Geç döllenme değilse çıkar canım ama geç yumutladıysan bekle bakalım
Ya daha ilk deneme bizim öyle hemen olmaz ki zaten ben hiç üzülmedim hayırlı zamanda nasip olsun hepimizede sen yeni bat ne zamaGeç döllenme değilse çıkar canım ama geç yumutladıysan bekle bakalım
Benim bu adet döneminden önce 2 buçuk oldu beta sonra düştü inşallah senin yukselirMerhabalar adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım ve beta değeri <2.0 çıktı doktor haftaya gel bir daha test yapalım dedi adet belirtileri yaşadım fakat olmadım lekelenme de olmadı şu an 3 gün gecikme oldu. Başına böyle birşey gelen oldu mu
Çok çok geçmiş olsun çok korkarım motorsiklet kazasından Allah korusun eşini de diğer kullananları daAllah razı olsun canım motor kazası ucuz atlatmış çok şükür
Bende merakla bekliyorum gelcek mi diyeAzze hadi bakalim heyecanla seni bekliyoruz
Yaa hadi bakalım ben de bu ay korunmaya karar verdim ya evde başlayayım diyorum her hareketi düşünmeden yaparım, instagramda seda altın diye bir kızı takip ediyordum onun hareketlerine başlayayım bariYok yok ben salona gitmicem ben planlı yaşayamıyorum 2 gün giderim 3. gün bırakırım ben yürüyüş yapcam bi de sırtım çok ağrıyor benim sırt kaslarımı güçlendirmek için pilates yapcam evde kendim kilo sorunum yokta çok hareketsizim bütün gün oturarak çalışıyorum o yüzden istiyorum aslında ☺
Ben düşükten önce güzel vermiştim psikolojim bozuldu düşükten sonra geri aldım benim de geri vermem lazimYaa hadi bakalım ben de bu ay korunmaya karar verdim ya evde başlayayım diyorum her hareketi düşünmeden yaparım, instagramda seda altın diye bir kızı takip ediyordum onun hareketlerine başlayayım bari
Canım senin dediğin hastalığa ben de baktım şimdi biraz, çözümsüz bir hastalık değil, Allah kimlere kimlere ne dertler veriyor bizimkiler onlara bakıldığında devede kulak kalırBiraz canım sıkıldı yazamadım hiç. Tüp bebek dedi Dr. Zamanım kısıtlıydı üniversite açılmadan işlem yapalım dedi ama ben korktum birden. Tüp bebek istemiyorum sanırım şimdilik. Aşılama konusunda anlaştık. Aslında tekrar aşılama da istemiyordum ama bu ayı boş geçme dedi Dr. Çok güven veriyor, rahatlatıyor insanı. Ama benim hevesim hiç kalmadı. Öylesine yaptıracağız sanırım aşılamayı. Eşim biraz istekli kıramadım. Bilmiyorum ya Allah yardımcımız olsun. Olmazsa ki hiç umudum yok en az 6 ay artık bir şey yapmayacağım. Sonra tüp bebeğe gideriz herhalde.
Psikolojine de çok iyi gelecek canım, diyete de başladım, kendim için iyi bir şeyler yaptığımı bilmek bile mutluluk veriyor. Bu kızın YouTube kanalı var orada uzun videoları da var. Kendisi eskiden çok kiloluymuş diyet ve sporla verip bu haline gelmiş, çok motive ediyor. Bi bak istersenBen düşükten önce güzel vermiştim psikolojim bozuldu düşükten sonra geri aldım benim de geri vermem lazim
Yok hiç panik olmayacağım. Aşılama denedim aslında bir kez bir daha hayatta yapmam diyordum ama fiyat burada uygun geldi. Kalkıp gelmişim hiçbir şey yapmadan da dönmek istemedim. İyi olmaya çalışacağım artık. Belki buraya da son girişim olur. Buraları okudukça da üzülüyorum. Ama hepinize dua edeceğim. Hiçbirimiz çok beklemeyin inşallah.Canım senin dediğin hastalığa ben de baktım şimdi biraz, çözümsüz bir hastalık değil, Allah kimlere kimlere ne dertler veriyor bizimkiler onlara bakıldığında devede kulak kalıro yüzden isyan etme şükret yine de. Aşılama biraz öylesine yapılan bir şey canım ben de yaptırırken hiç inanmamıştım, olmadı da zaten. Boşuna ilaç alıp stres yaşadım ama hiç yaptırmadıysan şansın olabilir belki.
ben deli gibi tüp bebek istiyorum doktor yarın gel dese gidicem. Bence sen şuna karar ver bu 6 ay hiçbir şey yapmamak seni nasıl etkileyecek?Rahatlacak mı yoksa zaman geçiyor diye panik mi olacaksın.
Haklısın, inşallah aşılamayla bir sürpriz olur sanaYok hiç panik olmayacağım. Aşılama denedim aslında bir kez bir daha hayatta yapmam diyordum ama fiyat burada uygun geldi. Kalkıp gelmişim hiçbir şey yapmadan da dönmek istemedim. İyi olmaya çalışacağım artık. Belki buraya da son girişim olur. Buraları okudukça da üzülüyorum. Ama hepinize dua edeceğim. Hiçbirimiz çok beklemeyin inşallah.
Oluyorum galiba canım
Kim o bende bakayımPsikolojine de çok iyi gelecek canım, diyete de başladım, kendim için iyi bir şeyler yaptığımı bilmek bile mutluluk veriyor. Bu kızın YouTube kanalı var orada uzun videoları da var. Kendisi eskiden çok kiloluymuş diyet ve sporla verip bu haline gelmiş, çok motive ediyor. Bi bak istersen
Ben 7 yillik evliyim 2 kizim var bu 3.cü olucak inşallahMaşallah tutmuş hemen kaç aylık evlisin kaç aydır denyrdun hiç coocgn varmi
Hayırlısı olsun azzecimOluyorum galiba canımdöngüm uzamış demekki
Bir daha ki aya yapacağın farklı bir yöntem var mı aklında azzecimOldum kızlar demekki döngüm uzamışHayırlısı artık bidaha ki aya ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?