Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gel beraber olsun diyegim allah bilir şehirlerde uzaktır Sagol canım benim evi kaldırdım temizledim Yoruldum en kolay makarna açlıktan elim Ayağım titredi
Allah razı olsun canımm afiyet olsun en iyisimi yapmışsın makarna kurtarıcıdır

Regen_ Cnm ya pazar gunune sozlestik ama pazar sabahtan 2.5 saatlik bir sehir disina gidecekmisz esimde cumartesi yap pozitif cikarsa gitmeyiz diyor 14-15 hazirna yumurtlama diyelim 27 haziran pozitif gorurmuyum

Regen_ Cnm ya pazar gunune sozlestik ama pazar sabahtan 2.5 saatlik bir sehir disina gidecekmisz esimde cumartesi yap pozitif cikarsa gitmeyiz diyor 14-15 hazirna yumurtlama diyelim 27 haziran pozitif gorurmuyum
12 yada 13. Gün oliyor canım en azndan cok silik bir cizgi görünür diye düsünüyorum esin dogru söylemis bebis varsa seyahate çıkmayın cumartesi sabah ilk idrarla yap bakalım. Sen dün ovulasyon yapmıştın dimi bugün de yaptın mı

Faha eve gecmedim cnm cumartesi yaparm bilgi veririm ins :)

5kurtajtan sonra 9 12 at suruyor yumurtaliklarin toparlanmasi bnde oyle oldu doktirumda oyle demosti

Kizlar bugün 24. günüm normal test yaptim cikmadi ovulasyon koyulasmaya baslamis bu normalmi ?

Eklentiler

• image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…