- 26 Haziran 2020
- 149
- 102
- 13
- 39
ama müthiş bir kasık ve bel ağrısı yaşıyorum negatif çıkarsa üzülürümBence test al
Evet oluyorduRegl olacakmışsınız gibi ara ara karnınız ağrıyor muydu
Erken ama keşke testi yapmak için bugünü felan bekleseydin canım :)
pozitif cıkarsa?ama müthiş bir kasık ve bel ağrısı yaşıyorum negatif çıkarsa üzülürüm
İnşallah güzel bi süpriz olur canım.. 2 ayını hamile geçirirsin belkideValla bu sefer adetin 3-4 gün geçmesini bekleyecem. Zaten olursa süpriz olacak hiç beklentim yok. En son 19.gün ilişki oldu ve belim tutuldu bi daha da olmadi. Simdi tatile ailemin yanina geldim 2 ay daha planlayamatacagim sanirim
Deme yaaa bak giderim amapozitif cıkarsa?
Git evet negatif cıkarsa üzülürsün ama adeti beklersin pozitif cıkarsadaa hep beraber sevinirizDeme yaaa bak giderim ama
ama şuan ki idrar ile olur mu şüpheli çok fazla su içiyorum ve idrara çok fazla çıkıyorum. Alsam bile yarın sabahı mı beklemeliyim acaba ne dersin ?Git evet negatif cıkarsa üzülürsün ama adeti beklersin pozitif cıkarsadaa hep beraber seviniriz
Günün gectigi icin o sıkıntı olmaz bence. Yine de biraz beklemiş idrarınla yaparsınama şuan ki idrar ile olur mu şüpheli çok fazla su içiyorum ve idrara çok fazla çıkıyorum. Alsam bile yarın sabahı mı beklemeliyim acaba ne dersin ?
Cok cok aminnn insallahhBen her zaman dua ediyorum kuzum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Eve giderken alayım bari zaten zor tutyordum kendimi :)Günün gectigi icin o sıkıntı olmaz bence. Yine de biraz beklemiş idrarınla yaparsıntut azcık
nerdesin şimdiEve giderken alayım bari zaten zor tutyordum kendimi :)
ofisteyim eşim nöbete gidecek ben eve geçicem kuzumun başına :) benimki ayıptır söylemesi hemşir ama terzi kendi söküğünü dikemez meselesi mevcutnerdesin şimdigün gecincee tutulmaz valla :))
hahahah ya hadi bekliyoruz o zaman kuzuna kardeş geliyodur inşalahhofisteyim eşim nöbete gidecek ben eve geçicem kuzumun başına :) benimki ayıptır söylemesi hemşir ama terzi kendi söküğünü dikemez meselesi mevcut
Yarın normal test yap balım eğer silik çıkarsa kesin hamilesinİğneyi vurdurduğum gün almıştım canım 9,10,12. Günlerde normal test yaptım silik çıkmıştı bugğnde bunu yapıyım dedim bu şekilde çıktı işte
Gidip alsana 2 gün yasak var yaparsan buraya yaz sonucunuEczaneye gitmemek için zor tutuyorum kendimi
Ben bugün kendi derdimi unuttum kuzum eşim kaza yapmış sabah ama regli olmadım çok yoğun su gibi akıntım var regli olacam kesin her regli öncesi böyle oluyor
Buyuk gecmis olsunBen bugün kendi derdimi unuttum kuzum eşim kaza yapmış sabah ama regli olmadım çok yoğun su gibi akıntım var regli olacam kesin her regli öncesi böyle oluyor
Allah razı olsun canım motor kazası ucuz atlatmış çok şükürBuyuk gecmis olsun
Git hadiiiiDeme yaaa bak giderim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?