Sen simdi tazecik annesin duan kabul olur inşallahAmin inşallah canım sizlere de nasip etsin Rabbim
İnşallah canımcımmmBence de öyle yap inşallah ilk denemede tutarBen de onunla deneyeceğim hayırlısıyla en sağlıklı bebişlerimiz gelsin artık
Dene tabiki kuzum bak ben de bu ay almadım ovulasyon zaten anliyorum dedim akintıdan yumurtlama günüm de düzenli olmasına rağmen regliye 3 gün kala yumurtladığımı ögrendim gidip test alıp bakmasam üsütmedir akıntım falan dicektm ovulasyon önemli hatta çoklu testlerden al yaparsn kuzum inşallah vesile olur sana bebeğine kavuşursunhahahs canım benimm rabbim her birimize sağlıklı şekilde nasip etsin inşallahh.bu ay ovulasyonla denicem bir de bakalım noluyo
Yarın bizim eczanede varsa alacağım genelde al bi test var oda yalancı pozitif veriyorİnşallah canım teşekkürlerDays comfort markası ilk defa bu markayı gördüm kaset test ile aynı çıkıyor çizgisi predictör gibi değil kalitesi
Bi kere ovulasyonsuz hamile kalınca gerek yok diyosun sonra bakıyosun olmuyo o zaman anlıyosunDene tabiki kuzum bak ben de bu ay almadım ovulasyon zaten anliyorum dedim akintıdan yumurtlama günüm de düzenli olmasına rağmen regliye 3 gün kala yumurtladığımı ögrendim gidip test alıp bakmasam üsütmedir akıntım falan dicektm ovulasyon önemli hatta çoklu testlerden al yaparsn kuzum inşallah vesile olur sana bebeğine kavuşursun
Aynen kuzum ben geçen ay soğan kürü yaptım 15gün 3 gün erken geldi adetim şuanda ovulasyon testi yapıyorum bide soğankürü bide folik asit :) adettim bir hafta oldu dün ve bugun pik yakaladım bugun değerlendircem inşallah çabalamalarımız hayırlı sonuçlar alırız allahın izniyleMerhaba Anladim canim.. ben hem bende genel olarak çok az folik asit eksikliği var diye ve hamile kalmak isteyenlerin 3 ay öncesinden kullanmasi gerektiğini de okumuştum hemde o sebebide hamilelere özel olan 400mg lik bir folik asit tavsiyesi kullanıyorum Allah büyüktür bakalim soğan kurunjde uyguluyorum ve ovulasyon testlerinize kullanicam kısacası ilk kez denicem bunları ve ilkkez de planlanmış şekilde olucam bakalim nr olacak ilk seferde olur diye de kendimi şartlandirmadimm açıkçası olmazsa birdahaki aya modundayim
Inşallah kuzum ovulasyonu yap ama stres yapma esine de sakın yumurtlamalardan bahsetme aşırı geriliyorlar sen kendini ona göre hazrlarsn.. bir kere hamile kaldın tekrar kalıcaksn Allahın izniyle kuzum umutsuz degilsin bak kimyasal gebelik dahi yaşamadim umudum hala var inanıyorum bizlere de nasip edecekBi kere ovulasyonsuz hamile kalınca gerek yok diyosun sonra bakıyosun olmuyo o zaman anlıyosunİnşallah rabbim nasip eder ovulasyonda bahanesi olur.
En iyisi predictör benceYarın bizim eczanede varsa alacağım genelde al bi test var oda yalancı pozitif veriyor
Kuzu stressiz olmaz ya bide ovulasyon yaparken asla olmazInşallah kuzum ovulasyonu yap ama stres yapma esine de sakın yumurtlamalardan bahsetme aşırı geriliyorlar sen kendini ona göre hazrlarsn.. bir kere hamile kaldın tekrar kalıcaksn Allahın izniyle kuzum umutsuz degilsin bak kimyasal gebelik dahi yaşamadim umudum hala var inanıyorum bizlere de nasip edecek
Hehhe biz stres yaparz kuzum ama esine dikkat et onlar yapınca malum pik gunü bosa gecmis oluyor cok deneyimledimKuzu stressiz olmaz ya bide ovulasyon yaparken asla olmazbelki ovulasyon yapmasam rahat olurdumda şimdi biraz görev gbi olcak galiba bakalım :))
tamam canım dikkat etmye calıscamHehhe biz stres yaparz kuzum ama esine dikkat et onlar yapınca malum pik gunü bosa gecmis oluyor cok deneyimledimben yaptım sen yapma sakın
Masallah, igneden sonra kullanman icin bir ilac verdimi dr?? Bana duphastan verdi de neden icecegimi anlamadim progresteron hapini ???Ben bu ay çatlatma iğnesi kullandım canım çatlama sorunum varmış çok şükür ilk kullanmama rağmen tuttu
Görüntü y şeklinde oluyor canım ama aslında uterus septum perde var demek, uterus bicornis rahmin şekli tamamen öyle perde yok yani. O yüzden sordum ikisi farklı şeyler
Yok canım bildiğim kadarıyla rahmin kalınlaşmasını sağlıyormuşMasallah, igneden sonra kullanman icin bir ilac verdimi dr?? Bana duphastan verdi de neden icecegimi anlamadim progresteron hapini ???
Sarı akıntı meşhur olduBelirtilerim göğüslerim ve kasıklarım çok ağrıyor adet belirtileriyle aynı yani ek olarak sarı akıntım oldu canım o kadar
Dun oldum ben
benim gibiDun oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?