tünaydın canım, iyi pazarlar herkeseKızlar tünaydııın herkese
Seda altın canımAdı neydi canım geri doğru gittim ama goremedim
Evet cnm, bulundugun yerde jımnastık hareketleriyle hoplayıp zıplayıp yuruyosun, iyi geliyor benım ınsulın direncim var gunde en az yarım saat tempolu yuruyus yapmam gerek, cozumu bu sekılde buldumKuzum Seda Altın instagramda var, daha çok pilates yaptırıyorleslie hiç yapmadım ben olduğun yerde yürüyosun galba dimi
Perde demedi bana y şeklinde dedi.
Görüntü y şeklinde oluyor canım ama aslında uterus septum perde var demek, uterus bicornis rahmin şekli tamamen öyle perde yok yani. O yüzden sordum ikisi farklı şeylerİkisi farklı mı oluyordu. Bendede hsg de Y şeklinde görüldü. Sonra perde olduğunu söylendi ve alındı
Kuzum biliyosun geç yumurtlama gordüm ya tahmini bugün demistim regli günu ama gelen yok gelmesinde inşallah
İnşallah gelmesin yaa. Haber bekliyorum senden canımmm .Kuzum biliyosun geç yumurtlama gordüm ya tahmini bugün demistim regli günu ama gelen yok gelmesinde inşallah
Gelen giden yok canım ama heran olacak gibi belime ve alttan ağrılar vuruyor önce gün test negatif ti olmazsam yarın kan vermeye gidecem inşallahT Tugbaaacmil95Hirasarem Hyt52 S Serragul93 haydi güzellikler güzel haberlerle gelin
İnşallah sende olmazsın canım benimmmGelen giden yok canım ama heran olacak gibi belime ve alttan ağrılar vuruyor önce gün test negatif ti olmazsam yarın kan vermeye gidecem inşallah
Amin inşallah kuzumİnşallah gelmesin yaa. Haber bekliyorum senden canımmm .
İnş canım ya çok umutlandım 26/27 gelmeyince ama belim kopuyor resmen bacaklarıma vuruyor gögüsler şişti acıyor olursam yıkılacamİnşallah sende olmazsın canım benimmm
Bugün test yaptım canım silik çıktı yarın kan vermeye gidicem
Kuzum test varsa yapsana yaİnş canım ya çok umutlandım 26/27 gelmeyince ama belim kopuyor resmen bacaklarıma vuruyor gögüsler şişti acıyor olursam yıkılacam
yaaa çok mutlu oldum testini atar mısınnnBugün test yaptım canım silik çıktı yarın kan vermeye gidicem
Yok canım test yarın sağlık ocağına gideceğim folik asit bitti hem onun için bende kan alırlarsa verecem olmadı test de alırım inş hayal olmaz bunlarKuzum test varsa yapsana ya
Olmaz bence canımm hadi bakalımmmYok canım test yarın sağlık ocağına gideceğim folik asit bitti hem onun için bende kan alırlarsa verecem olmadı test de alırım inş hayal olmaz bunlar
Ya ne mutlu çok sevindim canım benim inş kanla taçlandırırsın test markanın neydiBugün test yaptım canım silik çıktı yarın kan vermeye gidicem
Ay inş kuzum benim dokunsalar aglayam ne çok istermiş iz meyerse insan son ana gelince bunu çok iyi anlıyor burnunun direği sizliyorOlmaz bence canımm hadi bakalımmm
Aynen öyle canımm.. Rabbim nasip etsin inşallahhhAy inş kuzum benim dokunsalar aglayam ne çok istermiş iz meyerse insan son ana gelince bunu çok iyi anlıyor burnunun direği sizliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?