- 20 Nisan 2020
- 199
- 120
- 23
- 30
Hemen yapmayı düşünmüyorum valla bekliycem sonra sonu hüsranla bitiyor sen ne zaman yapicaksinne zaman test yapcan kuzum
Bilmiyorum olmazsam bi iki günn sonraya anca yaparım galibaHemen yapmayı düşünmüyorum valla bekliycem sonra sonu hüsranla bitiyor sen ne zaman yapicaksin
Olmadım suanlık canım bilmiyorum gelcek mi keşke gelmese ama belki yarında olabilir döngüm değişti ya son aylardaAzze kuzum adet oldun mu? Bugündü sanırım bat
Bilmiyorum olmazsam bi iki günn sonraya anca yaparım galiba
Azze ayın kaçında regli olmuştun sen canımOlmadım suanlık canım bilmiyorum gelcek mi keşke gelmese ama belki yarında olabilir döngüm değişti ya son aylarda
30nda canımAzze ayın kaçında regli olmuştun sen canım
Ooo sen hamilemisin ozaman kız inş 26 günde birse bugün 28 gündesin30nda canım
Gecen ay kacında oldun regli30nda canım
Gecen ay 27 günde bir oldu önceki ay 28 emin olamıyorum o yüzdenOoo sen hamilemisin ozaman kız inş 26 günde birse bugün 28 gündesin
Aynı benim gibi bazen 29 günde bir oluyor ama ben ocak ayından beri 26 ve 25 günde bir oluyorum kürtaj sonrası oldu hep öyle bu gün 26 günüm bakalımGecen ay 27 günde bir oldu önceki ay 28 emin olamıyorum o yüzden
Benimde kürtajdan sonra oldu öncesinde cok düzenliydi 29 günde bir oluyordumAynı benim gibi bazen 29 günde bir oluyor ama ben ocak ayından beri 26 ve 25 günde bir oluyorum kürtaj sonrası oldu hep öyle bu gün 26 günüm bakalım
Aynen bekle de canım benim çok uykum geliyor basım ağrıyor ya hiç keyfim yok sende durumlar nasıl?Bilmiyorum olmazsam bi iki günn sonraya anca yaparım galiba
Gidip alsana 2 gün yasak var yaparsan buraya yaz sonucunu
Burayı çözmem biraz zaman alacak galiba :) test negatif çıktıhahahah ya hadi bekliyoruz o zaman kuzuna kardeş geliyodur inşalahh
Benimde uykum var ama sabah erken kalktıgım icin olabilir benimki :)Aynen bekle de canım benim çok uykum geliyor basım ağrıyor ya hiç keyfim yok sende durumlar nasıl?
yaa öyle miBurayı çözmem biraz zaman alacak galiba :) test negatif çıktı
Hala bişey yok akıntı var sadece
Ben bugün geç kalktim valla öğle uykusna yattım 1 saat uyudum kalktim yine uykum geliyor basım çok ağrıyor yaBenimde uykum var ama sabah erken kalktıgım icin olabilir benimki :)
Hadi bakalım inşallah gelmez regl bu sefer2 gün var daha bekliyoruz işte. Ben bi defada oldum canım. Hatta çok ileriye gitmedi rahme bişey olur diye cesaret edemedi bizim ki :) neden senin bir kaç defada peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?