- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Cinsel ilişkiye yumurtlamadan sonradamı devam ettiniz hep ?Canım ben regl öncesi reglden 3 gün önce yaptırdım hep negatif. 4 gğn gecikti gittim yaptırdım. 67 çıkmıştı beta. Yani geç döllenme olmuştu. Yani umudu kesme :)
Olabiliyo demekki yine umudunu kaybetmiceksinnKan testi yaptırmıştım evet:) hiç evde test yapmamıştım nedense:)
Noldu canım agrılar mı basladı? Benimde yarın gelcek
Cinsel ilişkiye yumurtlamadan sonradamı devam ettiniz hep ?
Kan testi negatifti haaaaKan testi yaptırmıştım evet:) hiç evde test yapmamıştım nedense:)
Kan testi negatifti haaaaaman bana bişeyler oluyor yeniden umutlarım yeşerdi.
Benimde dün gece agrı vurdu belkide erken gelir bugün felan. Tabi hepimizin temennisi gelmemesi ama yalandan umut bağlamakta istemiyorum kuzum napalım önümüzdeki ay denicezAğrım var sabah birazda geldi tam söküleyim hemen randevu alacağım bekliyorum sabırsızlıklagelmez İnş kuzu bebeğin seninledir umarım
Ahhh keşke... seviyorum sizi. Gelişmeleri yazarımİnş seninde geç dölllenmedir canım :)
uygulamaya göre öyle kuzum.Tam yumurtlamanın üstünden 14 gün mü geçmiş oluyo
Ahhh keşke... seviyorum sizi. Gelişmeleri yazarım
Benimde dün gece agrı vurdu belkide erken gelir bugün felan. Tabi hepimizin temennisi gelmemesi ama yalandan umut bağlamakta istemiyorum kuzum napalım önümüzdeki ay denicez
Haklısın canımmmHayırlısı olsun kuzu. Hiç belli olmaz bu işler
Insallah geliyordur bebişinuygulamaya göre öyle kuzum.
keşke canım ama bebiş değil regl bekliyorum en azından ufakta olsa bi belirti olurdu diye düsünüyorumInsallah geliyordur bebişin
İnşallah canımmmhadi bakalım inşallah olmazsın kuşum yaaa
Aaa ilk defa duydum İran'ı araştırayım ben de. Sanırım aynı yaştayız doktor size ne dedi olmaması için herhangi bir sebep var mı?İran tüp bebekte hatta tıpda çok ileri, dünyada ilk 5 e giriyor tüp bebek başarılarında.
Yok canım hiç bir sorun yok hatta bu ay progesteron testim adetin 21. Günü 18.11 çıktı, doktor herşey yolunda diyor, ama olmuyor yani. İran ibni sinadan bu yana tıpta çok iyi. Benim eşim iranlı, max 1000 dolara herşeyini halledersin, ve başarılı sonuçlar elde ediyorlar.Aaa ilk defa duydum İran'ı araştırayım ben de. Sanırım aynı yaştayız doktor size ne dedi olmaması için herhangi bir sebep var mı?
Anladım canım. Arkadaşım düşünüyor ona söyleyim. Ben bu ay rahim filmi çektirdim bir kaç ay öyle deneyip önce aşılama yaptırırım yine de olmazsa. Umarım senin de geç döllenme olmuştur. Kaç çıktı kan testin?Yok canım hiç bir sorun yok hatta bu ay progesteron testim adetin 21. Günü 18.11 çıktı, doktor herşey yolunda diyor, ama olmuyor yani. İran ibni sinadan bu yana tıpta çok iyi. Benim eşim iranlı, max 1000 dolara herşeyini halledersin, ve başarılı sonuçlar elde ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?