Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bakabilirmisiniz 27 ve 28 pik mi yumurtlamadamıyım?? Fotografı nasıl koyucam buraya yapamadım

hahahs canım benimm rabbim her birimize sağlıklı şekilde nasip etsin inşallahh. bu ay ovulasyonla denicem bir de bakalım noluyo
Dene tabiki kuzum bak ben de bu ay almadım ovulasyon zaten anliyorum dedim akintıdan yumurtlama günüm de düzenli olmasına rağmen regliye 3 gün kala yumurtladığımı ögrendim gidip test alıp bakmasam üsütmedir akıntım falan dicektm ovulasyon önemli hatta çoklu testlerden al yaparsn kuzum inşallah vesile olur sana bebeğine kavuşursun

İnşallah canım teşekkürler Days comfort markası ilk defa bu markayı gördüm kaset test ile aynı çıkıyor çizgisi predictör gibi değil kalitesi
Yarın bizim eczanede varsa alacağım genelde al bi test var oda yalancı pozitif veriyor

Bi kere ovulasyonsuz hamile kalınca gerek yok diyosun sonra bakıyosun olmuyo o zaman anlıyosun İnşallah rabbim nasip eder ovulasyonda bahanesi olur.

Aynen kuzum ben geçen ay soğan kürü yaptım 15gün 3 gün erken geldi adetim şuanda ovulasyon testi yapıyorum bide soğankürü bide folik asit :) adettim bir hafta oldu dün ve bugun pik yakaladım bugun değerlendircem inşallah çabalamalarımız hayırlı sonuçlar alırız allahın izniyle ben buraya fotofraf nasıl atıcam kuzum

Bi kere ovulasyonsuz hamile kalınca gerek yok diyosun sonra bakıyosun olmuyo o zaman anlıyosun İnşallah rabbim nasip eder ovulasyonda bahanesi olur.
Inşallah kuzum ovulasyonu yap ama stres yapma esine de sakın yumurtlamalardan bahsetme aşırı geriliyorlar sen kendini ona göre hazrlarsn.. bir kere hamile kaldın tekrar kalıcaksn Allahın izniyle kuzum umutsuz degilsin bak kimyasal gebelik dahi yaşamadim umudum hala var inanıyorum bizlere de nasip edecek

Kuzu stressiz olmaz ya bide ovulasyon yaparken asla olmaz belki ovulasyon yapmasam rahat olurdumda şimdi biraz görev gbi olcak galiba bakalım :))

Kuzu stressiz olmaz ya bide ovulasyon yaparken asla olmaz belki ovulasyon yapmasam rahat olurdumda şimdi biraz görev gbi olcak galiba bakalım :))
Hehhe biz stres yaparz kuzum ama esine dikkat et onlar yapınca malum pik gunü bosa gecmis oluyor cok deneyimledim ben yaptım sen yapma sakın

Görüntü y şeklinde oluyor canım ama aslında uterus septum perde var demek, uterus bicornis rahmin şekli tamamen öyle perde yok yani. O yüzden sordum ikisi farklı şeyler

Onuda histereskopi yaparak anlayabiliyor sanırım

Kizlar regl 3temmuz.... yumurtalamadan beri karnimda agri var bitmek bilmeyen bi kramp sonrada belime gecti...uykulu halsiz hallerimde var...dun aksamdan midemde azıcık bulaniyor İnsAllah psilojik değildir ama göğüsde bi değişiklik yok..regle daha 5gun var... İnsAllah erken regl olmamsari akintimda var...birde bende ishal oluyor kabz değil ishal reglde olurmuş umudumu biraz kırdı o aslında...ama yine yine hee sabah uyaninca kendimi hamile gibi hiss ediyorummmAllah her kese sağlıklı evlat nasip etsin hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…