Var canım 6 yıl önce yaşadımKızlar aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mıydı?
Nasıl oldu canım adetinden kaç gün önceydi rengi nasıldı? Bi sürüde sey sordumVar canım 6 yıl önce yaşadım
Canım regli bir iki gün geçmişte olabilir ama bat öncesi değil di onu biliyorum akşam üstü çamur gibi kahve dilince gelen leke oldu pet koydum regli oluyorum diye sonra hiç bakmadım sabah direk açlık hissi ile mutfağa koştum agzıma birşey attım midem bulandı koştum çıkardım ne varsa sonra baktım pet hafif kirlenmiş gece ama gelmemiş test yaptım koyuydu ertesi gün gittim beta 2500 dü en fazla 3 gün geçtiğini düşünüyorum batın çok detaylı yazdım kusura bakmaNasıl oldu canım adetinden kaç gün önceydi rengi nasıldı? Bi sürüde sey sordum
Anladım canım çok teşekkür ederim, ne kusuru aksine detaylı yazman benim için daha iyi olduCanım regli bir iki gün geçmişte olabilir ama bat öncesi değil di onu biliyorum akşam üstü çamur gibi kahve dilince gelen leke oldu pet koydum regli oluyorum diye sonra hiç bakmadım sabah direk açlık hissi ile mutfağa koştum agzıma birşey attım midem bulandı koştum çıkardım ne varsa sonra baktım pet hafif kirlenmiş gece ama gelmemiş test yaptım koyuydu ertesi gün gittim beta 2500 dü en fazla 3 gün geçtiğini düşünüyorum batın çok detaylı yazdım kusura bakma
Sanırım ben ozaman regli sonrası kalmıştım hamile çünkü o kadar cabuk kusma başlamazdı beta 2500 olmazdı Dr bile ikiz demişti betaya ama bir kızım oldu birde o ay çok aglamıştım ya herkesle kavga ediyor herşeye aglıyordum demekki hormonlar sinyal vermiş ben anlamamışımAnladım canım çok teşekkür ederim, ne kusuru aksine detaylı yazman benim için daha iyi oldu
Sen hamile değilmişim canım lekelenmi oldu şimdi bat tarihine baktım da ha bu arada eltimin de 3 gün oldu lekelenme arada kırmızıda olmuştu ama Dr sorun yok dedi regli gibi olmadığı sürece korkma demiştiAnladım canım çok teşekkür ederim, ne kusuru aksine detaylı yazman benim için daha iyi oldu
Canım ben gecen ay hamileydim sonra düşük yaptım, şimdi bugün lekelenmem oldu akıntıyla beraber geldi regl gibi değil yani acaba dedim yerleşme kanaması olabilir miSen hamile değilmişim canım lekelenmi oldu şimdi bat tarihine baktım da ha bu arada eltimin de 3 gün oldu lekelenme arada kırmızıda olmuştu ama Dr sorun yok dedi regli gibi olmadığı sürece korkma demişti
Benn lekelenme yaşadım 2 gün önce ama yerlesmemi bilmiyorumKızlar aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mıydı?
Ay hadi ikimizinkide inşallah yerleşmedirBenn lekelenme yaşadım 2 gün önce ama yerlesmemi bilmiyorum
Bugün regl günüm kasiklarim batıyor ama yok biseyAy hadi ikimizinkide inşallah yerleşmedirReglne kaç gün var kuzum
Test yaptın mı pekiBugün regl günüm kasiklarim batıyor ama yok bisey
Leke old gün negatifti bacaklarım falanda ağrıyor olcam galiba ben ama ilk çocuğumda da lekelenme olmuştu şimdi 3 yaşında:)Test yaptın mı peki
Allah bağışlasınLeke old gün negatifti bacaklarım falanda ağrıyor olcam galiba ben ama ilk çocuğumda da lekelenme olmuştu şimdi 3 yaşında:)
Pembemsi kahvemsi gibiydi oldum sandim devami gelmedi peceteye sürüldü sadece senin nasilAllah bağışlasınLekelenme nasıldı renk olarak
Benimde pembeydi akıntıyla beraber geldi peçeteyePembemsi kahvemsi gibiydi oldum sandim devami gelmedi peceteye sürüldü sadece senin nasil
Regl ne zamanBenimde pembeydi akıntıyla beraber geldi peçeteye
5 gün sonraRegl ne zaman
Senin daha varmış test falan yapmadın mi5 gün sonra
Yaptım canım sonradan hafif bişey var gibi ama kuruma falanda oluyor bazen emin olamadım ancak 2-3 gün sonra netleşir varsa artık bakalımSenin daha varmış test falan yapmadın mi
Fotosu varmıı adete yakın lekelenmeler yerleşme oluyo genelde amaYaptım canım sonradan hafif bişey var gibi ama kuruma falanda oluyor bazen emin olamadım ancak 2-3 gün sonra netleşir varsa artık bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?