Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sabah regli olacam sandım olabilirim de elimde son test vardı yaptım sanki hayali birşey var benim öyle görüyorum anlamadım regli sancım sabah vardı şuan yok dün ve bugün olmam gerekti yumurtlama 12/13 hazirandı

sen ovulasyon kullanmısmıydın kuzu
Yok ya ilk deneme bu ay bizim :) ovu testini ilk kullandığım ay oğluma hamile kalmıştım çok faydalı aslında şimdi o 3 yaşında belki diğer ay için kullanırım sen?

Yok ya ilk deneme bu ay bizim :) ovu testini ilk kullandığım ay oğluma hamile kalmıştım çok faydalı aslında şimdi o 3 yaşında belki diğer ay için kullanırım sen?
Bende hiç kullanmadım. Bi kere hamile kaldım ama önümüzde ki ay için kullanabilirim. Beni hep mi strese sokar bilemiyorum da

Bende hiç kullanmadım. Bi kere hamile kaldım ama önümüzde ki ay için kullanabilirim. Beni hep mi strese sokar bilemiyorum da
Yok ya çok iyi oluyo hergun yapiyosun yum gününü tespit için çok faydalı laboquickti markası benimkinin döngümüz seninle aynı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…