Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün kendi derdimi unuttum kuzum eşim kaza yapmış sabah ama regli olmadım çok yoğun su gibi akıntım var regli olacam kesin her regli öncesi böyle oluyor
Çok geçmiş olsun canım kötü birşey yoktur inşallah

Ben bugün kendi derdimi unuttum kuzum eşim kaza yapmış sabah ama regli olmadım çok yoğun su gibi akıntım var regli olacam kesin her regli öncesi böyle oluyor
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım

M -Murphy canım sen ne durumdasın bu arada histereskopi olduğunda perdeyi Tek operasyonla mı aldılar ? Benim doktor iki veya üç kerede yapabiliriz dedi

Azze seni tanimiyorum, bir kac aydir burada beraber bekliyoruz ama ben de umutluyum bu sefer oldu diyeceksin gibi geliyor, hakkinda hayirlisi insallah. Kendime dair birsey hissedemiyorum

Azze seni tanimiyorum, bir kac aydir burada beraber bekliyoruz ama ben de umutluyum bu sefer oldu diyeceksin gibi geliyor, hakkinda hayirlisi insallah. Kendime dair birsey hissedemiyorum
temiz kalbin karsına hep güzellikler cıkarsın canımm inşallah öyle olur.
benim de böyle dediğime bakma bende umutlu değilim geldi gelecek gibi. Üzülürüz bi miktar ama önümüzde ki ay tekrar deneriz gelirsede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…