Miğde bulantım çok vardı canımAbla ilk haftalarda belirti varmiydi ☺♥
Ne zaman test yaptın sen adetin geçince miCanım yerleşme kanaması olabilir bende olmustu bir iki damla geldi sonra ne gelen oldu ne bişey
Aynı durumdayız dün kasıklarımda batma oldu benim de tuvalete gittiğimde kahve leke gelmişti sökülecek dedim ama devamı gelmedi bakalım yarına ya da akşama başlar heralde benimBend e bel ağrısı var dün igne batması oldu kalkarken 2 gün oldu leke geleli hala adet yok sivilcemde cıktı bi kac
Regl olacakmışsınız gibi ara ara karnınız ağrıyor muyduMiğde bulantım çok vardı canım
Benim bugün bat. Olmazsam yarın sabah test yapcamAynı durumdayız dün kasıklarımda batma oldu benim de tuvalete gittiğimde kahve leke gelmişti sökülecek dedim ama devamı gelmedi bakalım yarına ya da akşama başlar heralde benim
İnşallah olmazsın canım ben de hiç belirti olmadığı için ümitsizimBenim bugün bat. Olmazsam yarın sabah test yapcam
Benimde umudum yok sadece leke düşündürdu o kadarİnşallah olmazsın canım ben de hiç belirti olmadığı için ümitsizim
Banada hisset diğer konularda duydum naminiInsallah olmazsın canımyarn test yaparsan daha net cıkar diye düsünüyorum regli günün madem
Psişik güçleri olan üye diye kalmasın adımBanada hisset diğer konularda duydum namini
Evet kuzum koyulaşma olmamış sankiYumurtlamanin 12. Gunu ovu testim gecen ay daha kiyuydu ovu degerimi ogrenmeden onceEki Görüntüle 2654578
Aynen cnm neyse artik yarin gebelik yaparm cikmaz buyuk olasilikla icim rahat giderim sehir disine bari nasip isteEvet kuzum koyulaşma olmamış sanki
Kesinlik icermez canım ovu testi belki de onu görcez... adet olanlarda da koyu çıktgı nasıl görunduyse silik çıkıp hamile olanlarda vardır canım.. icin rahat eder testi yapip öyle gidersinAynen cnm neyse artik yarin gebelik yaparm cikmaz buyuk olasilikla icim rahat giderim sehir disine bari nasip iste
Ay öyle güçlerin mi varPsişik güçleri olan üye diye kalmasın adımsenin testin pozitf gibiydi zatn çopte başına baya şeyler gelmedyse bugun ki testte de cizgiyi görürsün canım
Aynen bakalım yarın test yapalım ikimizde
İnşallah gelmez kırmızılarAynen bakalım yarın test yapalım ikimizde
Saol cnm ins dedigin gibi olur :)Kesinlik icermez canım ovu testi belki de onu görcez... adet olanlarda da koyu çıktgı nasıl görunduyse silik çıkıp hamile olanlarda vardır canım.. icin rahat eder testi yapip öyle gidersin
Ben şu an kahvaltı ediyorum ama bişey oldu geldi galibaİnşallah gelmez kırmızılar
Üzülme cnm pazar gunu gelsin bakalim belki gelmez bebisKizlar merhaba benimde adetim pazar gunu umutluydm ama kasik bel agrim basladi galia yine adet olucm(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?