaklaşmış gibi olmuş ama testlerin hicbiri pik degil t daha koyu olmalı sıvı alımına falan da dikkat etsin henuz yumurtlama olmamış bence
Çok sağolun yardımlarınız için kızlar,Allahım aratmasın cok, inşallah tez zamanda butun ısteyen ler kavusur bebsılerıne ❤ dur tekrar bakayım sonuncuya
Yok cnm sonuncuda, dedğim gibi bence en koyu olan 20..,bi de şöyle bi durum var bazı kişilerin testi hiç bir zaman tam koyu olmuyor.. Gün asırı degerlendırdiysen sıkıntı olmaz..@HirasaremRegen_ Sohrab A Aleyna0825 kızlar bu arkadaşımın ovülasyon testleri sizce varmı pik, bir türlü silikleşmedi kaç gündür,
Evet benimde hiç bir zaman çatlayacak koylukta olmadı çünkü troitlerim çalışmıyor hormon ilacı alıyorum onun etkilediğini düşünüyorum,hiç bir zaman dediğim de şurda 3.aydır Yapışım düzenli ovülasyonYok cnm sonuncuda, dedğim gibi bence en koyu olan 20..,bi de şöyle bi durum var bazı kişilerin testi hiç bir zaman tam koyu olmuyor.. Gün asırı degerlendırdiysen sıkıntı olmaz..
Tamam şimdi ilk halini gordüm testin dedigim gibi 20 si daha belirgindi ki son fotoda koyuluk görüluyor 20 sinde yumurtlama olmuş 21 de çatlamış değerlendirdiyse sorum yok canım... pko oldugu icin bikac kez de yumurtlama görecektirBende çok bilgili değlim ne yazık ki bana pik gibi geldi ama dedik zatem devam et yapmaya diye yapıyor, ya şey çünkü eşi her zaman evde olmuyor kesin anlamak adına iki kere yapsın dedik çünkü 6-24 saat içinde yumurtlama oluyormuş, normalde adetleri düzenli hep 27 günlerde geliyormuş yani adetten sonraki 13. Gün 20 si,
Kuzum ben 1 yıldır yapıyorum ovulasyon.. Adetlerin de duzenlı.. Ovulasyon la piki görüyorum. 14 gün sonra pat adet oluyorum, öyle zaman gecsin diye yapıyorum işte, nokta atıs ıcın bırebır bu testler ama ben de tutmuyor yineEvet benimde hiç bir zaman çatlayacak koylukta olmadı çünkü troitlerim çalışmıyor hormon ilacı alıyorum onun etkilediğini düşünüyorum,hiç bir zaman dediğim de şurda 3.aydır Yapışım düzenli ovülasyoneşim hastalandıktan beri istiyoruz bizde arkadaşımı da teşvikledim oda aldı test aslında onun sorunu yok ama emin olalım dedim nokta atışı olsun:)
ERKen erken olmakta pkodan sayılıyor demi ? Ay inşallah tutmuştur bebişi asu kuzumun, beraber aynı yıl evlendik aynı yılda bebişimiz olur inşallah 10 yıllık arkadaşız üniversiteden beriTamam şimdi ilk halini gordüm testin dedigim gibi 20 si daha belirgindi ki son fotoda koyuluk görüluyor 20 sinde yumurtlama olmuş 21 de çatlamış değerlendirdiyse sorum yok canım... pko oldugu icin bikac kez de yumurtlama görecektir
Ya acaba böyle yumurtayı spermi güçlendirecek bir şeyler mi yapsan avakado bile yesen olur çok duyuyorum kür falan yapamıyorsan eşine de keçiboynuzu içiriyormuş kadınlarKuzum ben 1 yıldır yapıyorum ovulasyon.. Adetlerin de duzenlı.. Ovulasyon la piki görüyorum. 14 gün sonra pat adet oluyorum, öyle zaman gecsin diye yapıyorum işte, nokta atıs ıcın bırebır bu testler ama ben de tutmuyor yine
İnşallah canım ona da nasip olur sende var diye hissediyorumERKen erken olmakta pkodan sayılıyor demi ? Ay inşallah tutmuştur bebişi asu kuzumun, beraber aynı yıl evlendik aynı yılda bebişimiz olur inşallah 10 yıllık arkadaşız üniversiteden berivar bi hayalimz mi diyorlardı
Rabbim hepimize nasip etsin, senle aynı gün belli olacak bizim,İnşallah canım ona da nasip olur sende var diye hissediyorum☺
Tabi kuzum senin artı 2 pozitif test farkın varRabbim hepimize nasip etsin, senle aynı gün belli olacak bizim,heyecanlı 3 gün bizi bekliyor
Ay şu markaların güvendizliğinden sonra hiş pozitif bakamıyorum farklı şeyler var gözlemlediğim bakalım eğer çıkarsa yazarım bayağı özel olacak amaTabi kuzum senin artı 2 pozitif test farkın varinşallah bana da nasip eder heyecanla bekliyorum hadi bakalım ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?