Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 6 aydir Folica kullaniyordum dr. bu ay klomen verdigi icin pko olmamama ragmen sansi artirmak icin Ginositol verdi (inofolic combi gibi inositol iceriyor folik asit yanisira)..
Yumurta gelisimini tetiklemis oluyormus.
Hmm Anladim Canimm .. teşekkür ederim bilgi verdiğin için inshaAllah en kısa zamanda hayırlı haberi veririsn sende bize

Merhaba Anladim canim.. ben hem bende genel olarak çok az folik asit eksikliği var diye ve hamile kalmak isteyenlerin 3 ay öncesinden kullanmasi gerektiğini de okumuştum hemde o sebebide hamilelere özel olan 400mg lik bir folik asit tavsiyesi kullanıyorum Allah büyüktür bakalim soğan kurunjde uyguluyorum ve ovulasyon testlerinize kullanicam kısacası ilk kez denicem bunları ve ilkkez de planlanmış şekilde olucam bakalim nr olacak ilk seferde olur diye de kendimi şartlandirmadimm açıkçası olmazsa birdahaki aya modundayim

Kuzum pko varsa bunu kullanmanıntavsıye ederım, bu folık asiti zaten pko olanlara veriyormuş doktor.. Yumurta kalitesini artırıp gelıstırmeye yardımcı oluyormus, ben de kullanıyorum bunu
Tamam canim Bakalim bu bir bitsin benim da aklım da sein dediğin var inşallah.. olmazsa onu kullanicam canim

İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın neler yapıyosun

Bende Iyim canim elhamdülillah.. vallahi napim soğan kürüne başladım işte bugün 4.gun birde arkadaşımın bana yolladığı ovu tstlerini bekliyorum bakalim bendeki durumlar bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…