Sen naptın kuzum ? Var mı bişeyler bat ne zaman
Ah benim kuzum Allahım sağlıkla sıhhatle bir minnoş nasip etsin sanaaGünaydın kızlar
Eşimle ortak bir karar aldık bir süre bebek için uğraşmayacağız daha birkaç aydır deniyoruz ama ben çok yıprandım biraz kafamı dinleyecm başka şeylere yöneleceğim mümkün oldukça buraya bir girmeyi düşünmüyorum
Bu topikdeki tüm kalbi güzel insanlar inşallah geri geldiğimde müjdeli haberlerinizi okumak nasip olur Allaha emanet olun güzel insanlar ❤
Ah benim kuzum Allahım sağlıkla sıhhatle bir minnoş nasip etsin sanaaHep iyi hep güzel hisset❤
Geçmiş olsun kimyasal mı olmuştu sizin deHaklısın canım. Bazen istemeden ümitsizliğe düşüyorsun işte. Benimde oldu bende kaybettim. İnş en kısa zamanda sağlıkla alırız kucağımıza
en güzeli ben de bu reglden sonra kendimi spora ve sağlıklı beslenmeye vereceğim ovülasyonu bırakacağım odak noktasını değiştirmek çok doğru bir tercihGünaydın kızlar
Eşimle ortak bir karar aldık bir süre bebek için uğraşmayacağız daha birkaç aydır deniyoruz ama ben çok yıprandım biraz kafamı dinleyeceğim başka şeylere yöneleceğim mümkün oldukça buraya girmeyi düşünmüyorum
Bu topikdeki tüm yüreği güzel anne adayları , inşallah geri geldiğimde müjdeli haberlerinizi okumak nasip olur. Hamiş annelerimiz var topikte geri geldiğimde sizlerinde sağlıklı sıhhatli kucağınıza aldığınızı okurum inşallah Allaha emanet olun güzel insanlar ❤
Geçmiş olsun kimyasal mı olmuştu sizin de
Çok üzücü allah devamını yaşatmasınBazen keşke öyle olsaydı diyorum. 21 haftalıkken kalbi gelişmediği için sonlandırıldı canım
canım inşallah sende hamile olup dönersinnGünaydın kızlar
Eşimle ortak bir karar aldık bir süre bebek için uğraşmayacağız daha birkaç aydır deniyoruz ama ben çok yıprandım biraz kafamı dinleyeceğim başka şeylere yöneleceğim mümkün oldukça buraya girmeyi düşünmüyorum
Bu topikdeki tüm yüreği güzel anne adayları , inşallah geri geldiğimde müjdeli haberlerinizi okumak nasip olur. Hamiş annelerimiz var topikte geri geldiğimde sizlerinde sağlıklı sıhhatli kucağınıza aldığınızı okurum inşallah Allaha emanet olun güzel insanlar ❤
Çok üzücü allah devamını yaşatmasıninşallah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip olur
Bat yarın ama bişey yok kuzum regl olcam sivilcem de cıktı :)Sen naptın kuzum ? Var mı bişeyler bat ne zaman
Günaydın kızlar
Rabbim tez zamanda herbirimize evlat nasip etsinArkadaşlar aşılamanın 11. Günü,adetime ise 5 gün kala kan testi verdim. 0.307 çıktı. Beni listeden silin
Amin İnşaallahRabbim tez zamanda herbirimize evlat nasip etsin
Amin canimHaklısın canım. Bazen istemeden ümitsizliğe düşüyorsun işte. Benimde oldu bende kaybettim. İnş en kısa zamanda sağlıkla alırız kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?