cidden mi yadüşünmüyoruz bebek deseydn :)
Birde babaya benziyorlar ya sen taşı okadar karnında sonra aynı babasıhahaj ceksinler o kadarcık onları bana yapıyoruz :) doğduktan sonra benim kızı benim oğlum diye gezerler ortada
şu birleşim olayını bi yapsak taşıcaz daBirde babaya benziyorlar ya sen taşı okadar karnında sonra aynı babasıçok şanslılar
şu birleşim olayını bi yapsak taşıcaz da
Belki bebiş sivilcesidirBenim adet sivilceleri cıkıyo
Bu kız benim gibi değil ama bir kaç yere yazmış ben en azından kendinle boguştum kimseye çaktırmadan bu kızda baya neyse birşey demeyecegim belki geçmişte sıkıntılar çekmiştir günahını almayımhahaha cidden mi o zaman yaşamadğım için o duyguyu ben neler yaparım hiç bilemiyorumm
sanmıyorum canım zaten belirtim yokBelki bebiş sivilcesidir
Sivilce bende de var kız da hiç hamilelik veya regliye yormadım strese yordum çünkü ben pek sivilcelenmem desanmıyorum canım zaten belirtim yok
Bendede cıkmaz canım ergenliğimde bile cıkmamıstır ama adet öncesi bi veya iki tane cıkar ordan anlarım zaten adetn gelceğiniSivilce bende de var kız da hiç hamilelik veya regliye yormadım strese yordum çünkü ben pek sivilcelenmem de
Arada olacak gibi sanıyorum sonra birşey yok en geç 27 sine olacam
Benim geçmek üzere sivilcem ama bir haftadır vardı inş değildir regli sivilcesi seni yanıltır tam süpriz yapar kuzucukBendede cıkmaz canım ergenliğimde bile cıkmamıstır ama adet öncesi bi veya iki tane cıkar ordan anlarım zaten adetn gelceğini
Baş dönmesi regli öncesi oluyor hatta midem bulanır iki gün önce benim regli biter bir hafta sonra geçer kimisinde baş ağrısı ile başlar regli benim herşeyim enteresan oluyor hiç hamileliklerimde akıntı yaşadıgımı hatırlamam mesela normal koruyucu sıvı olurdu o kadar benimde. Test nagatifti bende bekliyorum canım regli artık hamileliği kafamdan çıkardım artıkBenimde cok fazla bas dönmem var anlamadimtansiyonum düstü galiba ama sanci olarak hicbisiyim yok sadece göbegimden sol kasik asagi dogru arada sanci giriyo basim dönüyo ama 2 gün önceki test negatifti adetimi bekliyorum bakalim hayirlisi
Aynen günahını almayalım ☺ baska nereye yazmış ki görmedim ben bi konusunu okudumBu kız benim gibi değil ama bir kaç yere yazmış ben en azından kendinle boguştum kimseye çaktırmadan bu kızda baya neyse birşey demeyecegim belki geçmişte sıkıntılar çekmiştir günahını almayım
Hamilemiyim diye bir yere konuyu başkası açmış kız silik çizgiye test yaptım hamileyim demiş o da benimde vardır gibi birşeyler yazmış tam hatırlamıyom kuzumAynen günahını almayalım ☺ baska nereye yazmış ki görmedim ben bi konusunu okudum
Kötüyü çağırma kuzum olumlu düşün hayırlısı olsunsanmıyorum canım zaten belirtim yok
inşallah canımmBenim geçmek üzere sivilcem ama bir haftadır vardı inş değildir regli sivilcesi seni yanıltır tam süpriz yapar kuzucuk
Haklısın canım hayırlısı bakalımKötüyü çağırma kuzum olumlu düşün hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?