Yumurta gelısıtırıcı folık asit, normalde pko lulara verılıyormus, Bı arkadsıma eczacı arkadsı tavsıye etmıs, saglıklı kısıler de de surecı hızlandırıyormus, ben de gecen aydan beri kullanıyorum 3.kutudayım şimdi.. Toz sekılde sabah aksam ıcıyorum.. Bı kutuda 20 tane var o yuzden su an 3.kutudayım
Ben 6 aydir Folica kullaniyordum dr. bu ay klomen verdigi icin pko olmamama ragmen sansi artirmak icin Ginositol verdi (inofolic combi gibi inositol iceriyor folik asit yanisira)..selam kizlar.. nasilsinizz ? naptiniz iki gundur giremedim merak ettim :)) varmi bir gelismeler?
Azze canim okudum seni regl olmussun olsun canim Rabbim hayirlisini versin pes etmek yok devaaaammmmm lutfen
S Storycan canim sen nasilsin hamileligin nasil gidiyor ? Rabbim esirgesin..
Vizeci06 hemsooom sen naptin karincalardan sonra varmi bir gelisme ?
Folik asit bende aliyorum ama sizin dediginizden degil baska bri marka 400mg hamilelik ahzirligi icin aliyorum acaba sence her folik asit takviyesi ayni ise yariyor olabilirmi bende de pko varda
Merhaba canım bemde pko var bütün folik asitler aynı kuzum sadece etki yerleri farklı oluyor yumurta geliştirici yumurta büyütücü besin takvıyesi vitamin takviyesi vb. Kuzum ben infolick ve normal vitamin toz olanından kullanmıştımselam kizlar.. nasilsinizz ? naptiniz iki gundur giremedim merak ettim :)) varmi bir gelismeler?
Azze canim okudum seni regl olmussun olsun canim Rabbim hayirlisini versin pes etmek yok devaaaammmmm lutfen
Folik asit bende aliyorum ama sizin dediginizden degil baska bri marka 400mg hamilelik ahzirligi icin aliyorum acaba sence her folik asit takviyesi ayni ise yariyor olabilirmi bende de pko varda
Kuzum pko varsa bunu kullanmanıntavsıye ederım, bu folık asiti zaten pko olanlara veriyormuş doktor.. Yumurta kalitesini artırıp gelıstırmeye yardımcı oluyormus, ben de kullanıyorum bunuselam kizlar.. nasilsinizz ? naptiniz iki gundur giremedim merak ettim :)) varmi bir gelismeler?
Yok cnm dun yapmistim negatifti yapmadim sehir disi isi de haftaya kaldi az once ovu yaptim silik adet olmayi bekliyorum saliya olmazsam saglik ocagindan kan veririmVizeci06 canım test yapcaktın bugün yaptın mı
Maalesef bir gelisme yokselam kizlar.. nasilsinizz ? naptiniz iki gundur giremedim merak ettim :)) varmi bir gelismeler?
Kim o bende bakayımleslie ye basladım 4. Gün 1 kg verdim
Evet koyulaşma olmuş canım regli gelene kadar umudu kesmek yok canım... inşallah gelmeyecekRegen_ cnm sağdaki ovu bugünün soldaki dün değil ondan önceki gunun 26 haziranin bana biraz koyu geldi
Bende 12/13 yumurtlama oluş canım regli ayın kaçıydı yani gecen ay maçında regli olmuştunMerhaba kizlar ben adet oldum malesef ama anlamadigim 12. gün yumurtlama olmus benim nasil 24. günde adet olurum ben ? Normalmi sizce bu durum ? Hayatimda ilk defa 24. gün adet gördüm neyin belirtisi olabilir bu ? 9 temmuzda kadin doktorunda randevum var ama sizede danismak istedim acaba bu sekil adeti öne gelip hamile kalan oldumu ? Bu ay esim keciboynuzu kürü kullanmisti o yüzden mi erken adet gördüm ben acaba
Insallah cnm ya allahim bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesinEvet koyulaşma olmuş canım regli gelene kadar umudu kesmek yok canım... inşallah gelmeyecek
Amin canımInsallah cnm ya allahim bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Çok teşekkür ederim hemen ekran resmı aldım, arastırcam muhakkak, butun doktorlar dırek kılo verin diyor, kılolu bırı de deılım halbukı..inşllh hepimize saglıklı bi gebelık nasıp olurMerhaba bende 6 ayda 17 kg verdim Aidin salih beslenme sekliyle hem doydum hem kilo verdimAhmet Apa ve seviyelerle 77 ydim 60 a düstüm hamile kalana kadar 57-58 insalalh istiyorumki fazla sismim diye belki yardimci olur arastirin derim
Tabiiki kalırsın hiç dert etme kendine ovulasyon testiyle yumurtlama gününü takip et Allahın izniyle Kalırsın inşallahhhCanım ben bir sene önce hamile kaldim fakat mol gebelik geçirdim doktorlar bir sene korunun dedi korunduk bu ay senemiz doldu bir kere hamile kaldm bir daha kalabrm demi
İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın neler yapıyosunselam kizlar.. nasilsinizz ? naptiniz iki gundur giremedim merak ettim :)) varmi bir gelismeler?
Çok kötü bel ağrım var inanılmaz derecede sabırsızlanyrm varmıdır diyeTabiiki kalırsın hiç dert etme kendine ovulasyon testiyle yumurtlama gününü takip et Allahın izniyle Kalırsın inşallahhh
Gunaydn leke geldi cnm bugun sökülürüm mAlesef yok bemde bu ayAmin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?