Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Abla ilk haftalarda belirti varmiydi ☺

Yok cnm ya ama sabahlari cok idrare çıkıyorum arada sol kasigima hafif agri gibi iğne batması oluyor gidiyor
Sık idrara cıkmak da belirti diyorlar canım ben az su iciyorum onu anlayamıyorum sen benden erken yapcaksn testi heyecan var mı

Sık idrara cıkmak da belirti diyorlar canım ben az su iciyorum onu anlayamıyorum sen benden erken yapcaksn testi heyecan var mı
Heyecan varla yok arasi cnm 15 aydir heyecan sonmeye basliyot göğüslerim hassalasti bugun iyice senin nasillar

Heyecan varla yok arasi cnm 15 aydir heyecan sonmeye basliyot göğüslerim hassalasti bugun iyice senin nasillar
Hahah benimde 16 aydir alıstım bende dolgunlastı goguslerim ama bu beni korkutuyor prolaktin mi yukseldi diye regli önceside büyürler sagolsunlar anlayamıyorum tek belirti adet gecikmesi olursa anlarım diye düsünüyodum gec yumurtlayarak artık regli geciksede hiç bisey anlamıyorum anlayamayacğımda sanırsam

yazarım tabi canım. İnşallah güzel haberler alırız
canımm bat sormuşsun bugunn. birkaç gun önce konusmustuk yeni bat 12 temmuz demiştimm teşekkür ederim sorduğun için şuan femara kullanıyorum bu ay inşallah bu bat gelmez

Benim de aynı oldu bat yarın dün kahve leke gelmiş devam yok ama ağrı falan da olmadı bakalım sökülecek mi
Bend e bel ağrısı var dün igne batması oldu kalkarken 2 gün oldu leke geleli hala adet yok sivilcemde cıktı bi kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…