Cnm inofolic kullansana bu ayOldum kızlar demekki döngüm uzamışHayırlısı artık bidaha ki aya ❤
yok kuzum takvime baktım yumurtlama dönemlerinde ilişki olmuş tutmuyo demekki ben bişe yapmıcsm o yüzdenBir daha ki aya yapacağın farklı bir yöntem var mı aklında azzecim
o ne kuzumCnm inofolic kullansana bu ay
Maşallah darısı bana inşallahBen 7 yillik evliyim 2 kizim var bu 3.cü olucak inşallah5 aydir denedim 5.ayda tuttu
Yumurta gelısıtırıcı folık asit, normalde pko lulara verılıyormus, Bı arkadsıma eczacı arkadsı tavsıye etmıs, saglıklı kısıler de de surecı hızlandırıyormus, ben de gecen aydan beri kullanıyorum 3.kutudayım şimdi.. Toz sekılde sabah aksam ıcıyorum.. Bı kutuda 20 tane var o yuzden su an 3.kutudayımo ne kuzum
Bilmiyorum canım şuan bişe yapasım yokYumurta gelısıtırıcı folık asit, normalde pko lulara verılıyormus, Bı arkadsıma eczacı arkadsı tavsıye etmıs, saglıklı kısıler de de surecı hızlandırıyormus, ben de gecen aydan beri kullanıyorum 3.kutudayım şimdi.. Toz sekılde sabah aksam ıcıyorum.. Bı kutuda 20 tane var o yuzden su an 3.kutudayım
Ovulasyon testi kullansan bide klomen doktoruna danışarak tabiyok kuzum takvime baktım yumurtlama dönemlerinde ilişki olmuş tutmuyo demekki ben bişe yapmıcsm o yüzden
Ben de bakim ona kuzum spor iyi oluyorYaa hadi bakalım ben de bu ay korunmaya karar verdim ya evde başlayayım diyorum her hareketi düşünmeden yaparım, instagramda seda altın diye bir kızı takip ediyordum onun hareketlerine başlayayım bari
Bak bi arastır, forumlara falan da bak.. Cok olumlu sonuclar var..folık asıt sonucta alman gerekn bişeyBilmiyorum canım şuan bişe yapasım yokovulasyonn alırım belki oda belkiiii :) çünkü yumurtlama günlerinde ilişki olmuş zaten
ovulasyon kullanırım belki canımOvulasyon testi kullansan bide klomen doktoruna danışarak tabi
Bakim bi kuzum. Hakkımızda hayırlısı olsun yaBak bi arastır, forumlara falan da bak.. Cok olumlu sonuclar var..folık asıt sonucta alman gerekn bişey
Aynen kuzum, belki bu folık asıt vesile olcakBakim bi kuzum. Hakkımızda hayırlısı olsun ya
Ya kuzum acıkcası ya vakti var yada normal yolla olmıcak. Kendimi bircok sey deneyip yıpratmak istemiyorum. Ona umut baglamak istemiyorum.Aynen kuzum, belki bu folık asıt vesile olcak ❤
Kuzum hakkında hayırlısı olsun kafanı rahatlat bir kere hamile kaldın sonuçta yine olacak inşallah sadece vakti degilmis demek ki bu ayBilmiyorum canım şuan bişe yapasım yokovulasyonn alırım belki oda belkiiii :) çünkü yumurtlama günlerinde ilişki olmuş zaten
Bilemeyiz kı cnm, umutsuz olma hıc Bı zaman bak bunu 2 yıldır bekleyen ve hicbisey yasamayan biri söylüyorYa kuzum acıkcası ya vakti var yada normal yolla olmıcak. Kendimi bircok sey deneyip yıpratmak istemiyorum. Ona umut baglamak istemiyorum.
Aynen kuzum biz ne kadar cırpınsakta bi vakti varrKuzum hakkında hayırlısı olsun kafanı rahatlat bir kere hamile kaldın sonuçta yine olacak inşallah sadece vakti degilmis demek ki bu ay
Umutsuzluk degil kuzum ama Rabbim nasip etse tek iliskiyle dahi olur. Olmamasının sebebi zaten bu. İnşallah vakti geldiğinde olcakBilemeyiz kı cnm, umutsuz olma hıc Bı zaman bak bunu 2 yıldır bekleyen ve hicbisey yasamayan biri söylüyor ☺
Adı neydi canım geri doğru gittim ama goremedimPsikolojine de çok iyi gelecek canım, diyete de başladım, kendim için iyi bir şeyler yaptığımı bilmek bile mutluluk veriyor. Bu kızın YouTube kanalı var orada uzun videoları da var. Kendisi eskiden çok kiloluymuş diyet ve sporla verip bu haline gelmiş, çok motive ediyor. Bi bak istersen ❤
Hayırlısı sağlıklısı olsun kuzum benim ❤Oldum kızlar demekki döngüm uzamışHayırlısı artık bidaha ki aya ❤
Aynen canımmHayırlısı sağlıklısı olsun kuzum benim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?