Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canımm.. Rabbim nasip etsin inşallahhh
Ne güzel kalbin var çok üzgün olduğunu biliyorum ama bizleride duvanda eksik bırakmıyor desdek oluyorsun allahım seni bekletmesin tez zamanda gönlünü sevinç le karnını ikizlerle doldursun inşallah güzel kardeşim

Canim cuma gunu bi de dün akıntıda kirmizi cizgi cikti o kadar kucuk ki ben tabi inceledigim icin gordum yoksa goremezdim dedim adet olacam herhalde geliyor ama gelen giden yok hala bakalım olacam sanki cunku test de 2 gun once dayanamayip gene yaptim negatifti silik bile yok. Son iliski 15 haziran rahatsizlandim bi daha olmadi. Aslinda bununla ilgili merak ediyodum soracaktim sizlere. 15 haziranda son iliski olmasina ragmen simdiye kadar cikmadiysa hamilelik hala cikma sansi var mi? Tahmini ovu tarihinin ustunden 14-15 gun gecti. Bi daha da iliski olmadi gec yumurtladiysam da kacirmisimdir diye dusunuyorum...

yaaa çok mutlu oldum testini atar mısınnn belirtilerin var mıydı?
Belirtilerim göğüslerim ve kasıklarım çok ağrıyor adet belirtileriyle aynı yani ek olarak sarı akıntım oldu canım o kadar

Eklentiler

• 42357D49-96D3-4607-9F4D-6CD91CE7FB66.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 62
Görüntü y şeklinde oluyor canım ama aslında uterus septum perde var demek, uterus bicornis rahmin şekli tamamen öyle perde yok yani. O yüzden sordum ikisi farklı şeyler
Salı günü kontrolüm var. O zaman soracağım ayrıntılı olarak.

Benim korunma sürem bitene kadar topikte hamiş olmayan kalmasın inşallah Ama beni bırakıp da hamiş topiklerine kaçmayın sakın Burdan devam etsin

Ah kuzum insan tabikide üzülüyorr ama önceki gibi kendimi dağıtmıyorumm toparlıyorum her yeni aya yeni umut gözüyle bakmak lazım . Olmus olaylara takılıp kalırsak ömür gecer mi. Aminn canım amin inşallahh vakti saati geldiğinde olcak

İnş canım ya çok umutlandım 26/27 gelmeyince ama belim kopuyor resmen bacaklarıma vuruyor gögüsler şişti acıyor olursam yıkılacam
Inşallah olmayız canım benimde belim ağrıyor tuvalete gitmekten helak oldum geldimi diye diye

bekle bakalım kuzumm belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…