Alttaki 12. Gün olsaydı koyulasmis derdim ama canım hala ignenin etkisi olabilir bünyen geç atıyor olabilir etksiini yarın sabah tekrarla insallah bugunkinden daha koyu çıkarÜstteki 12. Gün alttaki 10. Gün yarında erken gebelik testi yapacağım
İnşallah yarın 13. Günü hatta iğne gününü sayarsak 14. Gün tam belli olur dimiAlttaki 12. Gün olsaydı koyulasmis derdim ama canım hala ignenin etkisi olabilir bünyen geç atıyor olabilir etksiini yarın sabah tekrarla insallah bugunkinden daha koyu çıkar
Aynen belli olur ya yarn hic cizgi çıkmaz yada koyulasma görürsün.. bende 10. Gün gitmisti catlatma ignesinin etkisi ama kimisnde uzun surebiliyor da.. insallah poztftir seninİnşallah yarın 13. Günü hatta iğne gününü sayarsak 14. Gün tam belli olur dimi
İnşallah canımAynen belli olur ya yarn hic cizgi çıkmaz yada koyulasma görürsün.. bende 10. Gün gitmisti catlatma ignesinin etkisi ama kimisnde uzun surebiliyor da.. insallah poztftir senin
evet pik gibi gözüyo yarın silikleşirse çatlamş demek kiBu yumurtlamami olmus oluyo ?
Peki bu pik ise benim 6 gun boyunca bole oluyo sonra da alttaki gibi oluyo onlardami pik oluo bu kaset testleri yorumlamak zormus.evet pik gibi gözüyo yarın silikleşirse çatlamş demek ki
Ama belirtimde yok o yüzden beklentiye giremiyorum canımCanım biliyorsun benim de suratım sivilceydi ki hala öyle de
Evet canım silikleşmiş ilk silik sonra koyulaşsaydı ihtimal yüksekti genelde bekle 14 günü tamamla garanti olsun yine silik çıkarsa tutmuş demektirÜstteki 12. Gün alttaki 10. Gün yarında erken gebelik testi yapacağım
Aynen canımEvet canım silikleşmiş ilk silik sonra koyulaşsaydı ihtimal yüksekti genelde bekle 14 günü tamamla garanti olsun yine silik çıkarsa tutmuş demektir
Ben hala adet olmayı bekliyorum canım seninde durumlar neeKızlar hiç sesiniz cıkmıyo napıyosunuz?
Nolsun kuzum vakit gecmek bilmiyorKızlar hiç sesiniz cıkmıyo napıyosunuz?
Makarna yedim çay içiyorumKızlar hiç sesiniz cıkmıyo napıyosunuz?
Bende bekliyorum ama yarınaa :))Ben hala adet olmayı bekliyorum canım seninde durumlar nee
Bende temizlik yaptım bugünn :) kaldı evet bakalım sabah mı geliyo aksam mıNolsun kuzum vakit gecmek bilmiyorgeçirmeye çalısıuorum sen napıosun kaldı 1 günün
ohh afiyet olsunn canım cekti makarnayııMakarna yedim çay içiyorum
Gelmeyecek inşallahBende temizlik yaptım bugünn :) kaldı evet bakalım sabah mı geliyo aksam mı
Gel beraber olsun diyegim allah bilir şehirlerde uzaktır Sagol canım benim evi kaldırdım temizledim Yoruldum en kolay makarna açlıktan elim Ayağım titrediohh afiyet olsunn canım cekti makarnayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?