Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken ama keşke testi yapmak için bugünü felan bekleseydin canım :)

Valla bu sefer adetin 3-4 gün geçmesini bekleyecem. Zaten olursa süpriz olacak hiç beklentim yok. En son 19.gün ilişki oldu ve belim tutuldu bi daha da olmadi. Simdi tatile ailemin yanina geldim 2 ay daha planlayamatacagim sanirim

Valla bu sefer adetin 3-4 gün geçmesini bekleyecem. Zaten olursa süpriz olacak hiç beklentim yok. En son 19.gün ilişki oldu ve belim tutuldu bi daha da olmadi. Simdi tatile ailemin yanina geldim 2 ay daha planlayamatacagim sanirim
İnşallah güzel bi süpriz olur canım.. 2 ayını hamile geçirirsin belkide

Git evet negatif cıkarsa üzülürsün ama adeti beklersin pozitif cıkarsadaa hep beraber seviniriz
ama şuan ki idrar ile olur mu şüpheli çok fazla su içiyorum ve idrara çok fazla çıkıyorum. Alsam bile yarın sabahı mı beklemeliyim acaba ne dersin ?

ama şuan ki idrar ile olur mu şüpheli çok fazla su içiyorum ve idrara çok fazla çıkıyorum. Alsam bile yarın sabahı mı beklemeliyim acaba ne dersin ?
Günün gectigi icin o sıkıntı olmaz bence. Yine de biraz beklemiş idrarınla yaparsın tut azcık

İğneyi vurdurduğum gün almıştım canım 9,10,12. Günlerde normal test yaptım silik çıkmıştı bugğnde bunu yapıyım dedim bu şekilde çıktı işte
Yarın normal test yap balım eğer silik çıkarsa kesin hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…