Yok yok demek icin yazdım
Benim de gelecek kesin ama son ana kadar bi umut işteBen şu an kahvaltı ediyorum ama bişey oldu geldi galiba
GelmemisBenim de gelecek kesin ama son ana kadar bi umut işte
Her ay ayni umut ama hep husrenÜzülme cnm pazar gunu gelsin bakalim belki gelmez bebis
İnşallah ya dün hiç keyfim yok tü baş ağrım çok oldu bilmiyorum hayirlisiinşallah bebiştendir bunlarr
Benmde bar bence 28 i bakalim yarin test yapacagm 28 i sehir disina cikmam gerek ağustos da 3 yil olacak evliligim 15 aydir istiyorum bebisKizlar ne kadardir evlisnz ve bebis istiyorsunuz
Sarı akintı bi belirtimiBenim de gelecek kesin ama son ana kadar bi umut işte
Temmuzda 1 seneyi dolduracağız şubat ayında istemeye başladım ilk ay hamile kalabildim kimyasal oldu ardından gelen 3 aydır deniyoruz bu 3. AyımızdıKizlar ne kadardir evlisnz ve bebis istiyorsunuz
Sarı akıntı bende de vardı yumurtlamadan sonra sarı akıntı yaşayıp hamile kalanlar var canımSarı akintı bi belirtimi
Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insTemmuzda 1 seneyi dolduracağız şubat ayında istemeye başladım ilk ay hamile kalabildim kimyasal oldu ardından gelen 3 aydır deniyoruz bu 3. Ayımızdı
Herhangi bir belirti var mii bende kac gundur yorgunluk istahsizlik var ama ayni kasik bel agrisida var adet olucak gibi o yuzden umudum kalmadi gibi bizde 14 aylik evliyizBenmde bar bence 28 i bakalim yarin test yapacagm 28 i sehir disina cikmam gerek ağustos da 3 yil olacak evliligim 15 aydir istiyorum bebis
Anladim oldu zannettiğim alıntıymış yarina kadar olmazsak test yapiyo muyuzSarı akıntı bende de vardı yumurtlamadan sonra sarı akıntı yaşayıp hamile kalanlar var canım
Hadi inşallah olmayız da yaparızAnladim oldu zannettiğim alıntıymış yarina kadar olmazsak test yapiyo muyuz
Yok bence cnm ya ben de kesin adet olacagm cunku afedersn ishalim ve az once testyaptim negatifHerhangi bir belirti var mii bende kac gundur yorgunluk istahsizlik var ama ayni kasik bel agrisida var adet olucak gibi o yuzden umudum kalmadi gibi bizde 14 aylik evliyiz
Daha gunun gecmemiss yaa negatif olabilir bn gecene kadar yapmicmYok bence cnm ya ben de kesin adet olacagm cunku afedersn ishalim ve az once testyaptim negatif
Daha belirgin olmuş canım hamilelik var gibi görünüyorMerhaba kızlar çatlatma iğnesinin bugün 13. Günü gebelik testim bu şekilde çıktı, iğnenin etkisi mi değil mi sevinemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?