- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
Bende sana dua edeyim insallah son adetin olur bidaha 40 adeti gorursun insallaholdum canım
İnşallah canım Allah razı olsun. RABBİM isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Bende sana dua edeyim insallah son adetin olur bidaha 40 adeti gorursun insallah
Hayırlısı demekten başka çare yok önümüzdeki maçlara bakicaz o zamanLekelenme beni de yanılttı bugün adet oldum
Evet hemen hamıle kalınıyor 23martta kürtaj oldum hazıranda tekrar hamıleydım ama kimyasaldı oda düstü kürtaj ve kimyasaldan sonra hemen hamıle kalınırTekrar hamile olabilirsin belki canım, tabi düsük tecrubesi olanlar daha iyi bilir hemen hamile kalma oluyor mu
Perde demedi bana y şeklinde dedi.Canım benim de birkaç gün hafif ağrı ve kanama olmuştu, rahimde perde mi var y şeklinde mi ikisi farklı şeyler diye biliyorum
Perde demedi bana y şeklinde dedi.
İnşallah canım Allah razı olsun. RABBİM isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Yaaa ne zaman oldunoldum canım
Bende birşey saklayamam ki istesem herşeyi takip esiyor uygulamadan önce diyoki bugun adeti 5 gün kaldı diyor yada karnında ağrı var mı bugun yumurtlama testi yaptın mı falab dihor benden önce takip ediyor gebelik testi ederken önceki aylarda geciktiğim zaman işten gelirken test almış oluyor hadi testi yap diye başıma geçiyor hamilelik haberini vermek için ne hayaller kurdum süpriz falan ama hamile olursam tepemde dikildiği için süpriz yapmam imkansızŞimdi hayal kuralım hadi yineeşime zaten söylerim ona test aldırırımm :) dayanamayıp anneme de söyleybilirim ama dayanırsam kalp atısını duyanakadar bekleyebilirim (bence dayanamıcam) sonra da kimseye demem zaten. Karnım büyür dee insanlarr hamile misin diye sorarsa anca öyle
Bende birşey saklayamam ki istesem herşeyi takip esiyor uygulamadan önce diyoki bugun adeti 5 gün kaldı diyor yada karnında ağrı var mı bugun yumurtlama testi yaptın mı falab dihor benden önce takip ediyor gebelik testi ederken önceki aylarda geciktiğim zaman işten gelirken test almış oluyor hadi testi yap diye başıma geçiyor hamilelik haberini vermek için ne hayaller kurdum süpriz falan ama hamile olursam tepemde dikildiği için süpriz yapmam imkansız
Sabah canım inşallah sen olmazsnYaaa ne zaman oldun ☹
Böyle sen hep stres olursun ya benim eşim o aşamada değilBende birşey saklayamam ki istesem herşeyi takip esiyor uygulamadan önce diyoki bugun adeti 5 gün kaldı diyor yada karnında ağrı var mı bugun yumurtlama testi yaptın mı falab dihor benden önce takip ediyor gebelik testi ederken önceki aylarda geciktiğim zaman işten gelirken test almış oluyor hadi testi yap diye başıma geçiyor hamilelik haberini vermek için ne hayaller kurdum süpriz falan ama hamile olursam tepemde dikildiği için süpriz yapmam imkansız
Üzüldüm sen'in için ya neyse hayırlısı olsun canım elbette bir gün olacak uzulme sende bende bakalım kısmet ne olacak beklemedeyimSabah canım inşallah sen olmazsn
2 yıllık evliyim 30 yaşımdayım canım 1 kürtajım oldu şimdi 7 haftalıkHangi 14.uncu gün hamilemisin sende canım kaç aylık evlisin kaç aylık hamilesn
Sabret kuzum biraz daha test için. Bir fahakine olmazsa ovulasyon testiyle yumurtlamanı mutlaka kontrol etNasıl oldu canım yani benim adetime 9 gün var bel ağrısı var sadece ve 5 kez korunmasız ilişkiye girdim adet bitimden 4 gün sonra oldu salı ve Çarşamba bide pazrtesi, Çarşamba,cuma oldu varmı yokmu blmyrm çok istyrm
2 yıldkr kuzumUuu iyice strese sokmuyor mu bu durum:) Ne zamandır istiyordunuz siz
Bilmiyorum ki canım o gün narkozun etkisiyle aklıma birşey sormak gelmedi. Ama perde diye birşey dememiş eşim çok iyi hatırlıyor.İkisi farklı mı oluyordu. Bendede hsg de Y şeklinde görüldü. Sonra perde olduğunu söylendi ve alındı
İnşallah canımmAzzeeemmm ovulasyon testi al bu ay bak o zaman tam değerlendirirsin günlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?