- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Yani bak ben kıbrıslıyım ve burda tüp bebek çok yapıyorlar ama çok pahalı, en az 5 bin euro. O yüzden iran düşünüyorum. Canın benim testte yazmıyor 5 den küçük yszıyor yani şöye gösteriyordu <5Anladım canım. Arkadaşım düşünüyor ona söyleyim. Ben bu ay rahim filmi çektirdim bir kaç ay öyle deneyip önce aşılama yaptırırım yine de olmazsa. Umarım senin de geç döllenme olmuştur. Kaç çıktı kan testin?
Aynı ben oldum sanıp gidiyorum bişey yok dün kahve leke geldi devamı yokBat yarın ama bişey yok kuzum regl olcam sivilcem de cıktı :)
bat ne zamandı acaba yerleşiyp mu ki bebişşş :)Aynı ben oldum sanıp gidiyorum bişey yok dün kahve leke geldi devamı yok
2 gün varbat ne zamandı acaba yerleşiyp mu ki bebişşş :)
sen kesin yerleşme yaşıyosun he :) genelde regle 2 3 gün kala yaşarlar ya. Belirtin var mı?2 gün var
Gerçekten mi velim ağrıyor beyaz akıntı varsen kesin yerleşme yaşıyosun he :) genelde regle 2 3 gün kala yaşarlar ya. Belirtin var mı?
Lekelenmen ne zaman ne kadar geldi canımGerçekten mi velim ağrıyor beyaz akıntı var
2 gün varmış gördüm canım regli neGerçekten mi velim ağrıyor beyaz akıntı var
Dun peceteye sürüldü sadeceLekelenmen ne zaman ne kadar geldi canım
Benimde negatif cıktı dunBelim agrıyor kabızım 3 gündür gögüslerde hafif bastırınca acı var bacagıma arada kramp giriyor son iki gün regliye dun negatifti test nasip allahtan
Benimde negatif cıktı dun
Test atsana canım ne kadar silir hergün aynımı çıkıyorMerhaba kızlar, aranızda çatlatma iğnesi kullanan var mı 9. Günden itibaren gebelik testlerim silik çıkıyor bugün 12. Gün yine silik çıktı
evet canımm devamı gelmiyısaa :) nasıl geldi miktarı?Gerçekten mi velim ağrıyor beyaz akıntı var
Peceteye sürüldü sadece gerisi yok ama test negatif ciktiievet canımm devamı gelmiyısaa :) nasıl geldi miktarı?
bekle bakalım devamı gelcek mi yine test yaparsın sonraPeceteye sürüldü sadece gerisi yok ama test negatif ciktii
Üstteki 12. Gün alttaki 10. Gün yarında erken gebelik testi yapacağımTest atsana canım ne kadar silir hergün aynımı çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?