Çok geçmiş olsun canım kötü birşey yoktur inşallahBen bugün kendi derdimi unuttum kuzum eşim kaza yapmış sabah ama regli olmadım çok yoğun su gibi akıntım var regli olacam kesin her regli öncesi böyle oluyor
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canımBen bugün kendi derdimi unuttum kuzum eşim kaza yapmış sabah ama regli olmadım çok yoğun su gibi akıntım var regli olacam kesin her regli öncesi böyle oluyor
Yapmadım canım adet olurum diye bekliyorumm :)
Geçmiş olsunBen bugün kendi derdimi unuttum kuzum eşim kaza yapmış sabah ama regli olmadım çok yoğun su gibi akıntım var regli olacam kesin her regli öncesi böyle oluyor
Bu ay niyeyse içinden hep sen hamileymissin gibi geliyorYapmadım canım adet olurum diye bekliyorumm :)
Kuzum benimmm ah keskeBu ay niyeyse içinden hep sen hamileymissin gibi geliyor
İnşaallah canımKuzum benimmm ah keskerabbim nasip etmiştir inşallah oda sana mâluum olmusturr
Sagol canım benim allah razı olsun Yok canım iki eli parçalanmış buna da şükrediyor insanÇok geçmiş olsun canım kötü birşey yoktur inşallah
Gittim ama negatifGit hadiiii
Biraz önce yaptım sonuç negatifGidip alsana 2 gün yasak var yaparsan buraya yaz sonucunu
İdara hemen geçmez dedi kafam karıştıGitti
Gittim ama negatif
Biraz önce yaptım sonuç negatifama eşim kana hemen geçmez erken dedi ona güvenmek istiyorum .
Allah razı olsun canım aminÇok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım
Sagollasın canımGeçmiş olsun
temiz kalbin karsına hep güzellikler cıkarsın canımm inşallah öyle olur.Azze seni tanimiyorum, bir kac aydir burada beraber bekliyoruz ama ben de umutluyum bu sefer oldu diyeceksin gibi geliyor, hakkinda hayirlisi insallah. Kendime dair birsey hissedemiyorum
İnşallah canmmİnşaallah canım ❤rabbim gostertsin
Rabbim beterinden korusun canımSagol canım benim allah razı olsun Yok canım iki eli parçalanmış buna da şükrediyor insan
Amin canımRabbim beterinden korusun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?