Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inş canım sorun yoksa da kafan. rahatlar içine düşen kurtlardan kurtul herşeyi olumlu düşünürsen olur canım

Günaydın kızlar bugün yine yaptım ovülasyon iyice silikleşti. Tüp bebekte umarım bir sıkıntı yaşamam da hemen tedaviye başlarlar
Günaydın canım daha dur bakalım regline var gerek kalmaz inşallah kuzum

kızlar ilk 1-2 haftalık hamilelik belirtileri neler benim adetime daha zaman var ama bebiş varmı yokmu diye aklımda takılıyor düşünmeden yapamıyorum

tuvalete normaldede çok çıkan birisiyim çok su içiyorum ama diğerleri yok :) yani yorgunluk hissi var gibi yok gibi uyku sabahları zor uyanıyorum
bende cok su içen birisiyim saglık acısından 2 lt içiyorum günde.ama böle sankı hiç yapmamış gibi tutamıcakmıs gıbı oluyordum ben..bide rengi 3.hafta degıstı daha koyu oldu. acaba su mu içmedim diyordum.bide ben kendimi çok dinleyen biriyim hamılelık olucak diye

sormayın ya varya herşeyden sebep çıkarmaya çalışıyorum kendime olsun istiyorum ya sebepleniyom ya

Bana gore belirti cnm cunku gecen ay beta yukseldiginde dudaklarim kizarmaya baslamisti hatta yuzume fondeten surmus gibi guzellik geldiydi 2 guncuk sonra zaten gitti bildigin gibi
Dudağıma baktırcaksın şimdi bana bide kirpiklerde uzuyo diyolar böyle denilince benimde uzamışş gibi geliyo

Dudağıma baktırcaksın şimdi bana bide kirpiklerde uzuyo diyolar böyle denilince benimde uzamışş gibi geliyo
Benim kipriklerim her daim karisiyor cnm bwn kipriklere bakmiyorum bence dudak ve vücud ısısı belirti

Benim kipriklerim her daim karisiyor cnm bwn kipriklere bakmiyorum bence dudak ve vücud ısısı belirti
Karışma değil kuzum uzuyomuş. Benimde karışır diğer aylarda bakmıştım o yüzden ona katılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…