İnşallah vardır sendeHala bişey yok akıntı var sadece
yaa hadi inşallahhhBen bugün geç kalktim valla öğle uykusna yattım 1 saat uyudum kalktim yine uykum geliyor basım çok ağrıyor ya ☹
Bilmiyorum ki illa olsun demiyorum hakkımızda hayırlısı olsun canım senin devami geldi miİnşallah vardır sende
Hadi bakalım inşallah gelmez regl bu sefer
Benimki de o yüzden böyle bir yol düşündü heraldedaha garanti ilerlemiş oluruz rahmin delinme ihtimali oluyor tek seferde demişti
İnşallah ama umitlenmiycem erken den hayirlisi bakalımyaa hadi inşallahhh
Evet evet regl ağrım başladı canım ağrı kesici içtim hatta benim zaten gecikme vs olmuyor hiç hep gününde gelir bugün de ağrım başladı artık gelmeme gibi bi durum olmazBilmiyorum ki illa olsun demiyorum hakkımızda hayırlısı olsun canım senin devami geldi mi
Anladım.canim bende yarın test yapcam olmazsaEvet evet regl ağrım başladı canım ağrı kesici içtim hatta benim zaten gecikme vs olmuyor hiç hep gününde gelir bugün de ağrım başladı artık gelmeme gibi bi durum olmaz
Benim yarım kuzum rahim ağzına kadar değil, inşallah bakalım yaSeninde Y şeklindemiydi. Benim rahim ağzına kadardı perde. Hatta yaptığı işlemin cd sini verdi gördüm çok oldum. Baya bildiğin kapalıydı yani. Hayırlısıyla sende atlatırsın inş. Kolay bir işlem zaten :)
Spora başladın mı kuzum kafanı uzaklaştır bu konudan hemen hamile kalcaksın inşallah inanıyorum benEvet evet regl ağrım başladı canım ağrı kesici içtim hatta benim zaten gecikme vs olmuyor hiç hep gününde gelir bugün de ağrım başladı artık gelmeme gibi bi durum olmaz
Benim yarım kuzum rahim ağzına kadar değil, inşallah bakalım ya
Bu işlemden sonra ilişki yasağı vermiş miydi canım
Gelmedi kuzum ama belkş yarın gelir kürtajdan sonra döngümde değiştiği için emin olamıyorum
İnşallah bu ay olur kuzummmAzzeciim ben 3. Asilamayi dusunmuyordum ama doktorum bu kadar ilac aldin gel bu ay da deneyelim sonra tup bebek dusunelim dedi. Bu durumda benim yeni bat 17 temmuz canim eklersen sevinirim. Umarim bebisin seninledir
Yok bebeğim daha ona sıra gelmedi bu sıra o kadar yoğun ki iş falan derken akşam kafamı zor toparlıyorum ama pazartesiden itibaren başlıyorum inşallahSpora başladın mı kuzum kafanı uzaklaştır bu konudan hemen hamile kalcaksın inşallah inanıyorum ben
Seni kötü etkilemeyeyim ama ben de yazıldım bir hafta gidebildim sadeceYok bebeğim daha ona sıra gelmedi bu sıra o kadar yoğun ki iş falan derken akşam kafamı zor toparlıyorum ama pazartesiden itibaren başlıyorum inşallah
Yok yok ben salona gitmicem ben planlı yaşayamıyorum 2 gün giderim 3. gün bırakırım ben yürüyüş yapcam bi de sırtım çok ağrıyor benim sırt kaslarımı güçlendirmek için pilates yapcam evde kendim kilo sorunum yokta çok hareketsizim bütün gün oturarak çalışıyorum o yüzden istiyorum aslında ☺Seni kötü etkilemeyeyim ama ben de yazıldım bir hafta gidebildim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?