- 10 Nisan 2016
- 8.863
- 12.950
- 248
- 37
Hmm Anladim Canimm .. teşekkür ederim bilgi verdiğin içinBen 6 aydir Folica kullaniyordum dr. bu ay klomen verdigi icin pko olmamama ragmen sansi artirmak icin Ginositol verdi (inofolic combi gibi inositol iceriyor folik asit yanisira)..
Yumurta gelisimini tetiklemis oluyormus.
Günaydın canım... hep lekelenmeyle mi başlıyor canım... inşallah devamı gelmesin yerleşiyor olsun bebişGunaydn leke geldi cnm bugun sökülürüm mAlesef yok bemde bu ay
Merhaba canım bemde pko var bütün folik asitler aynı kuzum sadece etki yerleri farklı oluyor yumurta geliştirici yumurta büyütücü besin takvıyesi vitamin takviyesi vb. Kuzum ben infolick ve normal vitamin toz olanından kullanmıştım
Tamam canim Bakalim bu bir bitsin benim da aklım da sein dediğin var inşallah.. olmazsa onu kullanicam canimKuzum pko varsa bunu kullanmanıntavsıye ederım, bu folık asiti zaten pko olanlara veriyormuş doktor.. Yumurta kalitesini artırıp gelıstırmeye yardımcı oluyormus, ben de kullanıyorum bunu
Maalesef bir gelisme yokdun test yaptm negatifti az once ovu yaptim silik adet olmayi bekliyorum olmazsam kan veririm
Zannetmiyorum cnm genelde boyle basliyorGünaydın canım... hep lekelenmeyle mi başlıyor canım... inşallah devamı gelmesin yerleşiyor olsun bebiş
İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın neler yapıyosun
Adet tarihin gelmeden test yapmaÇok kötü bel ağrım var inanılmaz derecede sabırsızlanyrm varmıdır diye
Hepsi şifa olsun sana benek getirsin inşallahhhBende Iyim canim elhamdülillah.. vallahi napim soğan kürüne başladım işte bugün 4.gun birde arkadaşımın bana yolladığı ovu tstlerini bekliyorum bakalim bendeki durumlar bu
Anladım canımZannetmiyorum cnm genelde boyle basliyor
İnşallah gerek kalmadan gebe kalırsınTamam canim Bakalim bu bir bitsin benim da aklım da sein dediğin var inşallah.. olmazsa onu kullanicam canim
Aynen inşallah vardır yaAdet tarihin gelmeden test yapma
Yok yapmam hüsrana ugrarm yineAdet tarihin gelmeden test yapma
Amin cnm insAnladım canımen hayırlı vakitte gelsin inşallah bebişlerimiz canım
Amin canım inshaAllahHepsi şifa olsun sana benek getirsin inşallahhh
InshaAllah Canım hayırlısıylaİnşallah gerek kalmadan gebe kalırsın ❤
Geldi miAzze regl tarihini günceller misin 24 temmuz
Kuzum Seda Altın instagramda var, daha çok pilates yaptırıyorKim o bende bakayımleslie ye basladım 4. Gün 1 kg verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?