Malesef umutluydmmmm ama olmadi ne yapalimbenim gibi
Bende 12/13 yumurtlama oluş canım regli ayın kaçıydı yani gecen ay maçında regli olmuştun
önümüzdeki ay olcak inşallah canım. Ovulasyon testi kullanıyo musunMalesef umutluydmmmm ama olmadi ne yapalim
Aynen bende akıntım geliyor geldi regli diye koşuyorum karnımın içleri açıyor bel bacak ağrısı vuruyor ardaInşallah olmayız canım benimde belim ağrıyor tuvalete gitmekten helak oldum geldimi diye diye
Benimde regli 1 de gelmişti barda 27 disi idi ama test çıkmadı aynıymışız hayırlısı bakalım agrılarımda var sen ne durumdasınCanimm haziranin 2 sinde regl olmustum normalde 29 u gösteriyordu ama ovulasyonum 12 sinde olmustu testlerde iyice kafam karisti benim suan bat bezaman inanki habeirm yok bak buda testler
AynenSarı akıntı meşhur olducanım benim gözün Aydın allah sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin
Inşallah tüm bunlar bebişin habercisidir canımAynen bende akıntım geliyor geldi regli diye koşuyorum karnımın içleri açıyor bel bacak ağrısı vuruyor arda
Amin inş canım agrım o kadar çok sık vuruyor ki umudum azalıyorInşallah tüm bunlar bebişin habercisidir canım
Onu da yapayım canım yapabilirsem rahat rahat hoplarım bu ayEvet cnm, bulundugun yerde jımnastık hareketleriyle hoplayıp zıplayıp yuruyosun, iyi geliyor benım ınsulın direncim var gunde en az yarım saat tempolu yuruyus yapmam gerek, cozumu bu sekılde buldum
Bir yere gitmiyoruz canım burdayız ya hamile kalsak da inşallahBenim korunma sürem bitene kadar topikte hamiş olmayan kalmasın inşallahAma beni bırakıp da hamiş topiklerine kaçmayın sakın Burdan devam etsin
Karından ve vajinal ultrasonla anlaşılıyor canım öyle bakıp net bir şey söyler sana.Salı günü kontrolüm var. O zaman soracağım ayrıntılı olarak.
Teşekkür ederim canım 9 aydır istiyordum çatlama sorunu vardı bende iğnenin bugün 15. Günü, iğnenin 9. Gününden itibaren yapıyorum sürekli silik çizgi çıkıyordu, evet erken gebelik testi yaptımK Kunfeyekunn34 canım hayırlı olsun gözün aydınne kadar süredir istiyordun sen bir de çatlatma iğnesinin üzerinden kaç gün geçti? Testin erken gebelik testi galiba
Ben demırbasıuım buralarınOnu da yapayım canım yapabilirsem rahat rahat hoplarım bu ay
Bir yere gitmiyoruz canım burdayız ya hamile kalsak da inşallah
Benimde regli 1 de gelmişti barda 27 disi idi ama test çıkmadı aynıymışız hayırlısı bakalım agrılarımda var sen ne durumdasın
Benimde regli 1 de gelmişti barda 27 disi idi ama test çıkmadı aynıymışız hayırlısı bakalım agrılarımda var sen ne durumdasın
Ben beklemedeyim insAllah güzel haber veririz hepimizT Tugbaaacmil95Hirasarem @Hyt52 @Serragul93 haydi güzellikler güzel haberlerle gelin
Ozaman önümüzdeki ay hamile kalma ihtimali yüksek benimde her ay düzenliydi aralık ayında 24 günde oldum o ay kalmıştım inş seninde öyle olur canım bazen ağrısız oluyor regli gecen ay bende ağrısız oldum ve geldiğini bile anlamadım bu ayda belki 29 gün ceker bilemiyorum ama inş çekmez hayırlısı canımBide ayin 27 sinde yani dün iyice söküldüm , ama simdi azaldi yani gecen ayda az olmustum bu ayda agzimin tadi hala yok ama adet günü test negatif cikmisti ya zaten yoktur , ben 3 senedir öyle korunmuyorum bir gün bile aksamazdi ama bu 5 aydir yumurtlama günlerini degerlendiriyoruz ya 5 aydir erken oluyorum hele bu ay 24. gün oldum ilk defa
Ben beklemedeyim bakalım nasip insAllah güzel haberler veririzT Tugbaaacmil95Hirasarem @Hyt52 @Serragul93 haydi güzellikler güzel haberlerle gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?