Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben regl öncesi reglden 3 gün önce yaptırdım hep negatif. 4 gğn gecikti gittim yaptırdım. 67 çıkmıştı beta. Yani geç döllenme olmuştu. Yani umudu kesme :)
Cinsel ilişkiye yumurtlamadan sonradamı devam ettiniz hep ?

Noldu canım agrılar mı basladı? Benimde yarın gelcek

Ağrım var sabah birazda geldi tam söküleyim hemen randevu alacağım bekliyorum sabırsızlıkla gelmez İnş kuzu bebeğin seninledir umarım

Ağrım var sabah birazda geldi tam söküleyim hemen randevu alacağım bekliyorum sabırsızlıkla gelmez İnş kuzu bebeğin seninledir umarım
Benimde dün gece agrı vurdu belkide erken gelir bugün felan. Tabi hepimizin temennisi gelmemesi ama yalandan umut bağlamakta istemiyorum kuzum napalım önümüzdeki ay denicez

Benimde dün gece agrı vurdu belkide erken gelir bugün felan. Tabi hepimizin temennisi gelmemesi ama yalandan umut bağlamakta istemiyorum kuzum napalım önümüzdeki ay denicez

Hayırlısı olsun kuzu. Hiç belli olmaz bu işler

İran tüp bebekte hatta tıpda çok ileri, dünyada ilk 5 e giriyor tüp bebek başarılarında.
Aaa ilk defa duydum İran'ı araştırayım ben de. Sanırım aynı yaştayız doktor size ne dedi olmaması için herhangi bir sebep var mı?

Aaa ilk defa duydum İran'ı araştırayım ben de. Sanırım aynı yaştayız doktor size ne dedi olmaması için herhangi bir sebep var mı?
Yok canım hiç bir sorun yok hatta bu ay progesteron testim adetin 21. Günü 18.11 çıktı, doktor herşey yolunda diyor, ama olmuyor yani. İran ibni sinadan bu yana tıpta çok iyi. Benim eşim iranlı, max 1000 dolara herşeyini halledersin, ve başarılı sonuçlar elde ediyorlar.

Anladım canım. Arkadaşım düşünüyor ona söyleyim. Ben bu ay rahim filmi çektirdim bir kaç ay öyle deneyip önce aşılama yaptırırım yine de olmazsa. Umarım senin de geç döllenme olmuştur. Kaç çıktı kan testin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…