Hayali cizgi hemen çıktysa yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın gebelik var gibi gorünüyorKızlar merhaba ben de polikistik over var ve bu ay soğan kürü kullandım aradan baya geçti ve adet olmadım henüz. Bugün akşam 8 gibi test yaptım ilk başta çok Ama çok hayaliydi bi kaç saat sonra baktigim da böyleydi. Bundan ne anlamalıyım sizce?Eki Görüntüle 2654103
Hayali cizgi hemen çıktysa yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın gebelik var gibi gorünüyor
En son iliskiyi düsünerek 14 gün hesabı yapmalısın yumurtan belki son iliskide spermle bulustu... 8. Gün çok erken olmuş ztn döllenmis yumurta 7 ile 10 gün arasnda rahime geliyor sonra beta degeri yavastan artıyor umarım yardımcı olmusumdur canımMerhaba canim bende pazartesi erken gebelik testi yaptim son iliskinin üzerinden 8 gün gecmisti cokmu erken yaptim ? Yumurtlamaninda 11. günüydü ama ben 4 günü pespese degerlendirdim testi nezaman yapmam lazim ? Yumurtlama 11. gündü adet günüm 25-26 si sanirim suan adetimi bekliyorum
Tabi her iki ihtimali düsünerek testi yap sen yine de bazen testlerin azizligine ugrayanlar oluyor markasiyla alakalı falan insallah gebelik vardır canımGerçekten mi ay bi ümitlendim şimdi
En son iliskiyi düsünerek 14 gün hesabı yapmalısın yumurtan belki son iliskide spermle bulustu... 8. Gün çok erken olmuş ztn döllenmis yumurta 7 ile 10 gün arasnda rahime geliyor sonra beta degeri yavastan artıyor umarım yardımcı olmusumdur canım
Rica ederim canımYaaaumudumu kaybetmistim inanki ozaman hala umut var takvim 28 hazirani gösteriyo 28 inde yapayim adet olmazsam saoll canimmm cok yardimci oldunn
Günün geçmiş ama canımGünaydın kızlar bugün maalef cok afedersinjz ishalim adet olacagm zaman boyle olurbbenim bu ay benimle degil bebis sanirsam
Gunaydin cnm gec yumurtladim 14 haziranda 28 inde gelir diye dusunuyorumGünün geçmiş ama canımAdet gelmiyorsa umut vardır...
Herkese günaydın
Gelmez inşallah gelmeyesiceGunaydin cnm gec yumurtladim 14 haziranda 28 inde gelir diye dusunuyorum
Birebir regl belirtilerim oldu benim canım, hatta gelecek dedim üzüldüm buraya da yazmıştım..insallah bebişin seninledirGünaydın kızlarbenim de dünden beri regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor ve akıntım var beyaz sanırım regl olacağım cumartesi melinda- senin belirtin var mıydı canım hiç?
İnşallah canım benim sadece karın ağrım var şuan başka da bişi yokGelmez inşallah gelmeyesice
Birebir regl belirtilerim oldu benim canım, hatta gelecek dedim üzüldüm buraya da yazmıştım..insallah bebişin seninledir
Idrar testi yapamadım korkumdanİnşallah canım benim sadece karın ağrım var şuan başka da bişi yokkaç gün kala test yapmıştın
Hayırlı olsun canım benim bi kimyasal gebelik var 3 aydır istiyorum bakalım daha güzel bi haber alamadımIdrar testi yapamadım korkumdanadet günü kan verdim 78 cıktı
Kuzum ben maalesef kaybettim biliyorsun zannettimHayırlı olsun canım benim bi kimyasal gebelik var 3 aydır istiyorum bakalım daha güzel bi haber alamadım
aaa haberim yoktu çok geçmiş olsun çok üzüldümKuzum ben maalesef kaybettim biliyorsun zannettimEkim gibi tekrar deneyeceğiz
Sağolasın canım, Allah kimseye yaşatmasınaaa haberim yoktu çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Allah verince oyle oluyorki canim sonra vaybe nesansliyim dersin insallah bak benim dogal yolla olmuyor tup bebek ama iki kiz arasinda hamile kaldim hemde tek iliski ile ama dustu o ayri mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?