Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu geçen ayki sperm sonucumuz. Bu ayki Cuma günü yapılacak. Sizce düzelebilecek değerler mi bunlar? Klomen ve İNFİX kullandı. Ayrıca çinko hapı ve macun kullanıyoruz.

hahaha cidden mi o zaman yaşamadğım için o duyguyu ben neler yaparım hiç bilemiyorumm
Bu kız benim gibi değil ama bir kaç yere yazmış ben en azından kendinle boguştum kimseye çaktırmadan bu kızda baya neyse birşey demeyecegim belki geçmişte sıkıntılar çekmiştir günahını almayım

Sivilce bende de var kız da hiç hamilelik veya regliye yormadım strese yordum çünkü ben pek sivilcelenmem de
Bendede cıkmaz canım ergenliğimde bile cıkmamıstır ama adet öncesi bi veya iki tane cıkar ordan anlarım zaten adetn gelceğini

Arada olacak gibi sanıyorum sonra birşey yok en geç 27 sine olacam

Benimde cok fazla bas dönmem var anlamadim tansiyonum düstü galiba ama sanci olarak hicbisiyim yok sadece göbegimden sol kasik asagi dogru arada sanci giriyo basim dönüyo ama 2 gün önceki test negatifti adetimi bekliyorum bakalim hayirlisi

Bendede cıkmaz canım ergenliğimde bile cıkmamıstır ama adet öncesi bi veya iki tane cıkar ordan anlarım zaten adetn gelceğini
Benim geçmek üzere sivilcem ama bir haftadır vardı inş değildir regli sivilcesi seni yanıltır tam süpriz yapar kuzucuk

Baş dönmesi regli öncesi oluyor hatta midem bulanır iki gün önce benim regli biter bir hafta sonra geçer kimisinde baş ağrısı ile başlar regli benim herşeyim enteresan oluyor hiç hamileliklerimde akıntı yaşadıgımı hatırlamam mesela normal koruyucu sıvı olurdu o kadar benimde. Test nagatifti bende bekliyorum canım regli artık hamileliği kafamdan çıkardım artık

Aynen günahını almayalım ☺ baska nereye yazmış ki görmedim ben bi konusunu okudum

Aynen günahını almayalım ☺ baska nereye yazmış ki görmedim ben bi konusunu okudum
Hamilemiyim diye bir yere konuyu başkası açmış kız silik çizgiye test yaptım hamileyim demiş o da benimde vardır gibi birşeyler yazmış tam hatırlamıyom kuzum

İyi akşamlar Kızlar ovulasyon testi öncesi sıvı alımını 1 saat önce mi 2 saat önce mi kesmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…