Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
D dengtev canım çarşamba görüşmen vardı değil mi nasıl geçti, konuştuysanız da okuyamadım kaçırdım ben

Merhaba kızlar çatlatma iğnesinin bugün 13. Günü gebelik testim bu şekilde çıktı, iğnenin etkisi mi değil mi sevinemiyorum bile
Bence iğnenin etkisi değil canım baya net cıkmış 13 güne göre hayali olması lazım inş hamilesindir normal kaset test yapsaydın neden erken yaptın

Bence iğnenin etkisi değil canım baya net cıkmış 13 güne göre hayali olması lazım inş hamilesindir normal kaset test yapsaydın neden erken yaptın
İğneyi vurdurduğum gün almıştım canım 9,10,12. Günlerde normal test yaptım silik çıkmıştı bugğnde bunu yapıyım dedim bu şekilde çıktı işte

Miğde bulantım çok vardı canım
Benimde cok yeri geliyo yiyemeden bulantim oluyor yeri geliyor yedikten sonra bazende yiyeni gorunce bulaniyor ve tiskiniyorum batta 11 gun var daha ama bulantim cok ve kasık agrim cok adet olacak gibi agrim oluyor
Insallah vardir hamilesin abla rabbim yavrunu sana ve esine bagislasin hemilelerin dualari kabul olurmus dua eder misin abla

25.06.2020

Merhabalar adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım ve beta değeri <2.0 çıktı doktor haftaya gel bir daha test yapalım dedi adet belirtileri yaşadım fakat olmadım lekelenme de olmadı şu an 3 gün gecikme oldu. Başına böyle birşey gelen oldu mu

Merhaba bende forumunuzu yeni takip etmeye başladım. Yapılan paylaşımlar çok güzel. Benimde regl günüm 2 gün geçti. Ama ben meraklı tarihimden 6 gün önce erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı şimdi yapmaya korkuyorum. 1 haftadır kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum. Umutlanmak istemiyorum.

Ben her zaman dua ediyorum kuzum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…