- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
İnşallah canım yaDaha belirgin olmuş canım hamilelik var gibi görünüyor
Eski resime baktım bugün baya belirgin çıkmış canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİnşallah canım ya
Yok canım sadece femera ve ovitrella iğne dünkü yaptığım normal gebelik testiydi bugünkü erkenEski resime baktım bugün baya belirgin çıkmış canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. aşılama mıydı senin
Erken gebelik testi markası nedirYok canım sadece femera ve ovitrella iğne dünkü yaptığım normal gebelik testiydi bugünkü erken
Predictör earlyErken gebelik testi markası nedir
Femerayı duymustum ben de etkisi olmus o zaman canım ben klomen kullanmistim ama etki etmedi. Yarn daha da belirgin olur sonra kan vermeye gidersin canım tekrar tebrik ederimYok canım sadece femera ve ovitrella iğne dünkü yaptığım normal gebelik testiydi bugünkü erken
Adetinden kac gün önce yaptınPredictör early
Teşekkür ederim canım inşallah biraz daha bekleyeyim garanti olsun, Rabbim sana ve tüm isteyenlere de versinFemerayı duymustum ben de etkisi olmus o zaman canım ben klomen kullanmistim ama etki etmedi. Yarn daha da belirgin olur sonra kan vermeye gidersin canım tekrar tebrik ederim
Hayirli olsun canim kan ver icin rahat ersinMerhaba kızlar çatlatma iğnesinin bugün 13. Günü gebelik testim bu şekilde çıktı, iğnenin etkisi mi değil mi sevinemiyorum bile
2 gün var adetimeAdetinden kac gün önce yaptın
Teşekkür ederim canımHayirli olsun canim kan ver icin rahat ersin
Amin sağolasın kuzumTeşekkür ederim canım inşallah biraz daha bekleyeyim garanti olsun, Rabbim sana ve tüm isteyenlere de versin
bende ayni durumdayim canimMerhabalar adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım ve beta değeri <2.0 çıktı doktor haftaya gel bir daha test yapalım dedi adet belirtileri yaşadım fakat olmadım lekelenme de olmadı şu an 3 gün gecikme oldu. Başına böyle birşey gelen oldu mu
Yani hamilelik var mı yok mu anlayamadım. Olursa 2. Gebeliğim olacak 1. De böyle olmadım. Ama geçen ay iki kez adet gördüm düzensizlik oldu ondan mı acaba diyorum. Hergün sancı çekip olmamak da çilebende ayni durumdayim canim
Canım benim de birkaç gün hafif ağrı ve kanama olmuştu, rahimde perde mi var y şeklinde mi ikisi farklı şeyler diye biliyorumSlm kızlar. Bugün rahim filmi çektirdim. Çekilirken hiç hissetmedim anesteziliydi fakat şuan çok ağrım var. Sizde de öyle olmuş muydu? Tüplerimden biri kapalıymış ve rahim Y şeklinde gibi birşey dedi sanırım anestezi etkisiyle tam anlayamadım. Bu hamile kalmaya engel değil tek tüple hamile kalan çok insan var dedi ve şekli içinde hamile kaldıktan birkaç ay sonra düşük olmasın diye dikiş atarız dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
Hayırlı olsunnMerhaba kızlar çatlatma iğnesinin bugün 13. Günü gebelik testim bu şekilde çıktı, iğnenin etkisi mi değil mi sevinemiyorum bile
yok canım yapmadımAzze cnm gunaydin bat gunun bugun ne durumdasin test vs yaptn mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?