Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kizlar .. nasilsinizz ? naptiniz iki gundur giremedim merak ettim :)) varmi bir gelismeler?

Azze canim okudum seni regl olmussun olsun canim Rabbim hayirlisini versin pes etmek yok devaaaammmmm lutfen

S Storycan canim sen nasilsin hamileligin nasil gidiyor ? Rabbim esirgesin..

Vizeci06 hemsooom sen naptin karincalardan sonra varmi bir gelisme ?

Folik asit bende aliyorum ama sizin dediginizden degil baska bri marka 400mg hamilelik ahzirligi icin aliyorum acaba sence her folik asit takviyesi ayni ise yariyor olabilirmi bende de pko varda

Ben 6 aydir Folica kullaniyordum dr. bu ay klomen verdigi icin pko olmamama ragmen sansi artirmak icin Ginositol verdi (inofolic combi gibi inositol iceriyor folik asit yanisira)..
Yumurta gelisimini tetiklemis oluyormus.

Merhaba canım bemde pko var bütün folik asitler aynı kuzum sadece etki yerleri farklı oluyor yumurta geliştirici yumurta büyütücü besin takvıyesi vitamin takviyesi vb. Kuzum ben infolick ve normal vitamin toz olanından kullanmıştım

Kuzum pko varsa bunu kullanmanıntavsıye ederım, bu folık asiti zaten pko olanlara veriyormuş doktor.. Yumurta kalitesini artırıp gelıstırmeye yardımcı oluyormus, ben de kullanıyorum bunu

Maalesef bir gelisme yok dun test yaptm negatifti az once ovu yaptim silik adet olmayi bekliyorum olmazsam kan veririm

Regen_ cnm sağdaki ovu bugünün soldaki dün değil ondan önceki gunun 26 haziranin bana biraz koyu geldi

Eklentiler

• 20200628_000319.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba kizlar ben adet oldum malesef ama anlamadigim 12. gün yumurtlama olmus benim nasil 24. günde adet olurum ben ? Normalmi sizce bu durum ? Hayatimda ilk defa 24. gün adet gördüm neyin belirtisi olabilir bu ? 9 temmuzda kadin doktorunda randevum var ama sizede danismak istedim acaba bu sekil adeti öne gelip hamile kalan oldumu ? Bu ay esim keciboynuzu kürü kullanmisti o yüzden mi erken adet gördüm ben acaba

Kim o bende bakayım leslie ye basladım 4. Gün 1 kg verdim

Merhaba bende 6 ayda 17 kg verdim Aidin salih beslenme sekliyle hem doydum hem kilo verdim Ahmet Apa ve seviyelerle 77 ydim 60 a düstüm hamile kalana kadar 57-58 insalalh istiyorumki fazla sismim diye belki yardimci olur arastirin derim

Bende 12/13 yumurtlama oluş canım regli ayın kaçıydı yani gecen ay maçında regli olmuştun

Merhaba bende 6 ayda 17 kg verdim Aidin salih beslenme sekliyle hem doydum hem kilo verdim Ahmet Apa ve seviyelerle 77 ydim 60 a düstüm hamile kalana kadar 57-58 insalalh istiyorumki fazla sismim diye belki yardimci olur arastirin derim
Çok teşekkür ederim hemen ekran resmı aldım, arastırcam muhakkak, butun doktorlar dırek kılo verin diyor, kılolu bırı de deılım halbukı..inşllh hepimize saglıklı bi gebelık nasıp olur

Canım ben bir sene önce hamile kaldim fakat mol gebelik geçirdim doktorlar bir sene korunun dedi korunduk bu ay senemiz doldu bir kere hamile kaldm bir daha kalabrm demi
Tabiiki kalırsın hiç dert etme kendine ovulasyon testiyle yumurtlama gününü takip et Allahın izniyle Kalırsın inşallahhh

İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın neler yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…