Amin cümlemize canım yüce allahım taşdan çiçek bitiren allahım herkese nasip etsin ol derse önünde hiç birşey durmaz isteyen herkese ol desin güzel allahımAynen öyle canımm.. Rabbim nasip etsin inşallahhh
Ne güzel kalbin var çok üzgün olduğunu biliyorum ama bizleride duvanda eksik bırakmıyor desdek oluyorsun allahım seni bekletmesin tez zamanda gönlünü sevinç le karnını ikizlerle doldursun inşallah güzel kardeşimAynen öyle canımm.. Rabbim nasip etsin inşallahhh
Canim cuma gunu bi de dün akıntıda kirmizi cizgi cikti o kadar kucuk ki ben tabi inceledigim icin gordum yoksa goremezdim@Tugbaaacmil95Hirasarem @Hyt52 S Serragul93 haydi güzellikler güzel haberlerle gelin
Belirtilerim göğüslerim ve kasıklarım çok ağrıyor adet belirtileriyle aynı yani ek olarak sarı akıntım oldu canım o kadaryaaa çok mutlu oldum testini atar mısınnnbelirtilerin var mıydı?
Salı günü kontrolüm var. O zaman soracağım ayrıntılı olarak.Görüntü y şeklinde oluyor canım ama aslında uterus septum perde var demek, uterus bicornis rahmin şekli tamamen öyle perde yok yani. O yüzden sordum ikisi farklı şeyler
Ah kuzum insan tabikide üzülüyorr ama önceki gibi kendimi dağıtmıyorumm toparlıyorum her yeni aya yeni umut gözüyle bakmak lazım . Olmus olaylara takılıp kalırsak ömür gecer mi. Aminn canım amin inşallahh vakti saati geldiğinde olcakNe güzel kalbin var çok üzgün olduğunu biliyorum ama bizleride duvanda eksik bırakmıyor desdek oluyorsun allahım seni bekletmesin tez zamanda gönlünü sevinç le karnını ikizlerle doldursun inşallah güzel kardeşim
İnşallah canım teşekkürlerYa ne mutlu çok sevindim canım benim inş kanla taçlandırırsın test markanın neydi
Kız bu silik mi gayet belli hadi gözün aydınBelirtilerim göğüslerim ve kasıklarım çok ağrıyor adet belirtileriyle aynı yani ek olarak sarı akıntım oldu canım o kadar
Maşallah çok belirgin tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBelirtilerim göğüslerim ve kasıklarım çok ağrıyor adet belirtileriyle aynı yani ek olarak sarı akıntım oldu canım o kadar
Merak etme ben hep burdayımmmBenim korunma sürem bitene kadar topikte hamiş olmayan kalmasın inşallahAma beni bırakıp da hamiş topiklerine kaçmayın sakın Burdan devam etsin
Inşallah olmayız canım benimde belim ağrıyor tuvalete gitmekten helak oldum geldimi diye diyeİnş canım ya çok umutlandım 26/27 gelmeyince ama belim kopuyor resmen bacaklarıma vuruyor gögüsler şişti acıyor olursam yıkılacam
bekle bakalım kuzumm belli mi olurCanim cuma gunu bi de dün akıntıda kirmizi cizgi cikti o kadar kucuk ki ben tabi inceledigim icin gordum yoksa goremezdimdedim adet olacam herhalde geliyor ama gelen giden yok hala bakalım olacam sanki cunku test de 2 gun once dayanamayip gene yaptim negatifti silik bile yok. Son iliski 15 haziran rahatsizlandim bi daha olmadi. Aslinda bununla ilgili merak ediyodum soracaktim sizlere. 15 haziranda son iliski olmasina ragmen simdiye kadar cikmadiysa hamilelik hala cikma sansi var mi? Tahmini ovu tarihinin ustunden 14-15 gun gecti. Bi daha da iliski olmadi gec yumurtladiysam da kacirmisimdir diye dusunuyorum...
Ben bu ay çatlatma iğnesi kullandım canım çatlama sorunum varmış çok şükür ilk kullanmama rağmen tuttuKız bu silik mi gayet belli hadi gözün aydınovulasyon testi kullandın mı
Kuzum o kadar değil yakında olacak ben hissediyorum....bak sakın kaçma peşindeyimMerak etme ben hep burdayımmm
Çok güzel çıkmış Allah sağlıkla ilerletsin hamileliğini canım Rabbim bizlere de nasip etsinBugün test yaptım canım silik çıktı yarın kan vermeye gidicem
Amin teşekkür ederim canım, Rabbim sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahMaşallah çok belirgin tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hahahs canım benimm rabbim her birimize sağlıklı şekilde nasip etsin inşallahh.Kuzum o kadar değil yakında olacak ben hissediyorum....bak sakın kaçma peşindeyim
Amin inşallah canım sizlere de nasip etsin RabbimÇok güzel çıkmış Allah sağlıkla ilerletsin hamileliğini canım Rabbim bizlere de nasip etsin
Bence de öyle yap inşallah ilk denemede tutarhahahs canım benimm rabbim her birimize sağlıklı şekilde nasip etsin inşallahh.bu ay ovulasyonla denicem bir de bakalım noluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?