Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani bak ben kıbrıslıyım ve burda tüp bebek çok yapıyorlar ama çok pahalı, en az 5 bin euro. O yüzden iran düşünüyorum. Canın benim testte yazmıyor 5 den küçük yszıyor yani şöye gösteriyordu <5

Belim agrıyor kabızım 3 gündür gögüslerde hafif bastırınca acı var bacagıma arada kramp giriyor son iki gün regliye dun negatifti test nasip allahtan

Merhaba kızlar, aranızda çatlatma iğnesi kullanan var mı 9. Günden itibaren gebelik testlerim silik çıkıyor bugün 12. Gün yine silik çıktı

Benimde midem cok kötü suan disardayim oglumu cikardim ama zor duruyorum dün bütün gün bas dönmesi göz kararmasi yasadim , agzimda degisik tat var midem bi tuhaf sanki biraksam cikaricam hamile degilsem bile üsüttüm kesin yumurtlamadan beri sürekli adet sancim var 2 gün önce yine oldu bel kasik agrisi inceden , bu gece yine oldu tedbirli geziyorum heran olabilirim diye simdi gecti ama midem ve basim tansiyonum düsmüs gibiyim bukadar erken belirti olacagini pek düsünmüyorum aslinda kendime suan hamileligi konduramiyorum sanirim olmayacagini biliyorum ya , ama oglumda adetime 10 gün varken yemekten tiksinmistim kokusu degisik gelmisti 5 yil oldu hala yemem o yemegi acaba olabilirmi diyede beynim beynimi yiyo

Bugün doktora gittim fsh yüksek çıktı vitamin verdi bir de böyle deneyeceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…