Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar hamile olabilirsin belki canım, tabi düsük tecrubesi olanlar daha iyi bilir hemen hamile kalma oluyor mu
Evet hemen hamıle kalınıyor 23martta kürtaj oldum hazıranda tekrar hamıleydım ama kimyasaldı oda düstü kürtaj ve kimyasaldan sonra hemen hamıle kalınır

İnşallah canım Allah razı olsun. RABBİM isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Canım inş bu son olur. Güzel haberlerini İnş en yakın zamanda alırız

Bende birşey saklayamam ki istesem herşeyi takip esiyor uygulamadan önce diyoki bugun adeti 5 gün kaldı diyor yada karnında ağrı var mı bugun yumurtlama testi yaptın mı falab dihor benden önce takip ediyor gebelik testi ederken önceki aylarda geciktiğim zaman işten gelirken test almış oluyor hadi testi yap diye başıma geçiyor hamilelik haberini vermek için ne hayaller kurdum süpriz falan ama hamile olursam tepemde dikildiği için süpriz yapmam imkansız

Uuu iyice strese sokmuyor mu bu durum:) Ne zamandır istiyordunuz siz

Böyle sen hep stres olursun ya benim eşim o aşamada değil söylemesem adetime şu kaldı diyr bilmez ne zaman oldugumu. Asla da farkedip takip etmez

Sabret kuzum biraz daha test için. Bir fahakine olmazsa ovulasyon testiyle yumurtlamanı mutlaka kontrol et

İkisi farklı mı oluyordu. Bendede hsg de Y şeklinde görüldü. Sonra perde olduğunu söylendi ve alındı
Bilmiyorum ki canım o gün narkozun etkisiyle aklıma birşey sormak gelmedi. Ama perde diye birşey dememiş eşim çok iyi hatırlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…