Selam canım hamile olmaya çalışıyoruzMerhaba hanımlar nasılsınız
Gebelikte tekrar koyulaşmaya başlayabiliyor canım inşallah öyledir senin deKizlar bugün 24. günüm normal test yaptim cikmadi ovulasyon koyulasmaya baslamis bu normalmi ?
Gebelikte tekrar koyulaşmaya başlayabiliyor canım inşallah öyledir senin de
Kader seni hatırlıyorm, gebeliğin geç anlaşılmıştı dimi? Testlerde çıkmıyordu, geç döllenmemi olmuş?
Arada ağrılı sancılı canım 15 haftalık olduk bile çok şükür kan sulandırıcı iğne kullanıyorum heryerim mosmor ama çocuğumuz için değer allah sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallahSelam canım hamile olmaya çalışıyoruzsen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Aynen canim hatta yarn tekrarla daha koyuysa 2 gün sonrasnda gebelik testi yaparsınAyy insallahh kuzumm günler gecmiyo24. güne göre normal ozaman dahada koyulasir insallah 2 gün sonra tekrar edim
Aynen öyle evlat icin deger canım sağlıkla kucağına al inşallah 15 haftalık olmuş bile minnak kuzuArada ağrılı sancılı canım 15 haftalık olduk bile çok şükür kan sulandırıcı iğne kullanıyorum heryerim mosmor ama çocuğumuz için değer allah sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
İnşallah canım allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim çok zor benim 4 tane düşügüm var o kadar zor ki olduğuna mı sevinsem olup düşüyor ona mı üzülsem bilmiyor insanAynen öyle evlat icin deger canım sağlıkla kucağına al inşallah 15 haftalık olmuş bile minnak kuzuamin inşallah canım bizler de o duyguyu tez vakitte tadalım
Sanki uzerine bisey sıçramış gbi geldi canım yanıltabilir bu seniYaptıktan 1 lac saat sonra çöpten aldım sizce ne bu
Heran gelcek gibi kuzu sende
Sanki uzerine bisey sıçramış gbi geldi canım yanıltabilir bu seni
Inşallah bu sefer sağlıkla ilerleyecek hamileliğin canım ve sağ salim alacaksın kucağına eskileri sakın aklına getirme olur mu aynı enerjiyi çekme kendine sakın bebegin seninle artıkİnşallah canım allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim çok zor benim 4 tane düşügüm var o kadar zor ki olduğuna mı sevinsem olup düşüyor ona mı üzülsem bilmiyor insan
Evet t cizgisi mavimsi gibi olmuş evde var mı başka testin canımÇizgi var ikinci çizgi ama sonradan çıktığı için bende bilemedim dünkü lekeden sonra adet olmadjm saha
İnşallah canım benim çok sağol şuanlık sorun yok Allah’ın izniyle inşallah sag saglim alırız kucağımızaInşallah bu sefer sağlıkla ilerleyecek hamileliğin canım ve sağ salim alacaksın kucağına eskileri sakın aklına getirme olur mu aynı enerjiyi çekme kendine sakın bebegin seninle artık
Yok malesf yarın adet günü bakalimEvet t cizgisi mavimsi gibi olmuş evde var mı başka testin canım
Canım yerleşme kanaması olabilir bende olmustu bir iki damla geldi sonra ne gelen oldu ne bişeyÇizgi var ikinci çizgi ama sonradan çıktığı için bende bilemedim dünkü lekeden sonra adet olmadjm saha
Sabah aç karınla tekrar yap canım testiYaptıktan 1 lac saat sonra çöpten aldım sizce ne bu
gittigim hastanenin medhini demek istedim canim kusara bakma yanlis anlasildiÇok medhini duymuştum gidenlerden yazdında, neyse anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?