Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M -Murphy canım sen ne durumdasın bu arada histereskopi olduğunda perdeyi Tek operasyonla mı aldılar ? Benim doktor iki veya üç kerede yapabiliriz dedi

2 gün var daha bekliyoruz işte. Ben bi defada oldum canım. Hatta çok ileriye gitmedi rahme bişey olur diye cesaret edemedi bizim ki :) neden senin bir kaç defada peki

Gecen ay 27 günde bir oldu önceki ay 28 emin olamıyorum o yüzden
Aynı benim gibi bazen 29 günde bir oluyor ama ben ocak ayından beri 26 ve 25 günde bir oluyorum kürtaj sonrası oldu hep öyle bu gün 26 günüm bakalım

Aynı benim gibi bazen 29 günde bir oluyor ama ben ocak ayından beri 26 ve 25 günde bir oluyorum kürtaj sonrası oldu hep öyle bu gün 26 günüm bakalım
Benimde kürtajdan sonra oldu öncesinde cok düzenliydi 29 günde bir oluyordum

2 gün var daha bekliyoruz işte. Ben bi defada oldum canım. Hatta çok ileriye gitmedi rahme bişey olur diye cesaret edemedi bizim ki :) neden senin bir kaç defada peki
Hadi bakalım inşallah gelmez regl bu sefer
Benimki de o yüzden böyle bir yol düşündü heralde daha garanti ilerlemiş oluruz rahmin delinme ihtimali oluyor tek seferde demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…