Kafanı dinle kuzum inşallah döndüğunde senin de bizlerinde hamileliği olmuş olurGünaydın kızlar
Eşimle ortak bir karar aldık bir süre bebek için uğraşmayacağız daha birkaç aydır deniyoruz ama ben çok yıprandım biraz kafamı dinleyeceğim başka şeylere yöneleceğim mümkün oldukça buraya girmeyi düşünmüyorum
Bu topikdeki tüm yüreği güzel anne adayları , inşallah geri geldiğimde müjdeli haberlerinizi okumak nasip olur. Hamiş annelerimiz var topikte geri geldiğimde sizlerinde sağlıklı sıhhatli kucağınıza aldığınızı okurum inşallah Allaha emanet olun güzel insanlar ❤
yaa ciddi misin keşke olsa ama baska belirtimde yok kiBen hamile olmadan önce sivilcem çıkmıştı ☺☺
Daha kırmızılar gelmedi Canım ama dün idrar testide yaptım negatif, hatta dedim ağzımdaki bu tat nedenki bi heveslenerek kan testi yaptırdım, tabii sonuçç yine hüzün. Çok sıkıldım artık inanın çok yıprandım. Bu korona bitsin irana gidip tüp bebek yapacm.
Gec döllenme olmuş olamaz mı kuzu? İrana mı?Daha kırmızılar gelmedi Canım ama dün idrar testide yaptım negatif, hatta dedim ağzımdaki bu tat nedenki bi heveslenerek kan testi yaptırdım, tabii sonuçç yine hüzün. Çok sıkıldım artık inanın çok yıprandım. Bu korona bitsin irana gidip tüp bebek yapacm.
Gec döllenme olmuş olamaz mı kuzu? İrana mı?
İran tüp bebekte hatta tıpda çok ileri, dünyada ilk 5 e giriyor tüp bebek başarılarında.Gec döllenme olmuş olamaz mı kuzu? İrana mı?
Olabilir canım kullanıcı adınıhatırlamıyorım biri vardı regl günü yada öncesi test yaptı negatifti sonra regl olmayınca pozitifi gördü :)geç döllenme olabilirmiki canım, o piyango bana vurmaz
aa öyle mi hiç duymamıstımİran tüp bebekte hatta tıpda çok ileri, dünyada ilk 5 e giriyor tüp bebek başarılarında.
Ama ben dün kan testi yaptım.Olabilir canım kullanıcı adınıhatırlamıyorım biri vardı regl günü yada öncesi test yaptı negatifti sonra regl olmayınca pozitifi gördü :)
Benim oda yok amaBenim de yoktu hatta keseyi görene kadar kasık ağrısından başka bişey yoktu
Öyle bişey olsa milyonda bi ilk burwya yazacamOlabilir canım kullanıcı adınıhatırlamıyorım biri vardı regl günü yada öncesi test yaptı negatifti sonra regl olmayınca pozitifi gördü :)
Onu bilmiyorum hicAma ben dün kan testi yaptım.
Olabilir canım kullanıcı adınıhatırlamıyorım biri vardı regl günü yada öncesi test yaptı negatifti sonra regl olmayınca pozitifi gördü :)
Öyle bişey olsa milyonda bi ilk burwya yazacam
Biri daha vardı sankii :) sen kan testi mi yaptırmıstınAy sanırım regl oldum ay hemen
Beeeeennn:))
Canım sen kan testide yapmışmıydın, müsaitsen bi anlatsana tam olarak olay nasıl geliştiAy sanırım regl oldum ay hemen
Beeeeennn:))
Noldu canım agrılar mı basladı? Benimde yarın gelcek
Biri daha vardı sankii :) sen kan testi mi yaptırmıstın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?