Insallah olmazsın canımYok malesf yarın adet günü bakalim
Abla ilk haftalarda belirti varmiydi ☺İnşallah canım allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim çok zor benim 4 tane düşügüm var o kadar zor ki olduğuna mı sevinsem olup düşüyor ona mı üzülsem bilmiyor insan
Karnımda şislik var canım kasıklarda sertlik hissediyorum sanki senin var mıRegen_ Cnm var mi bir belirti agri vs
Yok cnm ya ama sabahlari cok idrare çıkıyorum arada sol kasigima hafif agri gibi iğne batması oluyor gidiyorKarnımda şislik var canım kasıklarda sertlik hissediyorum sanki senin var mı
Sık idrara cıkmak da belirti diyorlar canımYok cnm ya ama sabahlari cok idrare çıkıyorum arada sol kasigima hafif agri gibi iğne batması oluyor gidiyor
Heyecan varla yok arasi cnm 15 aydir heyecan sonmeye basliyot göğüslerim hassalasti bugun iyice senin nasillarSık idrara cıkmak da belirti diyorlar canımben az su iciyorum onu anlayamıyorum sen benden erken yapcaksn testi heyecan var mı
Hahah benimde 16 aydir alıstım bendeHeyecan varla yok arasi cnm 15 aydir heyecan sonmeye basliyot göğüslerim hassalasti bugun iyice senin nasillar
Ben de ya bugün çok halsizlik baş ağrısı oldu ilk defa erken den uykum geldi uyudum şimdi kalktimHeran gelcek gibi kuzu sende
canımm bat sormuşsun bugunn. birkaç gun önce konusmustuk yeni bat 12 temmuz demiştimmyazarım tabi canım. İnşallah güzel haberler alırız
canımm bat sormuşsun bugunn. birkaç gun önce konusmustuk yeni bat 12 temmuz demiştimmteşekkür ederim sorduğun için şuan femara kullanıyorum bu ay inşallah bu bat gelmez
inşallah bebiştendir bunlarrBen de ya bugün çok halsizlik baş ağrısı oldu ilk defa erken den uykum geldi uyudum şimdi kalktim
Yok kuzu zaten daha erken gelmez şimdiAzze naptın var mı gelen giden
Ne zaman test yapacaksınYok kuzu zaten daha erken gelmez şimdi
onu düşünmedim canım gelmesini bekliyorum cünkü hamile oldugumu düşünmüyorumNe zaman test yapacaksın
Benim de aynı oldu bat yarın dün kahve leke gelmiş devam yok ama ağrı falan da olmadı bakalım sökülecek miAynı ben oldum sanıp gidiyorum bişey yok dün kahve leke geldi devamı yok
Bend e bel ağrısı var dün igne batması oldu kalkarken 2 gün oldu leke geleli hala adet yok sivilcemde cıktı bi kacBenim de aynı oldu bat yarın dün kahve leke gelmiş devam yok ama ağrı falan da olmadı bakalım sökülecek mi
Bekliyorum nende bakalım hayırlısıonu düşünmedim canım gelmesini bekliyorum cünkü hamile oldugumu düşünmüyorumgelmezse de yarın yada diğer gün yaparım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?