Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım inşallah gelmez regl bu sefer
Benimki de o yüzden böyle bir yol düşündü heralde daha garanti ilerlemiş oluruz rahmin delinme ihtimali oluyor tek seferde demişti

Seninde Y şeklindemiydi. Benim rahim ağzına kadardı perde. Hatta yaptığı işlemin cd sini verdi gördüm çok oldum. Baya bildiğin kapalıydı yani. Hayırlısıyla sende atlatırsın inş. Kolay bir işlem zaten :)

Bilmiyorum ki illa olsun demiyorum hakkımızda hayırlısı olsun canım senin devami geldi mi
Evet evet regl ağrım başladı canım ağrı kesici içtim hatta benim zaten gecikme vs olmuyor hiç hep gününde gelir bugün de ağrım başladı artık gelmeme gibi bi durum olmaz

Evet evet regl ağrım başladı canım ağrı kesici içtim hatta benim zaten gecikme vs olmuyor hiç hep gününde gelir bugün de ağrım başladı artık gelmeme gibi bi durum olmaz
Anladım.canim bende yarın test yapcam olmazsa

Benim yarım kuzum rahim ağzına kadar değil, inşallah bakalım ya
Bu işlemden sonra ilişki yasağı vermiş miydi canım

Spora başladın mı kuzum kafanı uzaklaştır bu konudan hemen hamile kalcaksın inşallah inanıyorum ben

Benim yarım kuzum rahim ağzına kadar değil, inşallah bakalım ya
Bu işlemden sonra ilişki yasağı vermiş miydi canım

İlişki yasağını hatırlamıyorum ama 3 ay hormon tedavisi gördüğüm için korunmam gerekmişti. İşlemden 5 ay sonrada hamile kalmıştım zaten

Azzeciim ben 3. Asilamayi dusunmuyordum ama doktorum bu kadar ilac aldin gel bu ay da deneyelim sonra tup bebek dusunelim dedi. Bu durumda benim yeni bat 17 temmuz canim eklersen sevinirim. Umarim bebisin seninledir

Azzeciim ben 3. Asilamayi dusunmuyordum ama doktorum bu kadar ilac aldin gel bu ay da deneyelim sonra tup bebek dusunelim dedi. Bu durumda benim yeni bat 17 temmuz canim eklersen sevinirim. Umarim bebisin seninledir
İnşallah bu ay olur kuzummm

Spora başladın mı kuzum kafanı uzaklaştır bu konudan hemen hamile kalcaksın inşallah inanıyorum ben
Yok bebeğim daha ona sıra gelmedi bu sıra o kadar yoğun ki iş falan derken akşam kafamı zor toparlıyorum ama pazartesiden itibaren başlıyorum inşallah

Yok bebeğim daha ona sıra gelmedi bu sıra o kadar yoğun ki iş falan derken akşam kafamı zor toparlıyorum ama pazartesiden itibaren başlıyorum inşallah
Seni kötü etkilemeyeyim ama ben de yazıldım bir hafta gidebildim sadece

Seni kötü etkilemeyeyim ama ben de yazıldım bir hafta gidebildim sadece
Yok yok ben salona gitmicem ben planlı yaşayamıyorum 2 gün giderim 3. gün bırakırım ben yürüyüş yapcam bi de sırtım çok ağrıyor benim sırt kaslarımı güçlendirmek için pilates yapcam evde kendim kilo sorunum yokta çok hareketsizim bütün gün oturarak çalışıyorum o yüzden istiyorum aslında ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…