Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testlerde çok erken çıktı canım benim idrar testinde adete 1 hafta varken aşırı silik çakmaya başladı adete 2 gün varken kan testinde 5.1 çıktı değer doktor hamile değilsin dedi adetiN 2 günü 59.3 çıktı şuan 15 haftalığız çok şükür
Kader seni hatırlıyorm, gebeliğin geç anlaşılmıştı dimi? Testlerde çıkmıyordu, geç döllenmemi olmuş?

Yaptıktan 1 lac saat sonra çöpten aldım sizce ne bu

Eklentiler

• IMG-20200625-WA0054.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 60
Ayy insallahh kuzumm günler gecmiyo 24. güne göre normal ozaman dahada koyulasir insallah 2 gün sonra tekrar edim
Aynen canim hatta yarn tekrarla daha koyuysa 2 gün sonrasnda gebelik testi yaparsın

Arada ağrılı sancılı canım 15 haftalık olduk bile çok şükür kan sulandırıcı iğne kullanıyorum heryerim mosmor ama çocuğumuz için değer allah sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Aynen öyle evlat icin deger canım sağlıkla kucağına al inşallah 15 haftalık olmuş bile minnak kuzu amin inşallah canım bizler de o duyguyu tez vakitte tadalım

Aynen öyle evlat icin deger canım sağlıkla kucağına al inşallah 15 haftalık olmuş bile minnak kuzu amin inşallah canım bizler de o duyguyu tez vakitte tadalım
İnşallah canım allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim çok zor benim 4 tane düşügüm var o kadar zor ki olduğuna mı sevinsem olup düşüyor ona mı üzülsem bilmiyor insan

Inşallah bu sefer sağlıkla ilerleyecek hamileliğin canım ve sağ salim alacaksın kucağına eskileri sakın aklına getirme olur mu aynı enerjiyi çekme kendine sakın bebegin seninle artık

Inşallah bu sefer sağlıkla ilerleyecek hamileliğin canım ve sağ salim alacaksın kucağına eskileri sakın aklına getirme olur mu aynı enerjiyi çekme kendine sakın bebegin seninle artık
İnşallah canım benim çok sağol şuanlık sorun yok Allah’ın izniyle inşallah sag saglim alırız kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…