- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
Aynen kuzum doktora gide gele öğrendi herşeyiBöyle sen hep stres olursun ya benim eşim o aşamada değilsöylemesem adetime şu kaldı diyr bilmez ne zaman oldugumu. Asla da farkedip takip etmez
Bende üzülüyodum eşim bana niye kafana takıyosun bi kere oldu bidaha olur akısına bırak dedi :) bende üzülsem de belli etmiyorum artık. İnsan ister istemez regl gelince üzülüyo ama elden bişe gelmez işte napalımAynen kuzum doktora gide gele öğrendi herşeyitabi beni üzmemek için ilk birşey dememeye çalışsada oda kendine engel olamıyor çok istiyor şunu söyleyebilirim herşeyi bilsede insan eşi yanında olunca en büyük destekçin oluyor hüsran olduğumuz zaman ben ağlıyor o bana kızıyor daha erken diyor üzüldüğünü hiçbir zaman belli etmiyor ama biz kadınlar herşeyi sezeriz
Maşallah hayırlı olsun canım2 yıllık evliyim 30 yaşımdayım canım 1 kürtajım oldu şimdi 7 haftalık
Aynen kuzum bende ilk kez ovulasyon testine başladım 3.günüm bakalım pik olunca değerlendircez önceki ay soğankürü yaptım 15 gün 3 gün erken geldi şimdi bugun tekrar başladım soğankürüne 10 günlük yapcam bakalım bende pko var ama adetlerim düzensiz değil en fazla 3 gün oynar çok nadir 9 - 10 gecikmesiBende üzülüyodum eşim bana niye kafana takıyosun bi kere oldu bidaha olur akısına bırak dedi :) bende üzülsem de belli etmiyorum artık. İnsan ister istemez regl gelince üzülüyo ama elden bişe gelmez işte napalım
Canım ben bir sene önce hamile kaldim fakat mol gebelik geçirdim doktorlar bir sene korunun dedi korunduk bu ay senemiz doldu bir kere hamile kaldm bir daha kalabrm demiSabret kuzum biraz daha test için. Bir fahakine olmazsa ovulasyon testiyle yumurtlamanı mutlaka kontrol et
Bence adetin bitince ovulasyon testi yapmaya başla kuzumBende üzülüyodum eşim bana niye kafana takıyosun bi kere oldu bidaha olur akısına bırak dedi :) bende üzülsem de belli etmiyorum artık. İnsan ister istemez regl gelince üzülüyo ama elden bişe gelmez işte napalım
Hayırlısıyla hamile kalıp evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallahAynen kuzum bende ilk kez ovulasyon testine başladım 3.günüm bakalım pik olunca değerlendircez önceki ay soğankürü yaptım 15 gün 3 gün erken geldi şimdi bugun tekrar başladım soğankürüne 10 günlük yapcam bakalım bende pko var ama adetlerim düzensiz değil en fazla 3 gün oynar çok nadir 9 - 10 gecikmesi
İnşallah kuzum sen kaç aydır deniyordunHayırlısıyla hamile kalıp evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah
4 aydır canımİnşallah kuzum sen kaç aydır deniyordun
Kistin falan var mı kuzum4 aydır canım
yok yani bilmiyorumKistin falan var mı kuzum
Anladım kuzum allah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsinyok yani bilmiyorumşubatta kürtaj olmustum
Soğan kürünü yaptın mıyok yani bilmiyorumşubatta kürtaj olmustum
yok canım hiçbişe yapmadım diğer hamileliğim kendiliğinden oldu bu kadar bile bilgili değildim şimdi bildiğim için mi olmıyo anlamadmSoğan kürünü yaptın mı
Aynen bende öyle hissediyorum bazen çok araştırıyorum ama olmuyor bence bu ay soğankürünü yap kuzum normal olarakta bi kadının 15 günlük soğankürü yapması gerekiyormuşyok canım hiçbişe yapmadım diğer hamileliğim kendiliğinden oldu bu kadar bile bilgili değildim şimdi bildiğim için mi olmıyo anlamadm
Bi sorun olusturur mu ? En cok ondan korkuyorum cok bitkisel kürler var ama yapmaya cekiniyorum acıkcası. Nasıl yapılıyoAynen bende öyle hissediyorum bazen çok araştırıyorum ama olmuyor bence bu ay soğankürünü yap kuzum normal olarakta bi kadının 15 günlük soğankürü yapması gerekiyormuş
Bilmiyorum ki canım o gün narkozun etkisiyle aklıma birşey sormak gelmedi. Ama perde diye birşey dememiş eşim çok iyi hatırlıyor.
Bi sorun olusturur mu ? En cok ondan korkuyorum cok bitkisel kürler var ama yapmaya cekiniyorum acıkcası. Nasıl yapılıyo
Yok olmaz kuzum ibrahim saraçoğlu özellikle her kadının yapması gerekiyor diyor tek kist için değil vücudundaki mikrobu kisti vb. Çoğu şeyi söküyor kuzum adetin 7.günü başlıyorsun sabah akşam aç karnına yemekten 15 20 dakka önce içiyorsun 1buçuk bardak ölçüsünde suyu kaynatıyorsun kaynayan suya orta boy soğanı 4e bölüp kaynar suya ekliyorsun 5 dakika kısık ateşte kaynayıp suzgeçgen geçirip sıcaktan ılık çokta ılık olmasın yoksa pek faydası olmuyor sonra içiyorsun günde 2 kez 15 günBi sorun olusturur mu ? En cok ondan korkuyorum cok bitkisel kürler var ama yapmaya cekiniyorum acıkcası. Nasıl yapılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?