Amin canım sagollasınÇok çok geçmiş olsun çok korkarım motorsiklet kazasından Allah korusun eşini de diğer kullananları da
Azze canım oldunmu sen ovulasyon kullanmadan sanırım geç yumurtlamadan dolayı da 29 günde oldunBakim bi kuzum. Hakkımızda hayırlısı olsun ya
28 gün canım.Azze canım oldunmu sen ovulasyon kullanmadan sanırım geç yumurtlamadan dolayı da 29 günde oldun
Bende oldumOldum kızlar demekki döngüm uzamışHayırlısı artık bidaha ki aya ❤
sen ovulasyon kullanmısmıydın kuzuBende oldum
Yok ya ilk deneme bu ay bizim :) ovu testini ilk kullandığım ay oğluma hamile kalmıştım çok faydalı aslında şimdi o 3 yaşında belki diğer ay için kullanırım sen?sen ovulasyon kullanmısmıydın kuzu
Bende hiç kullanmadım. Bi kere hamile kaldım ama önümüzde ki ay için kullanabilirim. Beni hep mi strese sokar bilemiyorum daYok ya ilk deneme bu ay bizim :) ovu testini ilk kullandığım ay oğluma hamile kalmıştım çok faydalı aslında şimdi o 3 yaşında belki diğer ay için kullanırım sen?
Yok ya çok iyi oluyo hergun yapiyosun yum gününü tespit için çok faydalı laboquickti markası benimkinin döngümüz seninle aynı zatenBende hiç kullanmadım. Bi kere hamile kaldım ama önümüzde ki ay için kullanabilirim. Beni hep mi strese sokar bilemiyorum da
Bu uygulamanin ismi ne canım baya iyiymişBuraya göre adetim 28 i. Ve 30 u için test mümkün diyor acaba erken mi yaptım testi
Bende pepapp vardı bunu netten yaptım canımBu uygulamanin ismi ne canım baya iyiymiş
Bakalım bu ay öyle denerim belkii :)Yok ya çok iyi oluyo hergun yapiyosun yum gününü tespit için çok faydalı laboquickti markası benimkinin döngümüz seninle aynı zaten
30 da oldum dedinya canım dün 29 gün oldun döngün 2828 gün canım.
Bugün pembe lekelenmelerim başladı. Hâlâ umut etmek yerleşme kanaması olsun diye dua etmek ne kötüyaa öyle mi
Banada azze hamile gibi geliyo nedense
Bilirim o umuduBugün pembe lekelenmelerim başladı. Hâlâ umut etmek yerleşme kanaması olsun diye dua etmek ne kötü
Değilim kızlarBanada azze hamile gibi geliyo nedense
Lekelenme beni de yanılttı bugün adet oldumBugün pembe lekelenmelerim başladı. Hâlâ umut etmek yerleşme kanaması olsun diye dua etmek ne kötü
Oldunmu adetDeğilim kızlar
oldum canımOldunmu adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?