Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum şimdi yarın olma ihtimalim de var. Yarın bekleyip görcem. Olmazsam da pazartesiye kalır test işi. Eşime geçen ay test aldırdıgım icin şimdi biraz gecikme olmadan almak istemez bende istemem zaten :))
Pekii o zaman canım güzel haberlerini aliriz inşallah batlar aynı bizim seninle hakkımızda hayırlısı

Fotosu varmıı adete yakın lekelenmeler yerleşme oluyo genelde ama

Merhaba canim benimde bugün pembe akintim geldi , ama agri sanci yok yani normalde kasik ve bel agrisindan ölürdüm suan bisey yok ve bugün 24. günüm. Döngüm 28-29 gün sürüyo yumurtlamayi 13. gün görmüstüm acik pembe geliyo yogun kivamli lekelenme oldugunu nasil anlarim ?

Bekle derim ben çünkü yumurtlamanın 11. Günü negatifi görüp dağılıp 14. Günü pozitifi görmüştüm. Bekleyin derim ben
Nasıl oldu canım yani benim adetime 9 gün var bel ağrısı var sadece ve 5 kez korunmasız ilişkiye girdim adet bitimden 4 gün sonra oldu salı ve Çarşamba bide pazrtesi, Çarşamba,cuma oldu varmı yokmu blmyrm çok istyrm

Nasıl canim şimdi yumurtlama günümü oldu tek ilskide sonra ilişki olmadimi nasıl anldn

D dengtev canım çarşamba görüşmen vardı değil mi nasıl geçti, konuştuysanız da okuyamadım kaçırdım ben
Biraz canım sıkıldı yazamadım hiç. Tüp bebek dedi Dr. Zamanım kısıtlıydı üniversite açılmadan işlem yapalım dedi ama ben korktum birden. Tüp bebek istemiyorum sanırım şimdilik. Aşılama konusunda anlaştık. Aslında tekrar aşılama da istemiyordum ama bu ayı boş geçme dedi Dr. Çok güven veriyor, rahatlatıyor insanı. Ama benim hevesim hiç kalmadı. Öylesine yaptıracağız sanırım aşılamayı. Eşim biraz istekli kıramadım. Bilmiyorum ya Allah yardımcımız olsun. Olmazsa ki hiç umudum yok en az 6 ay artık bir şey yapmayacağım. Sonra tüp bebeğe gideriz herhalde.

Bir de bana adenomiyozise benziyor olsa şimdiye kadar olurdu zaman kaybetme yaşın da var dedi. Adenomiyozisi okuyunca depresyona girdim sanırım. Allah affetsin niye bizim başımıza geliyor bu diye düşünüp duruyorum. Size tavsiyem kür yapmayın kızlar. Ben bu ay incir kürü yapmıştım çok çok fazla kanamam oldu. Küre bağlı mı rahim kalınlaştı bilmiyorum. Ama hiç iyi hissetmiyorum bu ay.

Nasıl canim şimdi yumurtlama günümü oldu tek ilskide sonra ilişki olmadimi nasıl anldn
Evet ovulasyon testiyle takip yaptım yumurtlama günü tek korunmasız ilişki oldu önceki ve sonraki ilişkiler korunmalı oldu o yüzden biliyorum tam tarihini

Evet ovulasyon testiyle takip yaptım yumurtlama günü tek korunmasız ilişki oldu önceki ve sonraki ilişkiler korunmalı oldu o yüzden biliyorum tam tarihini
Maşallah tutmuş hemen kaç aylık evlisin kaç aydır denyrdun hiç coocgn varmi

Yani adet gibi yoğun ve köyü renk olmuyo açık renk ve daha az geliyor hatta çok az peceteye sürülecek kadar

Buraya göre adetim 28 i. Ve 30 u için test mümkün diyor acaba erken mi yaptım testi

Eklentiler

• Screenshot_20200627-082018.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…