Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bend e bel ağrısı var dün igne batması oldu kalkarken 2 gün oldu leke geleli hala adet yok sivilcemde cıktı bi kac
Aynı durumdayız dün kasıklarımda batma oldu benim de tuvalete gittiğimde kahve leke gelmişti sökülecek dedim ama devamı gelmedi bakalım yarına ya da akşama başlar heralde benim

Aynı durumdayız dün kasıklarımda batma oldu benim de tuvalete gittiğimde kahve leke gelmişti sökülecek dedim ama devamı gelmedi bakalım yarına ya da akşama başlar heralde benim
Benim bugün bat. Olmazsam yarın sabah test yapcam

Yumurtlamanin 12. Gunu ovu testim gecen ay daha kiyuydu ovu degerimi ogrenmeden once

Aynen cnm neyse artik yarin gebelik yaparm cikmaz buyuk olasilikla icim rahat giderim sehir disine bari nasip iste
Kesinlik icermez canım ovu testi belki de onu görcez... adet olanlarda da koyu çıktgı nasıl görunduyse silik çıkıp hamile olanlarda vardır canım.. icin rahat eder testi yapip öyle gidersin

Kizlar merhaba benimde adetim pazar gunu umutluydm ama kasik bel agrim basladi galia yine adet olucm(((((((

Kesinlik icermez canım ovu testi belki de onu görcez... adet olanlarda da koyu çıktgı nasıl görunduyse silik çıkıp hamile olanlarda vardır canım.. icin rahat eder testi yapip öyle gidersin
Saol cnm ins dedigin gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…