Hoşgeldin cnm, ben de 30 yasındayım 2 yıldır istiyorum ben de.. Henüz hic bi gebelik yasamadım, agustosta tedaviye baslıcam Allah ızın verirsekısaca kendimden bahsedeyim, 30 yaşındayım 7 yıllık evliyim 6 yıldır bebek istiyoruz, 2 yıl önce tüp bebekle hamile kaldım 2 aylıktı kalbi durdu kürtaj oldum. bu yıl 2 kimyasal yaşadım. ilk yıllar eşimde sperm ileri hareket sorunu vardı eşim varikosel ameliyatı oldu sorun düzeldi elhamdülillah. son bat tarihim 2 haziran beklenen adet tarihim 1 temmuz :) ismim Emine
Sabah dah guzel olurBugun pik oldu ama eşim akşam görevde olduğu için değerlendiremiyoruz
2 saat önce keseceksin canım bende bu ay ilk defa demedimİyi akşamlar Kızlar ovulasyon testi öncesi sıvı alımını 1 saat önce mi 2 saat önce mi kesmek gerekiyor
Bende geçen ay denedim cnm 2 saat önce kesmiştim bi yerde okudum 1 saat diye dedim acaba yanlış mi yaptım2 saat önce keseceksin canım bende bu ay ilk defa demedim
Olabilir tabi adetin gecikince testi tekrarla erken oldugu için çıkmamış olabilirKızlar adetime 2 gün var bugün test negatif cıktı ama lekelenme oldu devami gelmedi. Bel agrım var ihtimal varmidir sizce
Olsa 2 gün kala çıkardı falan diyende var testte albi marka. Kafamda deli sorularOlabilir tabi adetin gecikince testi tekrarla erken oldugu için çıkmamış olabilir
Yok canm herkesin yumurtlaması başka oluypr yumurtladın diyelim döllenmesi geç olabilir sen regli olmazsan test yaparsın canımOlsa 2 gün kala çıkardı falan diyende var testte albi marka. Kafamda deli sorular
Anladım teşekkür ederim canım çok sagolYok canm herkesin yumurtlaması başka oluypr yumurtladın diyelim döllenmesi geç olabilir sen regli olmazsan test yaparsın canım
Sabaha bişey değişmez 2 gün sonra yapayım dimiYok canm herkesin yumurtlaması başka oluypr yumurtladın diyelim döllenmesi geç olabilir sen regli olmazsan test yaparsın canım
Ovulasyonla yumurtlama takibi yaptın mı pekiAnladım teşekkür ederim canım çok sagol
Aynen 2 gün sonra yap gebelik varsa bile beta artisini 2 gün sonra gel diyerek takip yapıyorlarSabaha bişey değişmez 2 gün sonra yapayım dimi
Hayır ilk çocuğumda yapmıştım konuya hakimim 3 yaşında o ve kardeş düşünüyoruz bu ay korunmasız 3 defa ilişki oldu yum günlerine yakın zamanlardaOvulasyonla yumurtlama takibi yaptın mı peki
3. Denemenin ustunden 14 gün gectiyse testte çıkar diye düşünüyorum canım.. aynen sen tecrubelimissinHayır ilk çocuğumda yapmıştım konuya hakimim 3 yaşında o ve kardeş düşünüyoruz bu ay korunmasız 3 defa ilişki oldu yum günlerine yakın zamanlarda
Yine burda arkadaslarla fikir alışverişi edindiğim bilgilerle ovu testi takibiyle o ay hamile kalmıştım. Bakalım hakkımızda hayırlısı hepimizin3. Denemenin ustunden 14 gün gectiyse testte çıkar diye düşünüyorum canım.. aynen sen tecrubelimissin
Allah verince oyle oluyorki canim sonra vaybe nesansliyim dersin insallah bak benim dogal yolla olmuyor tup bebek ama iki kiz arasinda hamile kaldim hemde tek iliski ile ama dustu o ayri meseleÖyle tabi var mıdır bizde o şans :)
Bu pazartesi ilk denemenin üzerinden 14 gün geçmiş olmuş son deneme üzerindense 9 gün geçmiş3. Denemenin ustunden 14 gün gectiyse testte çıkar diye düşünüyorum canım.. aynen sen tecrubelimissin
O zaman 5 günün var test icin canım hangisinde oldu bilemezsn çünkü en sonu baz alırsınBu pazartesi ilk denemenin üzerinden 14 gün geçmiş olmuş son deneme üzerindense 9 gün geçmiş
O zaman 5 günün var test icin canım hangisinde oldu bilemezsn çünkü en sonu baz alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?