- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 33
EVEt ya beklemek zor , her gece gündüze çıktığı halde sabırsızlıkla ah bir sabah olsa diyoruz olacak inşallah olacakta çaresizlik içinde beklemek zor, mesela ben kendimi çaresiz hissediyorum,ben yenğ evliydim bir arafaiıö 3. Yılına giriyordu o kadar çok istiyordu ki onu o zamanlar anlayamıyordum ne var ki olur bir gün ya derdim ama şimdi onu çok iyi anlıyorum, asla çocuğun olmayacak dense bile insana indeki o ümitle hep bekliyor beklerde, bide bazen forumda eski konulara denk geliyorım başlığı açan da yazıyor 3 kız annesi işte yağızım efem falan yani hepsi o günleri geçmiş bizim gibi telaşlarını heveslerini atlatmış anne olmuşlar bizde olucaz elbet öyle canım içini ferah tutGerçekten çok zor bu kadar isteyip beklemek.. Allahım kımseye aratmasın uzun süre.. İnşallahh biz de bebekleeimize kavusup unuturuz bugun lerı ❤
Aynen bende kuzum regli bekliyorum artık negatif bende gördüm bugün
Kaset test yaptım canım ben hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah eğer aşılama gerekiyorsa erteleme yaptır canım sen olması gereken ne varsa yap gerisini allaha bırak Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşCanim sende erken hamilelik testimi yaptin ? Bugün yapmicam dedim ama dayanamadim havami aldim yineartik randevum var 7. ayin sonunda direk asilama yaptirmayi düsünüyorum ugrasmak istemiyorim cok sikildim oglumdaki ümitsizlikteyim artik isimi sansa atmayip asilama yapmayi düsünüyorum bakalim
Kaset test yaptım canım ben hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah eğer aşılama gerekiyorsa erteleme yaptır canım sen olması gereken ne varsa yap gerisini allaha bırak Rabbim en hayırlısını nasip etsin inş
Tekrar gitmedinmi Dr olmaz dediğin maşallah olmuş ben olsam güvenmezdim bir Dr la bırakmaAminnn kuzumm aminyA bilmiyorumki kafam öyle karisik anlatamam biz 4,5 sene evvel bi arkadasla cocuk icin bi klinige gittik ikimizede sizin cocugunuz olmaz tüp bebek dedi , simdi o arkadasimin 2 benim 1 cocugum var aklimi karistiran doktorun söyledikleri dogrumu degilmi ? Yani onda yanilmis bende yanilmamis olabilirmi ? Kafam öyle karisikki
Tekrar gitmedinmi Dr olmaz dediğin maşallah olmuş ben olsam güvenmezdim bir Dr la bırakma
Malesef cnm ya demekki o silik çizgiye de inanmayacaksin bat 19 du 18 de geldiO az kalmış regline benim 9 gün var regli yaklaştıkça acabalar çıkıyor ama senin en azından silik cıktı bir umut var
Ayyy inşallah canım benimmmmAfedersi ggecen iliskiden sonra banyoya gittigimde benimde oyle olmustu ama benim yumurtalama daha yeni basladi bu ay niye oyle oldu bilmiyorum insallah hayirli haberi aliriz bu ay♥
Canım bence hamilesin ben bat günü bundan daha silikle öğrendim inşallah sende hamilesindirAteşim normalde hiç böyle olmaz bu testi de az önce yaptım diğer test dündendi, yine silik çıktı, kimyasal gebeliik mi yaşıyorum acaba
GünaydınGünaydın
Bana mi oyle geliuor bilmiyorum ama ben var goruyorum 2. YiSonuç yine hüsran
Hayırlı sabahlar gerçekten mi öyle mi dersiniz inşallah öyle olur erken gebelik testim de ilk kez böyle oldu bu arada sabaha kadar çizgi çıkmış ben hormon ilacı içiyorum acaba o yüzden tam çıkmıyor olabilir mi bide tahmimince çok erken daha,Canım bence hamilesin ben bat günü bundan daha silikle öğrendim inşallah sende hamilesindir
Bende görüyorum sanki hadi inşallah tutar,Sonuç yine hüsran
Vence gebesin cnm ne zaman adet gununHayırlı sabahlar gerçekten mi öyle mi dersiniz inşallah öyle olur erken gebelik testim de ilk kez böyle oldu bu arada sabaha kadar çizgi çıkmış ben hormon ilacı içiyorum acaba o yüzden tam çıkmıyor olabilir mi bide tahmimince çok erken daha,
Adet günün ne zaman canım ben kanda bile ilk öğrendiğimde 3 gün geçmişti ve 63 tü değerim o yüzden cok silik çıkıyodu en azından adet günü tekrarla yine silik çıkarsa kan ver benceHayırlı sabahlar gerçekten mi öyle mi dersiniz inşallah öyle olur erken gebelik testim de ilk kez böyle oldu bu arada sabaha kadar çizgi çıkmış ben hormon ilacı içiyorum acaba o yüzden tam çıkmıyor olabilir mi bide tahmimince çok erken daha,
Ahh keşke canım keşkeBana mi oyle geliuor bilmiyorum ama ben var goruyorum 2. Yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?