- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
Yok kuzum yaBende görüyorum sanki hadi inşallah tutar,
Canım benim adetler düzensiz ama en son 15 mayısta olmuştum, hayırlısı olsun burda başkabirisi aynı marka için beyaz çizgi çıkarıyor yazmışVence gebesin cnm ne zaman adet gunun
Belki gec yumurtlamadir bekle bakalim benim gecen ay gec yumurtlama oldu adetten 1 hafta sonra cikti kimyasaldi ama olsunAhh keşke canım keşkeatmadım az önce yine baktım bembeyaz
Benim adet günüm geçti ama işte düzenli olmadığı için kesin bugün diyemiyorum 41. Gün bugün,Adet günün ne zaman canım ben kanda bile ilk öğrendiğimde 3 gün geçmişti ve 63 tü değerim o yüzden cok silik çıkıyodu en azından adet günü tekrarla yine silik çıkarsa kan ver bence
Gidin kan ver bugun bence sen baskalarina bakip uzme kendiniCanım benim adetler düzensiz ama en son 15 mayısta olmuştum, hayırlısı olsun burda başkabirisi aynı marka için beyaz çizgi çıkarıyor yazmış
Kimyasal gebeliğim bile olmadı şimdiye kadarBelki gec yumurtlamadir bekle bakalim benim gecen ay gec yumurtlama oldu adetten 1 hafta sonra cikti kimyasaldi ama olsun
Hayırlısı olsun cumaya kadar bekleyim diyorm yumurtlamadan sonra 14. Gün oluyor varsa da yoksa da çıkar inşallahGidin kan ver bugun bence sen baskalarina bakip uzme kendini
O zaman en iyisi kan vermen canım inşallah vardır bebişBenim adet günüm geçti ama işte düzenli olmadığı için kesin bugün diyemiyorum 41. Gün bugün,
İnşallah canım bide yani testim üstünde basa basa yazıyor 10 dakikadan sonra çıkam sonuçlar geçersizdir ben kaç saat sonra ki sonuca bakıp sevinmek istemiyorumO zaman en iyisi kan vermen canım inşallah vardır bebiş
Haklısın ben 10 dk da cıkmıştır diye düşündüm hiç sormadımİnşallah canım bide yani testim üstünde basa basa yazıyor 10 dakikadan sonra çıkam sonuçlar geçersizdir ben kaç saat sonra ki sonuca bakıp sevinmek istemiyorum
2019 nisandan beri bekliyorum cnm bakalim ins bu ay olur bugun uyandigimda midem bulandi belki psikolojiktirKimyasal gebeliğim bile olmadı şimdiye kadarinşallah öyledir kuzum. Kaç aydır bekliyosun ne zamandan beri istiyosun
Bende 14 haziranda yumurtladim bekliyorum cnmHayırlısı olsun cumaya kadar bekleyim diyorm yumurtlamadan sonra 14. Gün oluyor varsa da yoksa da çıkar inşallah
İnşallah canım kaç gün kaldı adetine2019 nisandan beri bekliyorum cnm bakalim ins bu ay olur bugun uyandigimda midem bulandi belki psikolojiktir
Normal adetim 23 yani dundu ama ben 14 haziran pik gordum 28 olur hamerhalde pazar gunu gebelik yaparm pazartesi saglik ocagina giderim insİnşallah canım kaç gün kaldı adetine
Yapınca haber ver canımNormal adetim 23 yani dundu ama ben 14 haziran pik gordum 28 olur hamerhalde pazar gunu gebelik yaparm pazartesi saglik ocagina giderim ins
Evet cnm cok zor ins tutar allahim dualarimizi kabul ederYapınca haber ver canım♥İnşallah tutmuştur seninki beklemek ne kadar zormuş
YOK Canım 10 dakika da çıkmadı,Haklısın ben 10 dk da cıkmıştır diye düşündüm hiç sormadım
İnşallah seninde olur benim şuan adet olmam lazımdı ama olmadım beklicem artıkEvet cnm cok zor ins tutar allahim dualarimizi kabul eder
Eğer kuruma çizgisi değilse bende görüyorumBana mi oyle geliuor bilmiyorum ama ben var goruyorum 2. Yi
Öyle kuzum vakti zamanı var demek kı daha.. Bekleyip görcezEVEt ya beklemek zor , her gece gündüze çıktığı halde sabırsızlıkla ah bir sabah olsa diyoruz olacak inşallah olacakta çaresizlik içinde beklemek zor, mesela ben kendimi çaresiz hissediyorum,ben yenğ evliydim bir arafaiıö 3. Yılına giriyordu o kadar çok istiyordu ki onu o zamanlar anlayamıyordum ne var ki olur bir gün ya derdim ama şimdi onu çok iyi anlıyorum, asla çocuğun olmayacak dense bile insana indeki o ümitle hep bekliyor beklerde, bide bazen forumda eski konulara denk geliyorım başlığı açan da yazıyor 3 kız annesi işte yağızım efem falan yani hepsi o günleri geçmiş bizim gibi telaşlarını heveslerini atlatmış anne olmuşlar bizde olucaz elbet öyle canım içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?