Kanda netlesir o canım insallah guzel bir betahcg ile geliceksinAy şu markaların güvendizliğinden sonra hiş pozitif bakamıyorum farklı şeyler var gözlemlediğim bakalım eğer çıkarsa yazarım bayağı özel olacak ama
Evet ben tavsiye etmiştim burada 12 günde kesin sonuç veriyorBebetime, laboquıck ve oncomed... Hepsınde cızgı cıktı kımısınde İlk 5 dk da kımın de 1 saat sonra.. Bu markaları da almayın.. Birisi mıratech tavsıye ettı.. Bidaha ondan alıcam ben de
İnşallah bakalım,ama hayalim ay keşke ikiz falan olsa ne heyecan olur bana hayatım çorba gibi olurKanda netlesir o canım insallah guzel bir betahcg ile geliceksin
Hatay da yaşıyorum canım ama iskenderunda değilim.Kızlaar Hatay /iskenderun da yaşayan var mı?
Ohooo o işler benden sorulur kız, hepsini yaptım ben, yumurtlamaya kadar avakodo yumurtadan sonra ananas.. Bana tüp bebek gerek artık sanırımYa acaba böyle yumurtayı spermi güçlendirecek bir şeyler mi yapsan avakado bile yesen olur çok duyuyorum kür falan yapamıyorsan eşine de keçiboynuzu içiriyormuş kadınlar
Tereciye tere satmak gibi oldu benimki deEvet ben tavsiye etmiştim burada 12 günde kesin sonuç veriyor
Hadi ya ben o kadar cahilim ki her şeyi yeni yeni öğreniyorum acaba rahim filmi mi çektirmek gerekiyo olabilir mi sana eşin gitti mi doktora,Ohooo o işler benden sorulur kız, hepsini yaptım ben, yumurtlamaya kadar avakodo yumurtadan sonra ananas.. Bana tüp bebek gerek artık sanırım ❤
İnşallah canım çok sağol desteğin içinİlk 6 ay şans yuksek oluyor, inşallahh bebeişine kavusursun cnm bnmen yakın zamanda ❤
YaaaHatay da yaşıyorum canım ama iskenderunda değilim.
Hiç bilmiyordum yaSağol inşallah olur bu ay. Dikişi rahim şeklinden dolayı düşük olma riskini kaldırmak için yapıyorlarmış.
Gittik kuzum, esimde de bende de problem gorunmuyor, kucuk Bı ılcedeyız, burdakı doktor rahım fılmı ıstedı 6 ayı gectı cekrırelıtüplerim acık cıktı.. Özel de iyi bi doktora gıdemedım.. Sperm test i ıkı kere yaptırdık sonuclar cok guzel, benım ultrason hormonlar da guzel.. Nasip işte. Tayın oluyoruz bu sene.. İlk işim iyi bi doktor bulup tedavı ye baslamak..Hadi ya ben o kadar cahilim ki her şeyi yeni yeni öğreniyorum acaba rahim filmi mi çektirmek gerekiyo olabilir mi sana eşin gitti mi doktora,
İnşallahh cnm bnmİnşallah canım çok sağol desteğin için. İnşallah en kısa zamanda seninde olur.❤
İnşallah kendiliğinden olur.ama olmazsa da hiç canını sıkma herşeyi denemeşsin, rabbim ol der olur,insan konu kendi olunca teselli etmekte zorlamıyor başkası adına güzrl temenni de bulunmak ümitvar olmak kolay,Gittik kuzum, esimde de bende de problem gorunmuyor, kucuk Bı ılcedeyız, burdakı doktor rahım fılmı ıstedı 6 ayı gectı cekrırelıtüplerim acık cıktı.. Özel de iyi bi doktora gıdemedım.. Sperm test i ıkı kere yaptırdık sonuclar cok guzel, benım ultrason hormonlar da guzel.. Nasip işte. Tayın oluyoruz bu sene.. İlk işim iyi bi doktor bulup tedavı ye baslamak..
BAYAğı belirgin var senin de pik bence,inşallah olur bebişin,Bak benim ovu testi böyleydi canımEki Görüntüle 2653661
Gerçekten çok zor bu kadar isteyip beklemek.. Allahım kımseye aratmasın uzun süre.. İnşallahh biz de bebekleeimize kavusup unuturuz bugun lerıİnşallah kendiliğinden olur.ama olmazsa da hiç canını sıkma herşeyi denemeşsin, rabbim ol der olur,insan konu kendi olunca teselli etmekte zorlamıyor başkası adına güzrl temenni de bulunmak ümitvar olmak kolay,
Tereciye tere satmak gibi oldu benimki de
Aynen bende kuzum regli bekliyorum artık negatif bende gördüm bugünMwrhaba kizlar bende bugün dayanamadim test yaptim öglen 15 gibi erken test yaptim bugün yumurtlamanin 10. günü sanirim yada 11 negatif cikti bu ayda umudumu yitirfim adet olmayi bekliyorum
Hayırlısı canım negatifi görünce bugün regli beklemeye başladımBAYAğı belirgin var senin de pik bence,inşallah olur bebişin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?