Amin inş canım sorun yoksa da kafan. rahatlar içine düşen kurtlardan kurtul herşeyi olumlu düşünürsen olur canımYok gitmedim o sevincle zaten oldu ya dedik cok sükür ötesini aramadik sonrada demekki oluyo dedim adam yanildi dedim ama simdide icim icimi yiyo bosunami ugrasiyorum diye emin olmak icin randevu aldim bakalim o ne diyecek eger hamile olsaydimda zaten cikardi bugünkü testte insallah hersey yolundadir rabbim aratmasin kimseye imrendirmesin
Hayırlısı canım benimde eli kulağında gelecek önümüze bakacağız var demekki zamanı umut yitirmeyecegizMalesef cnm ya demekki o silik çizgiye de inanmayacaksin bat 19 du 18 de geldi
Sanki çizgi görüyorum ben gölge gibi nasıl hüsranSonuç yine hüsran
Günaydın canımGünaydın kızlar bugün yine yaptım ovülasyon iyice silikleşti. Tüp bebekte umarım bir sıkıntı yaşamam da hemen tedaviye başlarlar
Ben de silik cizgiyi görüyorum markası nedir testinSonuç yine hüsran
ben hep uykuluydum ve yorgundum.sürekli tuvalete çıktım :)kızlar ilk 1-2 haftalık hamilelik belirtileri neler benim adetime daha zaman var ama bebiş varmı yokmu diye aklımda takılıyor düşünmeden yapamıyorum
tuvalete normaldede çok çıkan birisiyim çok su içiyorum ama diğerleri yok :) yani yorgunluk hissi var gibi yok gibi uyku sabahları zor uyanıyorumben hep uykuluydum ve yorgundum.sürekli tuvalete çıktım :)
bende cok su içen birisiyim saglık acısından 2 lt içiyorum günde.ama böle sankı hiç yapmamış gibi tutamıcakmıs gıbı oluyordum ben..bide rengi 3.hafta degıstı daha koyu oldu. acaba su mu içmedim diyordum.bide ben kendimi çok dinleyen biriyim hamılelık olucak diyetuvalete normaldede çok çıkan birisiyim çok su içiyorum ama diğerleri yok :) yani yorgunluk hissi var gibi yok gibi uyku sabahları zor uyanıyorum
sormayın ya varya herşeyden sebep çıkarmaya çalışıyorum kendime olsun istiyorum ya sebepleniyom yabende cok su içen birisiyim saglık acısından 2 lt içiyorum günde.ama böle sankı hiç yapmamış gibi tutamıcakmıs gıbı oluyordum ben..bide rengi 3.hafta degıstı daha koyu oldu. acaba su mu içmedim diyordum.bide ben kendimi çok dinleyen biriyim hamılelık olucak diye
Bugün 5hafta olduk tam canımKaçtasın canım sen?
BENCE HERKES ÖLEsormayın ya varya herşeyden sebep çıkarmaya çalışıyorum kendime olsun istiyorum ya sebepleniyom ya
Bu belirtimiymiş :)Kizlar 14 haziran pik dun aksaman beri dudaklarim daha da kırmızı olmaya basladi :) hergun ki belirtilerimi yaziyorum ins vardir bebiss
Bana gore belirti cnm cunku gecen ay beta yukseldiginde dudaklarim kizarmaya baslamisti hatta yuzume fondeten surmus gibi guzellik geldiydi 2 guncuk sonra zaten gitti bildigin gibiBu belirtimiymiş :)
Dudağıma baktırcaksın şimdi banaBana gore belirti cnm cunku gecen ay beta yukseldiginde dudaklarim kizarmaya baslamisti hatta yuzume fondeten surmus gibi guzellik geldiydi 2 guncuk sonra zaten gitti bildigin gibi
Aaa kırmızı olunca ne oluyormuş peki canımKizlar 14 haziran pik dun aksaman beri dudaklarim daha da kırmızı olmaya basladi :) hergun ki belirtilerimi yaziyorum ins vardir bebiss
Benim kipriklerim her daim karisiyor cnm bwn kipriklere bakmiyorum bence dudak ve vücud ısısı belirtiDudağıma baktırcaksın şimdi banabide kirpiklerde uzuyo diyolar böyle denilince benimde uzamışş gibi geliyo
Bence bir belirti cnm gebelerde oyle oluyor yengem vs oyle olmustu gecen ay benim kimyasal da da oyleydi dudagina renk geliyorAaa kırmızı olunca ne oluyormuş peki canım
Karışma değil kuzum uzuyomuş. Benimde karışır diğer aylarda bakmıştım o yüzden ona katılmıyorumBenim kipriklerim her daim karisiyor cnm bwn kipriklere bakmiyorum bence dudak ve vücud ısısı belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?