Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayali cizgi hemen çıktysa yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın gebelik var gibi gorünüyor

En son iliskiyi düsünerek 14 gün hesabı yapmalısın yumurtan belki son iliskide spermle bulustu... 8. Gün çok erken olmuş ztn döllenmis yumurta 7 ile 10 gün arasnda rahime geliyor sonra beta degeri yavastan artıyor umarım yardımcı olmusumdur canım

Yaaa umudumu kaybetmistim inanki ozaman hala umut var takvim 28 hazirani gösteriyo 28 inde yapayim adet olmazsam saoll canimmm cok yardimci oldunn

Günaydın kızlar bugün maalef cok afedersinjz ishalim adet olacagm zaman boyle olurbbenim bu ay benimle degil bebis sanirsam

Günaydın kızlar benim de dünden beri regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor ve akıntım var beyaz sanırım regl olacağım cumartesi melinda- senin belirtin var mıydı canım hiç?

Gunaydin cnm gec yumurtladim 14 haziranda 28 inde gelir diye dusunuyorum
Gelmez inşallah gelmeyesice
Günaydın kızlar benim de dünden beri regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor ve akıntım var beyaz sanırım regl olacağım cumartesi melinda- senin belirtin var mıydı canım hiç?
Birebir regl belirtilerim oldu benim canım, hatta gelecek dedim üzüldüm buraya da yazmıştım..insallah bebişin seninledir

Gelmez inşallah gelmeyesice

Birebir regl belirtilerim oldu benim canım, hatta gelecek dedim üzüldüm buraya da yazmıştım..insallah bebişin seninledir
İnşallah canım benim sadece karın ağrım var şuan başka da bişi yok kaç gün kala test yapmıştın

Allah verince oyle oluyorki canim sonra vaybe nesansliyim dersin insallah bak benim dogal yolla olmuyor tup bebek ama iki kiz arasinda hamile kaldim hemde tek iliski ile ama dustu o ayri mesele

Haklısın canım. Bazen istemeden ümitsizliğe düşüyorsun işte. Benimde oldu bende kaybettim. İnş en kısa zamanda sağlıkla alırız kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…