Keşke tek dileğimmmGelmeyecek inşallah
Allah razı olsun canımm afiyet olsun en iyisimi yapmışsın makarna kurtarıcıdırGel beraber olsun diyegim allah bilir şehirlerde uzaktır Sagol canım benim evi kaldırdım temizledim Yoruldum en kolay makarna açlıktan elim Ayağım titredi
Allah razı olsun canımm afiyet olsun en iyisimi yapmışsın makarna kurtarıcıdır
Bende ilk duydum bende ankqrada yaptirdim cok medhini duymustum gidenlerdenİran tüp bebekte hatta tıpda çok ileri, dünyada ilk 5 e giriyor tüp bebek başarılarında.
12 yada 13. Gün oliyor canım en azndan cok silik bir cizgi görünür diye düsünüyorum esin dogru söylemis bebis varsa seyahate çıkmayın cumartesi sabah ilk idrarla yap bakalımRegen_ Cnm ya pazar gunune sozlestik ama pazar sabahtan 2.5 saatlik bir sehir disina gidecekmisz esimde cumartesi yap pozitif cikarsa gitmeyiz diyor 14-15 hazirna yumurtlama diyelim 27 haziran pozitif gorurmuyum
Faha eve gecmedim cnm cumartesi yaparm bilgi veririm ins :)12 yada 13. Gün oliyor canım en azndan cok silik bir cizgi görünür diye düsünüyorum esin dogru söylemis bebis varsa seyahate çıkmayın cumartesi sabah ilk idrarla yap bakalım. Sen dün ovulasyon yapmıştın dimi bugün de yaptın mı
Güzel haberlerle gel inşallah canımFaha eve gecmedim cnm cumartesi yaparm bilgi veririm ins :)
Varsa görürsün canım coook büyük ihtimalleRegen_ Cnm ya pazar gunune sozlestik ama pazar sabahtan 2.5 saatlik bir sehir disina gidecekmisz esimde cumartesi yap pozitif cikarsa gitmeyiz diyor 14-15 hazirna yumurtlama diyelim 27 haziran pozitif gorurmuyum
Türkiyeden tüp bebek için irana giden çok dimi?Bende ilk duydum bende ankqrada yaptirdim cok medhini duymustum gidenlerden
Yok ben hic igrani duymadim benim hastane ankaradaTürkiyeden tüp bebek için irana giden çok dimi?
Çok medhini duymuştum gidenlerden yazdında, neyse anlamadım :)Yok ben hic igrani duymadim benim hastane ankarada
Ben bugün oldum valla
Bat bekliyom kuzummm maalesef hamilelik belirtileri yokKızlar napıyosunuz?Azze bat gelmiş canım hadi hayırlısı olsun bakalım :)
Anladımm canımm denemeye devamm :)Ben bugün oldum valla
5kurtajtan sonra 9 12 at suruyor yumurtaliklarin toparlanmasi bnde oyle oldu doktirumda oyle demostiAz kaldı kuzummm. İnşallah herşey çok güzel olcak. Kendini strese sokma olumsuz şeyler düşünüp..
Valla bilemiyprum ki şuanki durumumu kürtaj olalı 4 ay oldu korunmadıgım halde suanlıl bebis yok. Diğer hamileliğimi 3.5 aylık evliyken öğrwnmiştim korunmamıştım o zamanda hemen olmamıstı oda
Kader seni hatırlıyorm, gebeliğin geç anlaşılmıştı dimi? Testlerde çıkmıyordu, geç döllenmemi olmuş?Merhaba hanımlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?