Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydin kizlar göbek deliginden asagi dogru inen cizgi belirti mi acaba ? Ben suan farkettim onu belirti ariyorum diye sanirim ilk dogumdan kalma olabilirmi o cizgi ? Dogumdan sonra kalici kalabiliyomu ? Buzamana kadar hic farketmedim kendimde

Günaydın kızlar
Eşimle ortak bir karar aldık bir süre bebek için uğraşmayacağız daha birkaç aydır deniyoruz ama ben çok yıprandım biraz kafamı dinleyeceğim başka şeylere yöneleceğim mümkün oldukça buraya girmeyi düşünmüyorum
Bu topikdeki tüm yüreği güzel anne adayları , inşallah geri geldiğimde müjdeli haberlerinizi okumak nasip olur. Hamiş annelerimiz var topikte geri geldiğimde sizlerinde sağlıklı sıhhatli kucağınıza aldığınızı okurum inşallah Allaha emanet olun güzel insanlar ❤

Son düzenleme:
Ah benim kuzum Allahım sağlıkla sıhhatle bir minnoş nasip etsin sanaa Hep iyi hep güzel hisset

en güzeli ben de bu reglden sonra kendimi spora ve sağlıklı beslenmeye vereceğim ovülasyonu bırakacağım odak noktasını değiştirmek çok doğru bir tercih

canım inşallah sende hamile olup dönersinn

Güzel haberlerle dön inş

Arkadaşlar aşılamanın 11. Günü,adetime ise 5 gün kala kan testi verdim. 0.307 çıktı. Beni listeden silin

Kızlar nasılsınız ? Haberler yok mu :) çok konuşma birikmiş okuyamadım güzel haberler verin hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…