Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım malesef adet oldum yine yaaa
Yeni bat 23 temmuz.

Nerdeeeee, ah keşke. Bugün bunalımda uyuyacam, yarın normale geçerim artık.
İnşallah senin gelmese bari. Sabaha gelmezse test yapacakmısın?
Ağla üzül ama toparlan tamam mı. Yeni ay yeni umutlar biz umudumuzu kaybetmemeliyiz.. canım bilmiyorum yarın da gelmezse pazartesiye kalır test

Ağla üzül ama toparlan tamam mı. Yeni ay yeni umutlar biz umudumuzu kaybetmemeliyiz.. canım bilmiyorum yarın da gelmezse pazartesiye kalır test
Cidden ağladım, yoruldum çünkü artık bunu düşünmekten. Yavaş yavaş yıprandığımı hissediyorum, ama geçer yarına iyi olurum. Hayırlısı artık demekki daha zamanı değil diyip geçmek lazım ama işte......

Hepimiz umutlarla bekleyip regl olunca aynı seyleri hissediyoruz kuzum.. Neden diye sorguluyo insan haketmiyo muyum diyo. Rabbim tez vakitte hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah

Zaman gecmiyordu... Catlatmadan kac gun sonra test yapiliyordu?? Aslinda simdi yapip cift cizgi gorup biraz terapi mi yapsam (kafamda deli sorular ) Ya Sabır ya selamet
kaç gün oldu iğne olalı canım :) genelde 12 13.gün yapıyolar sanırım :)

yaa yapmayın yanarız bu ay böyle diyen bi kaç kişi oldu burda kızlar çok güzel kalplisiniz inşallah öyledir yarında bekleyip görcez
İnşallah canım bekliyorum merakla , çok sık giremiyorum bu aralar ama yarın gircem senin olup olmadığına bakmaya

Yarın test yap bence
Kuzum şimdi yarın olma ihtimalim de var. Yarın bekleyip görcem. Olmazsam da pazartesiye kalır test işi. Eşime geçen ay test aldırdıgım icin şimdi biraz gecikme olmadan almak istemez bende istemem zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…