Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 12/13 yumurtlama oluş canım regli ayın kaçıydı yani gecen ay maçında regli olmuştun

Canimm haziranin 2 sinde regl olmustum normalde 29 u gösteriyordu ama ovulasyonum 12 sinde olmustu testlerde iyice kafam karisti benim suan bat bezaman inanki habeirm yok bak buda testler

Eklentiler

• E2F378E4-E8D6-4326-8AF1-41B180D35F18.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 31
Inşallah olmayız canım benimde belim ağrıyor tuvalete gitmekten helak oldum geldimi diye diye
Aynen bende akıntım geliyor geldi regli diye koşuyorum karnımın içleri açıyor bel bacak ağrısı vuruyor arda

Canimm haziranin 2 sinde regl olmustum normalde 29 u gösteriyordu ama ovulasyonum 12 sinde olmustu testlerde iyice kafam karisti benim suan bat bezaman inanki habeirm yok bak buda testler
Benimde regli 1 de gelmişti barda 27 disi idi ama test çıkmadı aynıymışız hayırlısı bakalım agrılarımda var sen ne durumdasın

Evet cnm, bulundugun yerde jımnastık hareketleriyle hoplayıp zıplayıp yuruyosun, iyi geliyor benım ınsulın direncim var gunde en az yarım saat tempolu yuruyus yapmam gerek, cozumu bu sekılde buldum
Onu da yapayım canım yapabilirsem rahat rahat hoplarım bu ay
Benim korunma sürem bitene kadar topikte hamiş olmayan kalmasın inşallah Ama beni bırakıp da hamiş topiklerine kaçmayın sakın Burdan devam etsin
Bir yere gitmiyoruz canım burdayız ya hamile kalsak da inşallah

K Kunfeyekunn34 canım hayırlı olsun gözün aydın ne kadar süredir istiyordun sen bir de çatlatma iğnesinin üzerinden kaç gün geçti? Testin erken gebelik testi galiba

K Kunfeyekunn34 canım hayırlı olsun gözün aydın ne kadar süredir istiyordun sen bir de çatlatma iğnesinin üzerinden kaç gün geçti? Testin erken gebelik testi galiba
Teşekkür ederim canım 9 aydır istiyordum çatlama sorunu vardı bende iğnenin bugün 15. Günü, iğnenin 9. Gününden itibaren yapıyorum sürekli silik çizgi çıkıyordu, evet erken gebelik testi yaptım

Merhaba arkadaşlar. Malûm negatif çıkan test sonucu arkasına reglde oldum. Fakat bu ay hem çok gecikme yaşadım hemde çok ağrılı bir dönemdi. Ve genç kızlık döneminden sonra ilk kez pedimde yoğun kan pıhtıları vardı. Acaba kist oluşumu falan olabilir mi ya d vücudun kendisini gebeliğe hazırlaması bilemiyorum. Bu şekilde bir deneyimi olan var mı?

Benimde regli 1 de gelmişti barda 27 disi idi ama test çıkmadı aynıymışız hayırlısı bakalım agrılarımda var sen ne durumdasın

Hadi insallah gelmez seninkii kuzummm benim ki enterasan sekilde agrisiz oldu bu sefer ki agrim cok olur normalde benim gögüslerim tas gibi olrdu bacaklarim karnim yatardim ilk gün ama bu sefer nasil oldugunu anlamadim bende hala agrim yok gögüslerimde son 2 gün cok agridi sonra gecti ama bu ay tuhaf oldu acaba diyorum iyiye isaretmi bu ne bilim ilk kez bu ay kür kullandik ya ondanmi diye düsünüyorum ama artik umudum bi sonraki aya :) sen insallah güzel haber verirsin

Bide ayin 27 sinde yani dün iyice söküldüm , ama simdi azaldi yani gecen ayda az olmustum bu ayda agzimin tadi hala yok ama adet günü test negatif cikmisti ya zaten yoktur , ben 3 senedir öyle korunmuyorum bir gün bile aksamazdi ama bu 5 aydir yumurtlama günlerini degerlendiriyoruz ya 5 aydir erken oluyorum hele bu ay 24. gün oldum ilk defa

Ozaman önümüzdeki ay hamile kalma ihtimali yüksek benimde her ay düzenliydi aralık ayında 24 günde oldum o ay kalmıştım inş seninde öyle olur canım bazen ağrısız oluyor regli gecen ay bende ağrısız oldum ve geldiğini bile anlamadım bu ayda belki 29 gün ceker bilemiyorum ama inş çekmez hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…