Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten çok zor bu kadar isteyip beklemek.. Allahım kımseye aratmasın uzun süre.. İnşallahh biz de bebekleeimize kavusup unuturuz bugun lerı ❤
EVEt ya beklemek zor , her gece gündüze çıktığı halde sabırsızlıkla ah bir sabah olsa diyoruz olacak inşallah olacakta çaresizlik içinde beklemek zor, mesela ben kendimi çaresiz hissediyorum,ben yenğ evliydim bir arafaiıö 3. Yılına giriyordu o kadar çok istiyordu ki onu o zamanlar anlayamıyordum ne var ki olur bir gün ya derdim ama şimdi onu çok iyi anlıyorum, asla çocuğun olmayacak dense bile insana indeki o ümitle hep bekliyor beklerde, bide bazen forumda eski konulara denk geliyorım başlığı açan da yazıyor 3 kız annesi işte yağızım efem falan yani hepsi o günleri geçmiş bizim gibi telaşlarını heveslerini atlatmış anne olmuşlar bizde olucaz elbet öyle canım içini ferah tut

Aynen bende kuzum regli bekliyorum artık negatif bende gördüm bugün

Canim sende erken hamilelik testimi yaptin ? Bugün yapmicam dedim ama dayanamadim havami aldim yine artik randevum var 7. ayin sonunda direk asilama yaptirmayi düsünüyorum ugrasmak istemiyorim cok sikildim oglumdaki ümitsizlikteyim artik isimi sansa atmayip asilama yapmayi düsünüyorum bakalim

Asilama icin tecrübesi olanlar anlatabilirmi ? Nasil oluyo ? Yani agri aci herhangi bi durum oluyomu ? Birde bu durum tüp bebekle aynimi ? Yani hastanede yatmamiz falan gerekiyomu hic ugrasmadan ki sanirim böyle olmicak onu yaptirsam randevuya kadar bilgi edinim istiyorul

Kaset test yaptım canım ben hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah eğer aşılama gerekiyorsa erteleme yaptır canım sen olması gereken ne varsa yap gerisini allaha bırak Rabbim en hayırlısını nasip etsin inş

Aminnn kuzumm amin yA bilmiyorumki kafam öyle karisik anlatamam biz 4,5 sene evvel bi arkadasla cocuk icin bi klinige gittik ikimizede sizin cocugunuz olmaz tüp bebek dedi , simdi o arkadasimin 2 benim 1 cocugum var aklimi karistiran doktorun söyledikleri dogrumu degilmi ? Yani onda yanilmis bende yanilmamis olabilirmi ? Kafam öyle karisikki

Tekrar gitmedinmi Dr olmaz dediğin maşallah olmuş ben olsam güvenmezdim bir Dr la bırakma

Tekrar gitmedinmi Dr olmaz dediğin maşallah olmuş ben olsam güvenmezdim bir Dr la bırakma

Yok gitmedim o sevincle zaten oldu ya dedik cok sükür ötesini aramadik sonrada demekki oluyo dedim adam yanildi dedim ama simdide icim icimi yiyo bosunami ugrasiyorum diye emin olmak icin randevu aldim bakalim o ne diyecek eger hamile olsaydimda zaten cikardi bugünkü testte insallah hersey yolundadir rabbim aratmasin kimseye imrendirmesin

Günaydın kızlar bugün yine yaptım ovülasyon iyice silikleşti. Tüp bebekte umarım bir sıkıntı yaşamam da hemen tedaviye başlarlar

Afedersi ggecen iliskiden sonra banyoya gittigimde benimde oyle olmustu ama benim yumurtalama daha yeni basladi bu ay niye oyle oldu bilmiyorum insallah hayirli haberi aliriz bu ay
Ayyy inşallah canım benimmmm İsteyen herkese Rabbim nasip etsin. Hepimiz burdan güzel haberler verelim inşalah

Sonuç yine hüsran

Eklentiler

• 99CE5394-A80D-4417-A3E4-0560A9E3935B.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 64
Canım bence hamilesin ben bat günü bundan daha silikle öğrendim inşallah sende hamilesindir
Hayırlı sabahlar gerçekten mi öyle mi dersiniz inşallah öyle olur erken gebelik testim de ilk kez böyle oldu bu arada sabaha kadar çizgi çıkmış ben hormon ilacı içiyorum acaba o yüzden tam çıkmıyor olabilir mi bide tahmimince çok erken daha,

Eklentiler

• image.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 67
Vence gebesin cnm ne zaman adet gunun

Adet günün ne zaman canım ben kanda bile ilk öğrendiğimde 3 gün geçmişti ve 63 tü değerim o yüzden cok silik çıkıyodu en azından adet günü tekrarla yine silik çıkarsa kan ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…